2777
2789
نه عزیزم اصن ربطی ندارد چون سری کاری من میارم میرم تولیدی یه دونه اون میدوزه بعدش یدونه من میدوزم بع ...

خیلی خوبه اینطوری 

موفق باشی🩵

فقط 39 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اصن ربطی ندارد چون سری کاری من میارم میرم تولیدی یه دونه اون میدوزه بعدش یدونه من میدوزم بع ...

خب  شما چیزی در قبالش میدین مثلا کارت ملی چیزی که اگه بعدا لباسارو نیاوردی رسیدگی کنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله به کارم خیلی علاقه مندمدقت و حوصله فراواننمیدونی چه لذتی داره وقتی یه لباس کوچولو میدوزی

منم خیاطم اصلا عشق میکنم واسه لباس دخترونه کوچولو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما شماها که صاحب خانه هستید و تجربه خرید ملک های خوب در محله خوب دارید بفرمایید بگید که شمام از ...

واقعا بستگی داره عزیزم.

ماهم همینکارو کردیم چند سال پیش یه خونه خریدیم محله پایین بعدش هی تعمیر و بازسازی کردیم حالا به شوهرم میگم وام بگیریم ازینجا بریم میگه اینهمه خرجش نکردم که بدم یکی دیگه استفاده کنه اینجا خوبه.

میگم همسایه ها میگه تو خوب باش اوناهم خوبن🤐آخه من خوب باشم ساکت باشم همسایه ها دعوا میکنن به من چه من سالی یکبار تو کوچه نمی‌رم اونوقت مواد فروش محله مثلا شغلشو عوض میکنه؟!نمیگم خیلی بدن آدمای بافرهنگ و باکلاس و خوب هم داره اما چون اینا هم هستن من حس اعتماد و امنیت ندارم وگرنه خیلی پیشرفت کرده و کلی مغازه باز شده اطرافمون نزدیکمون دارن شهرک سازی میکنن.اما من بدم میاد ترجیح میدم تو بیابون برا خودم زندگی کنم تنهایی تنها ولی راحت باشم😔

همه ش استرس آینده بچه ها رو دارم.

باید بچه هامو یه جوری مدیریت کنم تو کوچه نرن.یا اینکه پنجره ها بسته باشه بچه ها تو کوچه فحش میدم تو نیاد صدا.

نمیدونم بخدا بعضی ها از مریخ اومدن چجوری زندگی میکنن.خلاصه که به غیر از پیشرفت منطقه باید فرهنگ اونجاهم بررسی بشه.بخدا همسایه ها خوب باشن آدم تو خونه ۵۰متری هم حس امنیت و آرامش داشته باشه خوبه.من اولا مشکل نداشتم پسرم الان بزرگ شده میترسم.یا دخترم پس فردا چجوری با چه اعتمادی بره تو کوچه خیابان.

خیلی بده خلاصه بی فرهنگی خیلی خیلی بده.

خانه کارگر و سرای محله یا خانه فرهنگ خیلی قیمت مناسب میدن کمتر از ملیون هستش

مدرک فنی حرفه ای میدن عزیزم؟

من جایی کلاس خیاطی میرم که مدرک میده اما مدرکش فنی حرفه ای نیست

بله عزیزم.گفتن حدودا با پارچه این قیمت میشه برام.یه کت هم روش بدوزن از همین پارچه ولی آستر دار.

دوست من تازگی عروسی اقوام درجه یک داشتن 

برای دخترش لباس خرید ۲۰ تومن 

برا خودش از همونجا لباس تن پوش اول اجاره کرد ۱۲ تومن 

من خودم لباس تکراری زیاد میپوشم ولی لباس مجلسی اقوام درجه یک رو نمیشه هر جایی پوشید 

دوباره مگه بازم واسه اقوام درجه یک  باشه که اونم ترجیح میدم جدید باشه 

من ایده اجاره تن پوش اول و خیلی پسندیدم 

ایشالله برای عروسی یه دونه خواهرم همین کارو میکنم 

راستی همون لباس دخترشم اجاره میداد به ۱۰ تومن ولی دخترش گفت میخام که بخرم 🤗

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم.امروز همسرم رفته بود گفته بودن پرداخت ۱۰۰ تومن برجی ۶۳۰۰۰۰۰  ۲ ساله. ۱۵۱ میلیون میگیرن.حالا همسرم انتخابو گذاشته عهده  من.میگه اگه دوس داری  ۲۰۰ تومن طلا بگیریم منم خیلی فکر کردم ماشینم برامون خیلی واجبه فقط مشکل پارکینگ داریم.

2810