2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر همون میگم که پول داشتین زود تبدیل کنین نگاه به تابلو نکنین  در گرم های پایین ...اون با ...

عزیزم واقعا درست میگی من حالا حالا خیلی باید رو خودم کار کنم تا سریع تبدیل کنم تو این مورد خیلی ضعیفم انشالله بتونم .واقعیتش اون خطم که رمز دوم داشت دست شوهرم بود میترسیدم بفهمه دارم مخفی جمع میکنم اینم بگم تونستم اون خطو ازش بگیرم تا ازاین به بعد راحتر اینترنتی پارسیان سفارش بزنم.....🥰

سایت هم که واقعا شورشو در آورد 🤦 نمیشه تصحیح کرد  کیفمو می‌کردم بود منظورم

کیفمو میبردم هم معنی میده ناراحت نشو🤣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خوشگلا😘 یه سوال اگه الان وام ویپاد رو تسویه کنم (از پشتوانه ۱ تومن گرفتم) به همین زودی وام ...

آره عزیزم فعال میشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خوبيد خانومااااااا به نظرتون عكسهايي كه فرستادم طرفدار دارن درست كنم بخوام بفروشم  م ...

عزیزم من خودم از اون آخرین عکسی که فرستادی سه سال پیش به یه اشنایی سفارش دارم که هزینش۵۰۰تومن شد و هنوزم تو اتاق دخترم دارمشون

منم این مشکل رو با خیار دارم هر چقدرم به شوهرم میگم کمتر بخر گوش نمیده همیشه بعد چهار روز خیار لزج ...

داخل قابلمه روحی خوب میمونه برای کاهو یا هویجم داخل کیسه های پارچه ای بزارید بعد شستن و خشک شدن من مامانم بعضی وقتا داخل کیسه های پارچه ای برنج که خوب شسته نگه میداره 

سلام عزیزان 

خیلی خوشحالم تاپیک جدید حداقل زده شد و اینکه خیلی عققب در تاپیک جدید 

من برای اولین بار حس میکنم یه کار مفید انجام دادم قرار بود امروز بیام خونه مادرم تا آخر هفته روز قبل گوجه خریده بودم و خوب من همیشه یا ول میکنم تو یخچال میام میبینم خراب شده میریزم دور یا می‌بردم خونه مادرم ،صبح پاشدم به گفته خواهرم گوجه ها رو گفت خورد و رنده کن بزار فریزر تا بعد استفاده کنی پاشدم و اینکار و کردم و برای اولین بار راضی ام چون همسرم هم نبود برام بیاره تا خونه مادرم اون روز قبل خونه مادرم رفته بود ،یه کار دیگه هم کردم این بود من ۸۰م به کسی داده بودم قرض که ۴۰م مال من بود و ۴۰م مال مادرم و مادرم روش نمیشد بگه و من به طرف پیام دادم که مادرم باهاتون کار داره اگه سرتون خلوت شد تماس بگیرم که خودشون زنگ زدن و مادرم بعد تقریبا یه سال پولش رو طلب کرد و گفت براتون هفته پیش رو میریزم برادر مادرم بودن و تقریبا پول طلای من از ۲۰ گرم به ۱۰گرم کاهش یافته 🙃چون من طلا فروخته بودم ،مادرم از کارم ناراحت شد ولی دیگه باید انجام می‌دادم .

خواهرم گفت برای کمتر شدن هزینه هات بادمجون بخر کبابی کن یا حلقه تو فریزر و سبزی کوکو بخر و قرمه سبزی و چون گوشت تو خونه ما جز من کسی نمیخوره قرار شد مرغ بخرم و چرخ کنم و جای گوشت استفاده شه بنظرم این اولین قسمت مدیریت من در منزل 🥲🤌

منم این مشکل رو با خیار دارم هر چقدرم به شوهرم میگم کمتر بخر گوش نمیده همیشه بعد چهار روز خیار لزج ...

خیارم بریز تو قابلمه روهی بینش دستمال بزار مدت طولانی میمونه سبزی خوردن هم همینطور نشسته تو کیسه نخی  شسته هم داهل ظرف روحی ولی حتما خشک باشه

احسنت بهت عزیزم 👏👏👏 دیگه چی میخوای قربونت برم ؟ فعلا چهل و چهار  روز از سال  که بیشتر ...

معصومه جون 

قشنگم 

شما چه مدل تابلو فرشی میبافی که برات درآمدش خوب میافته چون تو دیوار که نگاه میکنم دستمزد کم میدن البته قصدم فضولی نیست فقط میخوام بدونم تابلو تمام ابریشم میبافی  یا چی فرق میکنه؟

خیارم بریز تو قابلمه روهی بینش دستمال بزار مدت طولانی میمونه سبزی خوردن هم همینطور نشسته تو کیسه نخی ...

خانوما دیدم بحث خیار و گوجست گفتم منم کاری که خودم میکنم وبگم البته ما دونفریم چون شوهرم اجازه نمیده برم بازار روز خرید از وانتی که میاره جلو در خریدهای روزانه مو انجام میدم و دونه ای میخرم اینو از معصومه جون یادگرفتم مثلا یه مشنبا برمیدارم سه تاخیار چهارتا گوجه دوتا سیب زمینی میذارم توش میگم آقا بکشید اینجوری هم تازه به تازه میخرم هم زود خورده میشه میره خراب نمیشن و هم به شوهرم میگم یه کیلو یا دو کیلو خریدم مقداری که از پولش میمونه میذارم کنار پس انداز میکنم.......

عزمزمه اگه قابلمه روحی(از اون قابلمه های قدیمی منطورمه) داری حتی کوچیک باشه می تونی ازش استفاده کنی واسه نگهداری سبزی و کاهو و خیار و اصلا خراب نمیشه تا ی هفته حتی

2810