2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین ؟ من دو تا بچه دارم ۳ سال پیش چرخ خیاطی صنعتی و اتو. ،،،، این چیزا خریدم ولی چون تو ...

منم چند نفر رو میشناسم مثل شما هستن . اگ علاقه داری بنظرم بفروش برو آرایشگری یاد بگیر یک لاین تخصصی واقعا حرفه پولسازی هست . من خودم چند سال ارایشگر بودم بازم برا مجالس میرم آرایشگاه.  البته سالنم رو جمع کردم . ولی هیچ وقت نرفتم خیاطی همیشه لباسامو آماده میخرم به صرفه تر هست . ا

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بله عزیزم مشهدم

هتل پارس همون طبقه که همه مزون هستند 

اسمش اگه اشتباه  مزون کلارا بود 

مزون عروس هست ولی لباس مجلسی خیلی لوکس هم داره برای اقوام درجه یک معمولا 

اونجا مزون چندتایی هست ولی به نظرم این شیک ترینش بود 

ميدوني جريان چيه؟ ماها پول دستمون باشه چالش رو ميكنيمخب؟! حالا من ميگم اشكال نداره پول وكيم ميدم اما ...

عاااالی دقیقا همینه

طلاسی رو هم امتحان کن اونم خیلی کمک می‌کنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اینم بگم دنبال شغل دوم هستم چون عصرها وقتم آزاده و میخوام کار کنم اگه خدا بخواد همه این سال ها چون م ...

کد موعرف برنامه میلی
milli-ftei8

می تونی از صد تومان طلا بخری

ممنون میشم کد مـوعرفم رو بزنی موقع ثبت نام

سلام دوستان 

یه سوال داشتم 

ما اصن بیمه نداریم 

به نظر شما ارزش داره شوهرم بیمه تامین اجتماعی بشه خودش تنها چون هزینش برای هر نفر زیاده فقط شوهرم 

سر دو راهی موندم 

۲۰سال هست ک بدون بیمه کار می‌کنه 

هیچ سابقه بیمه نداره 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیز دلم ابوریحان مانده به صائب

سلام معصومه جون مهربون عزیز 

راستش یه سوال داشتم 

برای بیمه تامین اجتماعی 

بنظر شما ارزش داره مرد بیمه تامین اجتماعی بشه 

برای کسی ک دهه چهارم زندگیش هست 

۲۰سال بدون بیمه کار کرده 

خیلی به این مسئله فکر میکنم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2810