2777
2789
پس چرا از نظر من طعم و بوش با مرغ فرق میکنه؟ چند بار تا حالا سینه و رون بوقلمون گرفتم با روشهای مختل ...

سلیقه‌ای هست عزیزم

گوشتش از مرغ سفت‌تر هست

اما من بارها تو خورش ریختم به کسی نگفتم هیچکس هم نفهمیده بوقلمونه همه با مرغ اشتباه گرفتن

شاید شما شامه خیلی تیز داری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ❤️❤️❤️امروز از طرف مدرسه پسرم رو اردو بردن اوپارک مبلغ اردو ۶۰۰ هزار تومن بود که چون تو ...

کار خیلی خوبی کردی بچه یادش نمی‌مونه مادرش چقدر فداکاری‌ کرده تا براش پس‌انداز کنه اما یادش میمونه چه چیزهای ساده‌ای براش حسرت شده

مدرسه‌ی ما اردو زیاد می‌برد من هنوز حسرت تو چشم‌های دوستام رو یادمه که خانواده‌هاشون نمیذاشتن بیان اونا با بغض و حسرت به ما نگاه می‌کردند و تو مدرسه تنها میموندن

خیلی حس بدی بود خیلی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلیقه‌ای هست عزیزمگوشتش از مرغ سفت‌تر هستاما من بارها تو خورش ریختم به کسی نگفتم هیچکس هم نفهمیده بو ...

دقیقا اگه رونشم باشه که اصلا متوجه نمیشن .همسرم حساسه پیاز و زعفرون زیاد میزنم و تو خورش مثل گوشت تیکه ایی ولی سینه ش خیلی سفت 

وام دی جی پیهمه چی از دیج ی کالا میشه خریدهمکار من گوشی سامسونگ خرید و بیرون فروخت گفت بهتره تا طلاچ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت  پس همه چی میشه گرفت 

سکه هم میشه ربع گرفت 

ولی خوب امروز طلا فروشی بودیم میگفت دولت بعد سالها داره سکه با ضرب جدید میزنه اون سکه ها ی 86 حبابشون میترکه 

من زیاد پیگیر نشدم ولی خوب اینجوری باشه ضرره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام به همه ❤️❤️❤️امروز از طرف مدرسه پسرم رو اردو بردن اوپارک مبلغ اردو ۶۰۰ هزار تومن بود که چون تو ...

سلام منم اتفاقا اردو دخترم رو چند روز پیش ثبتنام کردم 

معتقدم این روزها براشون خاطره میشه حتما اجازه میدم بره و تجربه کنه 

مثل خودما که هرگز یادمون نمیره چه اردوهایی رفتیم و خوش گذشت 

خود من هنوزم گردش باغ وحش و موزه و پارک ارم رفتنم مال دوران مدرسه است 

یه مورد دیگه که من همش میگفتم بزارم یا نزارم کلاس تقویتی ریاضی هست

دخترم ابتدایی کلاس دوم شاید همه بگین چی داره این پایه خودت یادش بده با اینکه کلا یه بچه دارم کامل هم براش وقت میزارم 

ولی واقعا با آموزش من یاد نمی‌گرفت خدا خیرش بده معلم خصوصی پایش رو خیلی قوی کرده 

روش تدریسش واقعا متفاوت و عالیه

ماهی 4 جلسه میره تا آخر سال صحبت کردم براش کلاس بزاره 

اینم یه نوع پس اندازه دیگه 

درسته طلا نیست ولی خوب همین که دیگه مادر و دختر تنش یادگیری ریاضی رو نداریم خیلی راحت شدیم 

ببخشید رو پست شما ریپلای کردم گفتم شاید یه نفر مثل من دو دل باشه این کارو کنه یا نه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ما پرشیا داشتیم ۲۰۷ هم داشتیم بنظرم تو ماشینای ایرانی پرشیا از همه بهتره واقعا دارم بهت میگم از هیچ ...

ممنونم از نظرتون،فعلا در حال تکمیل وجه هستیم ولی من از حالا دارم دنبال ماشین میگردم😁

بله خودمونم از ۲۰۶،۲۷ نظرمون برگشته بقول شما ماشین خانواده نیست وبرای مسافرتم خوب نیس،بیشتر برای امیرای مجرد خوبه😆😆

فعلا میگردیم تا ماشین فنی خوب داشته باشه چون صفر نمیتونیم بخریم،

ماشین فعلیمون پراید نمیدونم اینجا چرا انقد از پراید بد میگن درسته امنیتش زیاد نیس اما طفلک ما انچنان خرجم نداره و از سال۹۹ که خریدیمش خیلی خوب کار میکنه،دوبار مشهد رفتیم شمال رفتیم  قم و چند جای دیگه با یکی دو ساعت مسیر چندین بار رفتیم اصلا اذیتمون نکرده.قبول دارم کلاسش پایینه و راحتیش کمتره اما بهتر ازبی ماشینیه،ما۵۳ خریدیم الان ۲۵۰ می ارزه.ان شالله که مام بتونیم ماشین بهتر بخریم😍

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ولی شما تو بقیه پست هات چیز دیگه گفتی اونم چندین صفحه که با حرفای الانتون یکی نیس🙃منم منظورم فقط به ...

هزیزم فک کنم با توجه به حاشیه درست کردن بحث خانه دار بودن و شاغل بودن خانمها دیگه این مدل مطالب در گروه مطرح نشه بهتره. بارها مشاجره ها رو دیدیم توی نی نی سایت سر این موضوع

تنها راهش همینه ، باید یه کارت مخفی داشته باشی ، حتی اگر شده ماهی ۵۰۰ تومن بریزی به اون حساب ، ولی ا ...

بله حرفتون کاملا درسته ،من همیشه بقیه پول کرایه تاکسی یا پول خوردایی که میاد دستم ، از ۵تومن ۱۰تومن تا ..میزارم تو کشو 

هردفعه ۵۰۰_۴۰۰ جمع میشد البته اونموقع هنوز عاقل نبودم میدادم شوهرم خرج خونه میشد😁 ولی الان تبدیل میکنم برای خودم ، تا الان با این پولا ۲تا پلاک و یه پارسیان خریدم مخفی یه مقدار کم هم فعلا نقد دارم 

حالا گفتنش اینجا جایز نیست انقد عصبانیم ازش دلم میخواد پاشم هی جیغ جیغ کنم

عزیزم اینجور که من متوجه شدم بنده ی خدا زحمتشو داره میکشه ، روزیش اینقدره دیگه ، کاریش نمیشه کرد ، معلومه خودشم ناراحته ، اگه باهاش بحث کنی ، حس میکنه قدر زحمت هاش رو نمیدونی ، خیلیا همین پولی که کفاف زندگیشون رو نمیده رو بازم میرن خرج مادر و پدر خودشون میکنن ، به خوبی های شوهرت فکر کن ، به بچه های سالمت فکر کن 

خانوما یه راهنمایی میخواستمشماهایی که طلای آنلاین خریدین مشکلی نداشتین؟؟ از نظر پست یا نخریدنش یا هر ...

من نخریدم میترسم  ولی دوستان اینجا گفتن پستچی که بسته آورد جلوش بازکن و فیلم بگیر 

2810