2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان شب همگی بخیر باشه من یکی دوهفتس این تاپیک رو پیدا کردم و گاهی مطالبشو خوندمتازه متوجه شد ...

اگر امکانش هست پدر و مادرت از شهرتون بیان با شما زندگی کنن و خونه پدر رو بدین رهن ،با پول رهن خونه پدری این شهر که هستین یا خونه رهن کنین کرایه ندین ،یا بزارین بانک معادل پول وام بردارید طلا بخرید ،اگر مجرد دیگه ی دارید ازش بخواهید کار کنه ،یا با پول رهن کارآفرینی کنین بستگی به سن و سال پدر و مادر مثلا سوپرمارکت،ساندویچی ،کترینگ بزنید ،اینها به ذهن من رسید .موفق باشی.

تارا چطوره ممنون راهنمایی کنید

برنامه تارا رو از گوگل دانلود کنید مراحلی‌که میگه رو انجام بدید بهتون اعتبارمیده

میتونید حضوری یاغیرحضوری از فروشگاه های رفاه جانبو و کوروش خرید کنید به مقدار اعتبارتون

بعدتو دوتا قسط که ازماه بعد ازخرید شروع میشه میتونید پرداخت کنید 

وقتی اقساطتون‌به‌پایان رسید باتوجه به خوش‌حسابیتون دوباره بهتون اعتبار میدن البته شاید اعتبارش بیشتر هم باشه

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

سلام مریم جان ما هم ان شا الله برای ساخت زمین شمالمون میخوام از این وام استفاده کنیم ولی تا اونجا که من میدونم و دوست همسرم هم به تازگی دنبال کارهای این وام بوده شما باید کار رو شروع کنید و جواز بگیرید و با پیشرفت کارتون مرحله به مرحله بهتون این وام رو میدن . 

سلام دوستان عزیز

میشه لطفا برامون دعا کنید یک ماهه شوهرم بیکار شده معلومم نیست کی بره سرکار قسطامون زیاده بزور این ماهو نصفشو دادیم خرج خونه که بماند چند شب پیش یه دل سیر گریه کردم و به خدا گله کردم همونجوریم که سرکار میرفت درآمدش کم بود چه برسه حالا که بیکار شده دوتا بچه کوچیکم دارم لطفا بادلهای پاکتون برامون دعا کنید کارش راه بیوفته بره سرکار من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم ممنون💔💔💔

منم چند نفر رو میشناسم مثل شما هستن . اگ علاقه داری بنظرم بفروش برو آرایشگری یاد بگیر یک لاین تخصصی ...

دقیقا اطرافیان میگن‌ما آماده میخریم به صرفه تره با اینکه من خیلی کم‌میگم‌قیمت‌، انشالله هرچی خدا بخاد همون بشه برام ، گزاشتم برای فروش ، لاین میکاپ و انتخاب کردم فعلا بعد شنیون ❤️❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
مامان سبحان عزیزم ببخشید یه سوال داشتم اولین قسط وام مهربانی کل سودش هست که میگیره من امشب اتفاقی او ...

ببخشید گلشیفته جان من خیلی از تاپیک عقب هستم و الان پیام شما رو دیدم .

اولین قسط سود ۴ درصد کل مبلغ وام هست و از تاریخی که وام واریز شده یک ماه مهلت دارید برای پرداختش نمیدونم چرا شما میگید سررسید قسطش شده . 

2810