2777
2789
ادمها چه زن چه مرد میتونن بد باشنهمکار همسرم یک خونه و چند تا زمین رو به اسم خانمش کردحدودا ۱۰ سال پ ...

دخترا اینجا اشتباه شده 

لایک کرده بودن برگشتم پستمو دیدم 😱😱😱😱😱

۳۰ میلیارد میخواستم بنویسم شده ۳۰۰😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امثال این فامیل شما صاحب خونه ماس که دوروز بدون برق بودیم اخر خودش با منت و من خسته ام اومد درست کرد ...

باز این که خوبه به نظرم یه جوری بار اومدن بلد نیستن خرج کنن حالا به هر دلیل ریشه تو تربیتشون داره 🙄

چون اگه پول دوست بودن ۴ تا واحد خونه رو خالی نمیذاشتن که حداقل ۵۰ میلیون در ماه اجارشه 🤔

ما یه فامیل داریم که ۴ تا واحد اجاره داده بعد میره خونه مادر زنش یا خونه خواهرش میمونه😐

عذر میخوام ولی با کلی پول همش دنبال خریدن جنسهای بنجله مثلا من یه بار باهاشون بودم دیدم تو میوه فروشی رفت سراغ سبد گوجه ای که مغازه دار گذاشته بود که بریزه دور اینقدر خراب بود😐

ولی وقتی باهاشون حرف میزنی ادعاشون گوش فلک رو کر میکنه 🤐یه جوری از خودش حرف میزنه هر کس نشناسشون فکر میکنه راکفلر زاده است 🤑

یعنی مرزهای خساست حد نداره واسه اینا 😐

مثلا یه لباس بخواد بخره صد جا قیمت میپرسه وقتی هم میخرن چند بار میرن عوض میکنن 🙄

به نظرم اینجور آدما به لحاظ روحی سالم نیستن راستی یه اخلاق بد دیگه هم که دارن اگه شما چیزی بخری تمام آسمون و ریسمونو برات ریسه میکنند که بگن تو سرت کلاه رفته با این خرید تا همش حس گناه کنی 😒

دیدید بعضی ها همیشه مثلا پوز میدن که بگن ما فلان جنس رو گرون خریدیم 😬اینا بر عکس هستن مثلا اگه بگی من یه تیشرت خریدم جنس خوب ۳۰ هزار تومن میگن ما همین رو خریدیم ۱۰ هزار تومن وای خیلی سرتون کلاه رفته 🥲

متنفرم از اخلاقشون شکر خدا باهاشون قطع رابطه کردیم 😐

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم شما که همسرتونو بهتر میشناسید چرا قبل رفتن بهشون نگفتید که پول ندارید و از ایشون بپرسید یا هز ...

اخه خانوادگی چیزی بهشون برنمیخوره زیاد 

اصلا توجه نمیکنه به اینکه یه حرف باید به غیرتش بربخوره 

بله تا حالا چندین مرتبه چک برگشت خورده 

دوسال پیش چک های چند صد میلیونی کشیده بود که نزدیک بود حکم جلبش رو بگیرن 

ولی باز آدم نشده و نترسیده 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

[QUOTE=360135303]۲۰ ماهه نه. همونقدر که اولاش خوشحالی اگر دربیاد اگر اخراش دربیاد به ضررته من پارسال ۱۴ ماهه وام گ ...[/QUOT

اره حرفت درسته منم هر چی فک میکنم و از اونجایی که چند سال پیش دوتا گذاشتم و نفر آخر دراومد خیلی برام سنگین بود

چون دیگه پولم ارزشی نداشت

باز این که خوبه به نظرم یه جوری بار اومدن بلد نیستن خرج کنن حالا به هر دلیل ریشه تو تربیتشون داره 🙄 ...

یا ابلفضل اینا کی بودن دیگه ،حالا خودشون اینجوری زندگی میکنن چیکار به کار بقیه دارن😐

بله اینم‌دقیقا نمیتونه پول خرج نکنه اما تا الان که چرب زبونی روش جواب نداده فقط منتظرم این بدهی ها ت ...

عزیزم شما که طلا داری و پول ماهانه 

همین داستان صبحانه رو بهونه کن 

قهر کن برو بهش بگو هر وقت وام گرفتی بدهی نداشتی بیا دنبالم 

ازش تعهد کتبی بگیر ماهی فلان تومن بهت بده 

الان یکی کارگر هم بیاره باید بهش حقوق بده اون وقت همسر شما یک گوشت برای زن و بچه اش نمی خواد تامین کنه و فقط دنبال جاه طلبی خودشه 

خود قانون گذاشته مرد وظیفه داره به زن و بچه نفقه بده 

اون وقت همسر شما پول صبحانه اش رو برادر زن باید بده 

ماهانه باید به شما بچه پول بده ( جدا از مخارج خونه) 

والا خودتون بهتر از بقیه می دونی که همسر شما تغییر پذیر نیست 

الان بچه ات با یک پفک ساکت میشه دو روز دیگه فقط به والدینش لعنت می فرسته که نتونستن نیازهاش رو تامین کنند 

ب نظر من ایده ی خوبیه حالا نمیدونم میشه باهاش طلا خرید یا نه من یه مسیری رو بخاطر کاری هم میتونم پیا ...

آره عزیزم ، میشه ، شما شروع کن ، اونوقت میبینی چطوری راه های پس انداز جلوت سبز میشه

سلام دوستان دارم بلو نصب میکنم هرکی میخواد کد معرفیشو بده بزنم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستان دارم بلو نصب میکنم هرکی میخواد کد معرفیشو بده بزنم

NJQ3IA ❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام بچه ها خوبین میگم مازمینمون ک گذاشتیم برافروش مشتری براش پیدا نشد یکی دوتا هم نصف قیمت میخواستن ...

خیلی خوبه خونه سازمانی ،اگه میتونی همونجا بمون و نسبت به اون زمینی که خریدی بسنج ببین بازم اگه زمین بخری مشتری خواهد داشت یانه بعد بفکر طلا باش

سلام بچه ها خوبین میگم مازمینمون ک گذاشتیم برافروش مشتری براش پیدا نشد یکی دوتا هم نصف قیمت میخواستن ...

هر حرکتی ریسک هست

فروش زمین کلا ریسکه و نیاز ب شانس داره

ما خودمون الان پنج ساله نتونستیم زمینمونو بفروشیم یا مشتری نیست یا قیمت کم میخوان ولی طلا همیشه پول نقده

اخه میدونی فقط این آشنای شما که نیست خیلیا رو دیدم خونه خالی دارن چندتایی ولی اجاره نمیدن بخدا کفن ج ...

برای اینکه یه سری از مستاجرها انقدر اذیت میکنن که صاحبخونه بیخیال اون درآمد میشه و خالی میذاره.

اینکه بدن به خانواده ی نیازمند بشینه هم به حرف قشنگه ولی در عمل وقتی چند سال میشینن بلند کردنشون داستانه.

2810