2777
2789
گاهی بعضی از این مستاجرا چنان بلایی ب سر خونه و صاحبخانه میارن که مالک خونه ترجیح میده که خونه خالی ...

دقیقا

چند روز پیش یه واحدی رو دیدیم مستاجر آپارتمان رو نابود کرده بود

تمام قفل درا شکسته

پرده رو کشیده بودن پاره شده بود

دو تا از کابینت ها روی زمین بود

بنگاهی میگفت صاحب خونه یه شهر دیگه زندگی میکنه

اینجا رو سپرده بود به من هر سال براش اجاره میدادم

میگفت دو سال آخر گفت یه فامیل داریم وضع مالیشون خوب نیست میخوام بدم چند سالی ا‌ونا بشینن

میگفت اجاره هم یک سوم عرف می‌گرفت

اما اون مثلا فامیل چی کار کرده بود

واقعا وضعیت خونه به قدری بد بود که صاحب خونه زیر قیمت گذاشته بود ولی اصلا مشتری پسند نبود

فکر کن فامیل زیر قیمت بهش خونه اجاره داده 

رفتنی خونه رو داغون تحویل داده بودن 

گاهی بعضی از این مستاجرا چنان بلایی ب سر خونه و صاحبخانه میارن که مالک خونه ترجیح میده که خونه خالی ...

دقیقا همینطوره ما سال ۹۶ ۹۷بود خونه دوم رو‌گرفتیم و چون یه شهر دیگه بود و‌خونه مامانم ایناام همونجا بود گفتیم بدیم‌مستاجر.خونه نوساز بود سندش هنوز نیومده بود خونه با بهترین متریال ساخته شده بود اونموقع کابینتش هایگلس بود درا ضداب کاغذ دیواریا همه خارجی.و چون تو لوکیشن خیلی خوبی بود کار هرکسی نبود اونجا زندگی کنه مستاجر ماام مهندس بود یک سال مستاجر نشست و سال بعد گفتیم خودمون میخوایم بیایم زندگی کنیم.باورت نمیشه سنگ روی کابینتو نمیدونم چی گذاشته بود هم سیاه شده بود هم ترک برداشته بود چدنای گاز افتضاااح انگار ده سال خونه دست مستاجر بود یعنی خونه داغون‌ داغون.فقط تا یه هفته من کارگر خدماتی میگرفتم خونه رو تمیز کنن.سنگ رو عوض کردیم همون شد درس عبرت که دیگه خونه به مستاجر ندیم.خودمون خونه رو کامل کردیم و وقتایی که میریم اون شهر میریم خونه خودمون‌.مبلغ خیلی خوبی اجاره میره اما اصلا به اذیتای بعدش نمیرزه‌.بعضی خونه ها حیفه بره دست مستاجر.البته مستاجر داریم تا مستاجر بعضیا بحدی دلسوز و تمیزن انگار واقعا خونه خودشونه اما بعضیا نه اصلا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینطوره ما سال ۹۶ ۹۷بود خونه دوم رو‌گرفتیم و چون یه شهر دیگه بود و‌خونه مامانم ایناام همونجا ...

الان ما یکی از واحدهامونو اجاره دادیم 

این خانم خیلی با وجدانه

خیلی هم تمییز

خونه رو همون طوری که بهش دادیم همونطور نگه داشته

اما بعضی ها اصلا مراعات نمیکنن

اون صاحب خونه هم زحمت کشیده تلاش کرده یه واحد اضافه خریده و اجاره داده 

سلام به همه بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگماگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد د ...

عزیزم خرید طلا خیلیم خوبه

اما خب که چی؟

الان شما خونه نمیخریدی طلا میخریدی قایم میکردی بدون استفاده تو کمد میمومد تاثیری در شرایط زندگیتون داشت؟

درسته ممکن بود شما پولی که اون موقع داشتی الان دوبرابر بود

اما

آیا آسایش خونه‌ی خودت رو هم داشتی یا هر سال باید اسباب‌کشی میکردی؟

طلا خیلی عالیه اما طلا دارایی نیست تبدیل نشه هیچ فرقی با آجر دیوار نداره

شما ده ساله خونه‌ی خودتی واقعا این امنیت روانی رو میتونی با طلا عوض کنی؟

انقدر واحدها رو تبدیل نکن فایده‌ای نداره

لذت ببر مگه چند سال زنده‌ای که تو خونه‌ی خودت بدون منت نشینی🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام خانما من بلاخره ثبت نام شدم نمیتونم پست بذارم .ی سوال داشتم بعضی از طلا فروشیا به بازنشسته های تامین اجتماعی تمام قسط یک ساله طلا میدن با سود 5درصد ماهیانه بنظرتون بگیرم یانه

آره یه بخشیش از مجردیم بود ، بقیه اش هم وقتی میخواستم برم خرید ، اول مثلا ۵۰۰تومن میزدم به یه حساب د ...

