2777
2789
عنوان

دوستان خیلی دوس دارم نظرتونو بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 60 پست
مصرف مواد متاسفانه این علائمو داره تعریق و خاروندن و چیز دیگه ای اگ فکر میکنید ب ذهنتون میرسه؟

خیلی عصبی شده یه چیز آروم بهش میگی صداشو میندازه سرش اصلا منطق و آروم صحبت کردن تو وجودش مرده انگار با اطرافیانش خوبه ها ولی با من نه انقد سرم داد زده نمیخوام اصلا سرمو بالا بگیرم پیشش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه چی ؟تغیر صدا مثلا صداش بم شده باشه؟یا خودشو بخارونه دیگه ب جز این چی دیدی ازش ؟

استارتر عذر خاهی میکنم

کسایی که بافور وشیر میکشن علائمشون چیه؟کاملا به همسرم شک دارم 

عَه شْق بِرینکَه نِه دَه هَیلی بْژی نِه دَه هِیلی بَمْری!
اره بابا شاید بدتر از وقتی ک من هستم

گلم قبل بری خونه مادرت یه شوهری بزار روی حالت ضبط زیرتخت جایی قایمش کن ببین داخل خونه چیکار میکنه

اره بابا شاید بدتر از وقتی ک من هستم

چن وقته اینجوریه 

ببین ابجی اگ خدای ناکرده اعتیاد بشه الان زمان طلایی هست چون هنوز درگیر نشده و این هفته ای یک بار هم بخاطر اینه ک درگیر نشه ولی همه معتادا این راهو رفتن همه اول گفتن ما تفریحی میزنیم و میدونیم داریم جیکار میکنیم اما گرفتار این بلا شدن 

آقا هستم
چشاشون قرمز میشه تن صداشون عوض میشه .بدنشون داغ میشه عرق میکنن بافور سرده و شیره گرم

همسرم داخل چشماش قطره چشمی میریزه 

اشتهاش خیلی زیاد شده بله کافیه یکم تحرک داشته باشه کل سروصورتش عرق میکنه 

نمیدونم کدوم مصرف میکنه 

2810