2777
2789
ممنونم از نظرتون،فعلا در حال تکمیل وجه هستیم ولی من از حالا دارم دنبال ماشین میگردم😁بله خودمونم از ...

عزیزم من یادمه شماروکه طلاخریدین باوام الان احتمالاروشون سودم کردیی قصدداریی براخریدماشین طلاروبفروشین؟من نمیدونم چراازموقعی که روندصعودی طلامیبینم نسبت به بقیه دارایی هادوست دارم همه چیموتبدیل کنم به طلا😁😁حساب میکنم پارسال من 1600خونه خریدم اگه اونموقع طلامیگرفتم 2900بوددرحالی که خونم نهایت 2تومن قیمتش رشدکرده 

متاسفانه 

یعنی طلا رشدش بیشتر از ملکه از نظر شما را

از نظر من بله ما شمالیم و زمین داریم 

رشد طلا بیشتر بوده

حتی دخترخالم همسرش زمین خرید بعد یکسال خواست بفروشه فقط ۵۰تومن رفته بود روش لب ساحل خریده بود ب امید اینکه پلاک بشه اما نشد

حالا بازم ب رشد منطقه بستگی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نخریدم میترسم ولی دوستان اینجا گفتن پستچی که بسته آورد جلوش بازکن و فیلم بگیر

منم بخاطر همین ترسم نمیتونم بخرم می‌خوام چند نفر تأیید کنن بلکه خیالم راحت شه🙄🥴

فکر کنم ی کاربر ب اسم ریما749 بود ک بستشو خالی آوردن و دستشم ب جایی بند نبود ازونموقع ترسیدم

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
بچها میخوام یچی تعریف کنمپدربزرگ من که فوت شد زمین تقسیم شد یکی از بچهاش سهم زمینشو فروخت گذاشت بانک ...

دقیقن منم امروزمحاسبه کردم قیمت خونموکه پارسال 1600خریدم امسال نهایت 2تومن حالااگه همون موقع طلامیگرفتم 2900پولم بودخونه ایی هم که پارسال فروختم 1100الان خونه پرش 1300امااگه طلامیخریدبجاش مشتریمون الان 1800قیمت اش بود

قبول دارم حرفتون را عزیزم جدا از موقعیت ملک الان کلا رکود شد ملک

منم این دوتاخونه که خریدم وفروختم موقعیت مکانیش ازهمه لحاظ خوبه ولی بازم نسبت به طلاکلی عقبن 

ولی اینجامعصومه خانم خونه هاشون ماشالله خیلی خوب رشدداشته بخاطرشهرشون احتمالاکه توریستی هستش

شدیدددد موافقم خیلییی از ملک هک سوددهیش بیشتره

من پارسال طلای نو خریدم امسال کلی سود کردم خریدم گرمی ۲۳۰۰ به سه روز هم نکشید یهو رفت بالا

البته من بخاطر سود خودم واقعا راضی ب این روند رشد هم نبودم اما طلا هیچوقت پس رفت نداشت تو قیمت هیچوووووقت پس انداز فقط طلا

دارم یک تاپیک میخونم نوشته مردا همشون آشغالن؛فقط بعضی هاشون آشغالای بهتری اندکه دستشون هنوز رو نشده. ...

ادمها چه زن چه مرد میتونن بد باشن

همکار همسرم یک خونه و چند تا زمین رو به اسم خانمش کرد

حدودا ۱۰ سال پیش 

قیمت حدودی این املاک الان حداقل ۳۰۰ میلیارده.

اونموقع هم خیلی زیاد بود

خانم بعد از به نام شدن درخواست طلاق داد

آقا سکته کرد و نصف بدنش لمس شده

الان با ویلچر میاد سرکار  که بیمه اش پر بشه بازنشسته بشه

اونموقع مردها هم میتونن تیتر بزنن خانمها آلن و بلن

همین جا خودم چند مورد رو تعریف کردم که خانمها سر شوهراشون کلاه گذاشتن

متاسفانه همین مدل مردها و خانمها باعث شدن اعتماد ها از بین رفته

تو این دوسال اخیر که هرچی طلا گرفت برام همشو بنام خودم فاکتور کرد اما بنظرم پاش برسه ادم به نقطه اخر ...

آره مطمئن باش هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

وای منم ،بعد الان باورتون میشه بزورر جلوی خودمو میگیرم که نگم ، همش تا یه چیز میشه سریع میخوام خودمو لو بدم😁 ولی خب یهو اینجا یادم میاد و پولایی که قبلا بهش دادم و الان اصلااا یادش نیست و در نهایت میگه میخواستی ندی، من براش حتی حلقم و فروختم ولی تهش هیچی نبود   

باید رو خودت کار کنی ، تلاش کن که بهش نگی 

ادمها چه زن چه مرد میتونن بد باشنهمکار همسرم یک خونه و چند تا زمین رو به اسم خانمش کردحدودا ۱۰ سال پ ...

اون پیام که ریپلای کردی رو کی فرستاده؟من میزنم روش انگار پاک شده چون خودم عصبانی بودم از شوهرم جایی همچین چیزی نوشتم تازه😂

من پارسال طلای نو خریدم امسال کلی سود کردم خریدم گرمی ۲۳۰۰ به سه روز هم نکشید یهو رفت بالاالبته من ب ...

عوضش کنم پارسال به گردنبند رومانتویی خریدم حدودا 6ونیم گرم اونوقت خیلی ازاجرت و اینا سردرنمیاوردم آنقدر بی انصاف روش کشیده طلا دوتومن رفته بالا تازه پول خودم درآمده 

راستش به برنامه اعتماد کامل نداشتم وگه نه میدونم این پایین اومدنا موقتیه واگه خیالم راحت بود که امنه ...

من عیار گرفتم و آوند گفتم حداقل اگر عیار ضرر میده آوند جبران کنه😅

حالا زیاد هم اطلاع ندارم فقط همین جوری چرخیدم توش.به این نتیجه رسیدم .

2810