2777
2789
واقعا پلاک دویست سوتی هست؟ کاش پیدا کنم یه عالمه هم طلافروشی میشناسم که طلای کارکرده دارن ولی ریزتری ...

اره عزیزم هست

من خیلی کم سکه پارسیان میخرم اگه پولم کم باشه یه پلاک یا یه اویز،اونم فقط دست دوم میخرم چون من برا سرمایه گذاری میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام سلام دوستان عزیزم من وسط اسباب کشی دارم پیام میذارم البته ناهارم داره میپزه و دیگه به امید ...

واقعا خداقوت، اسباب کشی پروسه خیلی طاقت فرسایی هست

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
مامان سبحان عزیز ممنون از شما منم دیروز وام 30 م د ی ج ی ک ا ل ا در خواست دادم منتظرم تایید بشه میخو ...

مبارکت باشه

منم گرفتم ب نظرت نگهش داریم یا با طلای زینتی معاوضه کنیم؟ 

من محمدشهرساکن هستم خیابان فردوسی هستیم که اکثرا سنددارهستن وباقیمت ۱۳۰۰ ۱۴۰۰ هم میتثنی اینجاخونه سن ...

مچکرم عزیزم شما از زندگی در محمد شهر راضی هستید امکانات داره مثلا تره بار،کلاسهای آموزشی،.....

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

رویا جان تایپیک مدیریت مخارج یک نیس بنظرم اون تایپیک چون 15 صفحه اولش خیلی کاربردیه خیلی واجبه ک باشه من گاهی مرورش میکنم . 

کاش ب نینی یار بگید بیارش بعد مطالبش رو تو کزیده ها بزارید 

@royayezendegi    

مچکرم عزیزم شما از زندگی در محمد شهر راضی هستید امکانات داره مثلا تره بار،کلاسهای آموزشی،.....

عزیزم من ار امکانات و ایناش خبر ندارم 

ولی همکار همسرم اونجا هستن،یه خیابونی داره به اسم بختیاری اگه اشتباه نکنم،همه چیزش ارزون ارزونه،ما وقتی میریم اونجا کلی میوه و اینا میخریم،انگار یه بازار محلیه

مبارکت باشهمنم گرفتم ب نظرت نگهش داریم یا با طلای زینتی معاوضه کنیم؟

مرسی عزیزم هنوز که نخریدم پیام تاییدش هنوز نیومده واسه شما هم مبارک باشه🌹، من زینتی بیشتر دوست دارم ولی طلاهای د ی ج ی اجرتش خیلی بالاست به خاطر همین سکه میخرم تعویض فعلا نمیکنم چون فکر میکنم ضرر بشه و اینکه من واسه آینده شاید لازمم بشه سکه واسه کادو از طرف خانواده نگهش میدارم تا اون موقع. 

مرسی عزیزم هنوز که نخریدم پیام تاییدش هنوز نیومده واسه شما هم مبارک باشه🌹، من زینتی بیشتر دوست دارم ...

ببین حتمن ببر نشون بده ک بانکی باشن بعد نگه دار من یجا بردم نخرید ازم گفت این چیه از کجا آوردی ولی فیلمشونه بزنن تو سر مال

امروز عصر میبرم متخصص سکه نشون بدم تایید کرد نگه میدارم

من یه دلارام خریدم یه هیراد

ببین حتمن ببر نشون بده ک بانکی باشن بعد نگه دار من یجا بردم نخرید ازم گفت این چیه از کجا آوردی ولی ف ...

اگه اینجوری باشه زینتی میخرم نمی ارزه با وام شنیدم تو کامنتا یه سریا میگن بانکی نیست نمیخرن ولی خیلیا هم راضی بودن

اگه اینجوری باشه زینتی میخرم نمی ارزه با وام شنیدم تو کامنتا یه سریا میگن بانکی نیست نمیخرن ولی خیلی ...

یه بنده خدایی گفت ب متخصص سکه نشون داده پلمپ رو باز کرده و ایشون تایید کرده من میخام بفروشم زینتی کم اجرت بگیرم ربع سکه همش حبابه یکم میترسم نگه دارم ولی زیر قیمت میخرن

یه بنده خدایی گفت ب متخصص سکه نشون داده پلمپ رو باز کرده و ایشون تایید کرده من میخام بفروشم زینتی کم ...

اگه باز کنن پلمپشو باز میخرن؟ آره با اینکه حبابه ولی سودم داره من چند سال پیش دو تا ربع خریده بودم کلی قیمتش رفته روش یه نیم سکه طرح قدیمم کادو گرفتم هنوز نفروختم. 

شما هم ببرید بپرسید اگه خدانکرده تقلبی باشه مرجوع کنید 

عزیزم من ار امکانات و ایناش خبر ندارم ولی همکار همسرم اونجا هستن،یه خیابونی داره به اسم بختیاری اگه ...

مچکرم عزیزم شما ساکن کرج هستید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810