ب نظر من ایده ی خوبیه 

حالا نمیدونم میشه باهاش طلا خرید یا نه 

من یه مسیری رو بخاطر کاری هم میتونم پیاده برم هم با تاکسی 

تصمیم گفتم هر وقت توانشو داشتم برای پیاده روی ،اون پول تاکسی رو بذارم قلک ،تا قطره قطره جمع گردد😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سلام بچه ها خوبین میگم مازمینمون ک گذاشتیم برافروش مشتری براش پیدا نشد یکی دوتا هم نصف قیمت میخواستن ک ندادیم می‌خواستیم با وام ۶۰۰تومنی و فروش زمین خونه بخریم ما خونه نداریم ولی مستاجرهم نیستیم خونه سازمانی نشستیم وامه هم هنوز ندادن بنظرتون این ۶۰۰روبدم طلا یا ی زمین دیگه که بعداً بفروشم بدم ی خونه از ی طرف هم میگم طلا رشد خودشو کرده نوبت ملک هس بازم دودل هستم لطفاً راهنمایی کنین

عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان

من بعد از چند ماه تونستم تاپیک جدید رو پیدا کنم یه مدت مشغله کاری یه مدت هم تاپیک تعطیل بود نمیدونستم تاپیک جدید زدین

فقط من هم از اولای تاپیک خوندم از وسطا هم از آخرش ، چیزی که هست این تاپیک بیشتر تبدیل شهد به سرگذشت نویسی و درد و دل ، جوری که چن بار به عنوان تاپیک شک کردم و چک کردم

خلاصه کلام اینکه لطفا هر پستی که میزارین اگر نقطه اقتصادی و مدیریتی نداره اینجا نذارین ببرین به تاپیک دورهمی 

نمیدونم شاید بعضیا اعتراض کردن یا کلا روال همین شده 

ولی خواهش که دارم ازتون لطفا و لطفا فقط پست با محتوای اقتصادی بذارین

با احترام به همه کاربران و دوستان عزیز 

@royayezendegi    

رشد کن شاخه شاخه ، تــــــا جــــایی که خودت سایه سار خودت شوی...

اگر مامور پستو میشناسید نگران نباشیدپستچی ما زنگو میزنه بسته رو میندازه داخل پارکینک میره بدون امضا ...

ن پستچی ما زنگ میزنه تحویل میگیرم بعد امضا می‌ره 

مرسی عزیزم 💖

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
داداشت چی نمیتونه بیاد شرف نذاره براش ببین من هرچی میخوام‌جوابی ننویسم بیشتر از قالب انسانیم خارج می ...

داداشم چی بگه بنده خدا 

تهدید به طلاق کردم حق طلاق دارم 

دیشب باهاش صحبت کردم میگه مغزم درگیر بدهیاس تو صبر کن یه وام بگیرم بدهی ها رو صاف کنم تا فقط قسط داشته باشم ببین چقدر اوضاع فرق کنه و فلان 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم هنوز شرایطش رو نگفتن ، گفتن از اول آذر اعلام میکنند .

صبحتون به شادی عزیزم💚

عذر میخوام میدونم مشغله زیاد دارید ولی میخواستم بگم جریان قرعه کشی برای وام ۵۰ میلیونی ویپاد چیه ممنون میشم توضیح بدید🙏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم چون همسر خودم هم همینه (البته با وام و بدهی مخالفه ولی عاشق خرج کردنه و هیچ وقت پس انداز ندا ...

بله اینم‌دقیقا نمیتونه پول خرج نکنه 

اما تا الان که چرب زبونی روش جواب نداده 

فقط منتظرم این بدهی ها تموم بشن ( البته اگه تموم بشن) ببینم میتونم پول از چنگش در بیارم پس انداز کنم 

اخه برای خودشه والا 

من هزارتومنی چشم ندارم به چیزی 

نگران آینده بچمم‌

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
2810