2777
2789
خونه ما یه بدی داره حالا نمیدونم خوبه یا بد تمام حقوق شوهرم واریز ک میشه میزنه ب کارتم دیگ منم و این ...

تنها راهش همینه ، باید یه کارت مخفی داشته باشی ، حتی اگر شده ماهی ۵۰۰ تومن بریزی به اون حساب ، ولی اصلا دستش نزنی ، تا پول اومد تو حسابت ، یه مبلغی بریز به حساب مخفیت  ، به حرف شوهرت توجه نکن ، قدیما یه همکار داشتم ، اونم شوهرش معتقد بود با این حقوق های کم نمیشه پس انداز کرد ولی دوستم یه بطری نوشابه گذاشته بود ، هربار ۱۰ تومن و ۲۰ تومن ریخته بود توش ، یه روز که خیلی نیاز به پول داشتن همونو آورده بود پاره کرده بود ۶۰۰ تومن توش بود ، حرف ۱۳ سال پیشه ، من یه کار دیگه که میکنم اینه که مثلا ۲۰۰ تومن پول از بانک میگیرم ، میذارم تو کیفم برای تاکسی چیزی ، دفعه ی بعد هم باز میگیرم ، بعد مثلا میرم خونه ی مامانم ، مثلا ۱۰۰یا ۵۰ تومن از اون پول میذارم اونجا تو میزم ، دفعه های بعدی هم همینطور ، بعد مثلا یه روز میشمرم میبینم شده یه میلیون ، میدم به بابام ، میگم یه میلیون بریزه به حساب مخفیم ، بعد هم در اولین فرصت میرم خرید طلا ، با خودت نگو ۱۰ تومن که چیزی نیست ، همونو بذار تو کشوت ، یه روز دیگه ۳۰ تومن داری ، بذار تو کشوت ، اینجوری خرد خرد جمع میشه

خانوما یه راهنمایی میخواستم

شماهایی که طلای آنلاین خریدین مشکلی نداشتین؟؟ 

از نظر پست یا نخریدنش یا هر مشکل دیگه ای 

من تا حالا نخریدم می‌خوام سفارش بدم ولی استرس دارم 🤦😥

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه سوال چالشی🔔 دارم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه یا اگه خودتون چنین شرایطی دارید یا دیدیدخ ...

عزیزم درآمد جانبی میشه داشت

مثلا خانم یا آقا روزی دو سه ساعت در اسنپ کار کنن

ماهی ۵ ۶ تومن درمیارن‌ که همین میتونه کمکی باشه برای خورد و خوراک

یا مثلا دیدم یا شنیدم که وعده های غذای زیادی رو میرن خونه مادر شوهر و مادر زن . درسته شاید یک حرف و متلکی هم بشنون اما بازم از گرسنه موندن بهتره.

یا ممکنه طبقه بالا یا یک اتاق از خونه مادر شوهر یا مادر زن زندگی کنن و از این طریق خیلی بهشون کمک بشه.

یعنی میگم این راه ها هم هست برای کاهش هزینه ها. برای کوتاه مدت جوابه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم درآمد جانبی میشه داشتمثلا خانم یا آقا روزی دو سه ساعت در اسنپ کار کننماهی ۵ ۶ تومن درمیارن‌ که ...

درسته. من قبلا در مسیر رفت و برگشت به منزل مادرم اسنپ مسافر میبردم خیلی جوابگو بود برای خورده ریزه ها

تنها راهش همینه ، باید یه کارت مخفی داشته باشی ، حتی اگر شده ماهی ۵۰۰ تومن بریزی به اون حساب ، ولی ا ...

همسرمم اهل بریزو بپاش نیست اتفاقا همش میگه طلا بگیر اما من همش میگم چرا هرچی میدوئیم ب هیچجا نمیرسیم هیچ دستاوردی نداریم هرچی بدست اوردیم عوضش یچی و دادیم میگه حقوقای ما در حدگذران هست واس همینه که ....

ولی الان دیگه میخوام پس انداز کنم برا خودم قایمکی نه اینکه شوهرم بدونه بگیره ها ولی الان دو روزه بحث داریم باهم به حرف بچهای اینجا رسیدم که لازمه زن برا خودش پس انداز کنه به هیچکسم نگه اعصابم خورده ازش بعد اینهمه سال کار کردم هیچی برا خودم کنار نزاشتم الانم بچهام دستو پامو بستن

همسرمم اهل بریزو بپاش نیست اتفاقا همش میگه طلا بگیر اما من همش میگم چرا هرچی میدوئیم ب هیچجا نمیرسیم ...

باهاش بحث نکن ، اعصاب جفتتون به هم میریزه ، وقتی میگی زحمت میکشه و اهل بریز و بپاش نیست ، باهاش بحث کنی دلسرد میشه ، شما هم تا الان نمیدونستی باید پس انداز کنی ، الان یاد گرفتی ، فکر نکن از بقیه عقبی ، همین الانم خیلیا بلد نیستن که باید پس انداز کنن ، این روشی که من گفتم انجام بده ، مطمئنم کم کم راه های دیگه هم پیدا میکنی ، به این فکر کن که بعضیا تو خرجشونم موندم ، شما الان اگه نمیتونین پس انداز کنین ، ولی خداروشکر دستتون هم جلوی کسی دراز نیست ، اگه هی بشینی فکر کنی ، استرس میگیری ، خودتم دور از جون مریض میشی ، پسفردا علاوه بر هزینه ی داروی بچه ها ، خودتم باید داروی اعصاب مصرف کنی ، به اعصابت مسلط باش

سلام خانما میخوام وام د.یجی پی بگیرم میشه کامل منو راهنمایی کنید که دقیقا باید چیکار بکنم ؟ ❤سفته ال ...

از دی ج ی کالا دی جی پی و نصب کن یواش یواش با روندش آشنا میشی اگه چک داری گزینه‌چک‌و انتخاب کن اگه نه سفته رو،،، تعداد ماه های ک‌باید اقساط بدی هم از ۶,۹,۱۲ماه هست 

وام ها هم از ۱۰تومان تا ۵۰میلیون 

وام مد نظرتون انتخاب کن اعتبار سنجی میشی بهت اعلام می‌کنه که میده یا نه 

من ۳۰میخواستم بهم نداد ۲۰و انتخاب کردم شد اما تا مرحله سفته پیش رفت و بقیه مراحل برام پیش نرفت دیگه منم لغو کردمش

2810