2777
2789

دوستان میخاستم یه چیزی بگم  ،، امیدوارم کسی ناراحت نشه من فقط به عنوان یک عضو از خانواده بزرگ این تاپیک این حرفو‌میزنم ،، عزیزای دلم که از خوندن مطالب وام و ویپاد و بلو و ضامنو....خسته شدین حق دارین ،، ولی خب صفحات تاپیک خیلی زیاده ، گشتن بین صفحات واقعا سخته ،، اونایی ک میان میپرسن یا تازه واردن یا تا حالا نگرفتن ،، بالاخره مشکل دارن میان میپرسن صبوری کنید ازتون ممنونم. باورتون نمیشه دیروز دوستم اومد بخاطر برنامه ویپاد خونمون ،، ده بار براش توضیح دادم تا بالاخره تونست فیلم بگیره از چهرش بفرسته .

خدا خیرتون بده صبوری کنین بقیه همه ازین تاپیک خیر ببینن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

آفرین بر شما اگر برات امکان داشت بگین کارتون چیه که ۶۰ میلیون میگیرید

عزیزم من چند تا منبع درآمد مختلف دارم همه رو از یک شغل نمی‌گیرم در حال حاضر هم دارم دوره‌ی حسابداری میرم برای ارتقای شغلی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ابلیمو وابغوره همه چی تقریبا خودم درست میکنم و از بیرون نمیخرم کنسروی و فریزری اصلا

فقط دوستان من یه مشکلی دارم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه و تنها تفریحم ماهی یه تومن حدودی میدم فست فود،بعد که برمیگردم اینقد عذاب وجدان میگیرم حالم بد میشه در صورتی که فقط این بیرون رفت حالمو خوب میکنه

اینم بگم که الان مستاجر نیستم و دوتا خونه داریم دادیم اجاره 

توروخدا یه چیزی بگید که اون غذارو با ارامش بخورم

میشه بپرسم‌چند خریدی ؟ مدلش چنده ؟ یوقتایی به سزم میزنه شاید موقع خرید‌خونه بفروشمش مثلا بااینکه عاچ ...

عزیزم مدل ١۴٠٠ رو من اردیبهشت خریدم ٣٧٠ تومن ٣٠ هزارتا کار کرده بود الان باید گرون‌تر باشه

عزيزم منم ميخواستم چك كنم ببينم وام تعلق ميگيرهشما قسمت تسهيلات شماره رو چي وارد كردين از كجا بايد ش ...

سلام عزیزم، داخل سامانه بام وارد بخش درخواست تسهیلات جدید بشید و طرح مرابحه۲۳درصدی رو انتخاب کنید اگر امتیاز وام داشته باشید روی حسابمون براتون نشون میده.

بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

عزیزم سمت به موقعیت امن توی زندگی رسیدین دیگه وقتشه برای خودتون خرج کنین❤️

بله فاکتور حتما بگیرید.چون پولتون درشته میتونید حتی با ۲،۳ درصد طلای سالم قابل استفاده بگیریدبا یک د ...

سلام به نظرتون طلای شکسته بهتره برای سرمایه گذاری یا سکه غیربانکی کهه طلافروش می گفت چه نیم باشه چه ربع موقع فروش فقط ۱۵۰هزار ازقیمتش کم میشه

حق باشماست
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

سلام عزیزم.بنظرم پول هر قسمت رو جدا بذار.مثلا خوراک،تفریح و پوشاک، پس انداز و... .بعد از همون تفریح دیگه استفاده کن.اصلنم عذاب وجدان نداشته باش. 

بچه ها طلا چقدر گرون شده تازه امروز طلافروش میگفت هنوز گرونترم میشه  نمیدونم راست میگفت یا نه  من ۲۰روز دیگه وام ۱۵ میلیونی ویپادم آماده میشد میخواستم یه طلا کوچیک بگیرم  نا امید شدم 

حالا که بعد عمری یه کوچولو پس انداز مخفی دارم

نگرانم بمیرم و طلاهام رو کسی که نباید پیدا کنه

چون مرگ که خبر نمیکنه آدم باید فکر همه جارو بکنه😁

اینهمه از خودم بزنم پس انداز کنم پس فردا شوهرم بعد من بره زن بگیره خانم بیاد طلاهامو پیدا کنه ،فکر کن🤪

برای همین میخوام به خواهر کوچیکم جای طلاهامو بگم که مورد اعتمادمه

که اگر یه وقت اتفاقی افتاد برای بچه هام نگه داره تا بزرگ بشن

اگه نظری دارین بگین

2810