باز این که خوبه به نظرم یه جوری بار اومدن بلد نیستن خرج کنن حالا به هر دلیل ریشه تو تربیتشون داره 🙄
چون اگه پول دوست بودن ۴ تا واحد خونه رو خالی نمیذاشتن که حداقل ۵۰ میلیون در ماه اجارشه 🤔
ما یه فامیل داریم که ۴ تا واحد اجاره داده بعد میره خونه مادر زنش یا خونه خواهرش میمونه😐
عذر میخوام ولی با کلی پول همش دنبال خریدن جنسهای بنجله مثلا من یه بار باهاشون بودم دیدم تو میوه فروشی رفت سراغ سبد گوجه ای که مغازه دار گذاشته بود که بریزه دور اینقدر خراب بود😐
ولی وقتی باهاشون حرف میزنی ادعاشون گوش فلک رو کر میکنه 🤐یه جوری از خودش حرف میزنه هر کس نشناسشون فکر میکنه راکفلر زاده است 🤑
یعنی مرزهای خساست حد نداره واسه اینا 😐
مثلا یه لباس بخواد بخره صد جا قیمت میپرسه وقتی هم میخرن چند بار میرن عوض میکنن 🙄
به نظرم اینجور آدما به لحاظ روحی سالم نیستن راستی یه اخلاق بد دیگه هم که دارن اگه شما چیزی بخری تمام آسمون و ریسمونو برات ریسه میکنند که بگن تو سرت کلاه رفته با این خرید تا همش حس گناه کنی 😒
دیدید بعضی ها همیشه مثلا پوز میدن که بگن ما فلان جنس رو گرون خریدیم 😬اینا بر عکس هستن مثلا اگه بگی من یه تیشرت خریدم جنس خوب ۳۰ هزار تومن میگن ما همین رو خریدیم ۱۰ هزار تومن وای خیلی سرتون کلاه رفته 🥲
متنفرم از اخلاقشون شکر خدا باهاشون قطع رابطه کردیم 😐