2777
2789
میگن سرکاریه. سایت بالا نمیاد یا نمیشه پرداخت کرد. منم امتحان میکنم ببینم چیزی میشه خرید

چجوری ملت و سرکار گذاشتن با بلک فرایدی؟!! الکی همش واقعا سایت که بالا نمیاد بعد هم ی جنسی و تو تخفیف از قیمت اصلیش بیشتر گذاشتن 🙄😳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، اسنپ پی به من 20میلیون اعتبار داده ، من وارد نیستم نمی‌دونم چیکار کنم .کسی میتونه راهنمایی کن ...

یعنی میتونی ب اندازه ۲۰م محصول بخری،، و تو ۴قسط پرداخت کنی 

ب من که همش ۲میده منم در حد ۵۰۰,نهایت ی تومن خرید میکنن

سلام خوبید 

خواستم گزارش مالی امروز بگم

صد تومن هزینه چشم پزشکی پسرم شد 

دویست یک لباس خیلی خوشگل و خوش جنس خونگی برای پسرم دیدم خریدم اونم چون لباس داشت برای سال آینده اش برداشتم(همون لباس حدودا صد تومن توی باقی مغازه ها گرونتر دیده بودم)

تا هشتم حدود پنج میلیون خرج شد🤕

نمی‌دونم چطور این ماه مخارج خیلی بالا بود

با اینکه غیر نیاز هیچی نگرفتیم 

نمی‌دونم باقی ماه چطور مدیریت کنم چون اول ماه یهو خرج بالاتر باقی ماه ها بود

من در سال دو دست از هرچیزی میخرم الان ۲سالیه اینجوری شدم البتهقبلا بشدت عاشق لباس و تنوع بودمحاظر بو ...

اسکرین گرفتم مفید بود

کم داشته باشی و با کیفیت سبک زندگی مینمالیست میشه یک طورایی 

از این به بعد طبق گفته شما از هر چیز دو تا در سال میگیرم 

ساده و شیک و مرتب 

لباس معمولی واسه سرکار و دانشگاه و خریدای روزمرست عزیزم خب تو بیرون رفتن با دوستا و دورهمی و مهمونی ...

عزیزم مهمونی توی سال خیلی خیلی کم دعوت میشیم 

فقط خواهری برادری دور همی داریم 

برای همون یکی دوبار یک لباس شکیل دارم 

لباس های خاص که پارسال برای یک مهمونی سفارش دادم همون یک مهمانی پوشیدم 

سلام به همگی، دوستان همسرم حدود ۱۰۰ تومن پول بی کار خونه داره واسه روز مباداش که اگه خدا نکرده کم و کسری تو کارش پیش بیاد ازش استفاده کنه، امشب که دیدم گفتم خب تا چند ماه باید این پول بیکار بمونه بهتر نیست طلا بگیری یا دلار که لااقل ارزش پولت پایین نیاد، گفت دلار خوب نیست باز طلا خوبه، الان یه سوال دارم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید، شما بودین این پول رو طلا اجرت پایین با ۷ درصد سود می‌گرفتین یا طلای شکسته که ظاهر بدی داره ولی هیچ سودی روش نمیاد ؟ 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