2777
2789
از سال ۹۶ به بعد تا پارسال ۸۵ متری،۷۵متری،۶۰متری

عزیز من از تمام مطالب شما اسکرین میگرم تا یاداشت کنم این خونه ها رو به سلامتی کدوم شهر خریدید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام.خانومای مشهدی جایی رو میشناسید که طلای ریز مستعمل داشته باشن؟البته دوتا از دوستان لطف کردن و آد ...

عزیزم خیابان طلاب کلی طلا فروشی داره میتونی بری بگردی پیدا کنی ،مفتح ۱۴ طلافروشی محمد فکر کنم اسمش بود . اون که مستعمل رو خیلی خیلی مناسب حساب میکنه . سیدی ، خیابان سحر طلا فروشی متین آقای داور کیا هم هست ،، من ازش مستعمل زیاد خریدم ،، همه وزنی داره .

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه جای شما بودم از فرصتی که در اختیارمه نهایت استفاده رو میبردم شما الان خونه پدرشوهری علی رغم س ...

واقعا توی این گرونی های سرسام اور اجاره نشینی اگه یک سوئیت رایگان بتونیم بشینیم باید روزی صدبار خدا رو شکر کرد. مستاجری بعد از بیماری خیلی درد بدیه؛ فشار روحی _روانی بدی داره. انشاله همه صاحبخونه بشن من جمله خودم

یک سوال  

کدومو انجام میدین؟ اگه جای من بودین:

۱_ حدود ۶۰۰ میلیون پول نقد رو میزفتین یک خونه نقلی ویلایی میخریدین؟

۲_ یک ماشین ۶۰۰ میلیونی سوار میشدید ولی مستاجر باشید.

مچکرم عزیزم شما از زندگی در محمد شهر راضی هستید امکانات داره مثلا تره بار،کلاسهای آموزشی،.....

بله عزیزم همچی داره روستاکه نیست شهره تامرکزکرج هم ده دقیقه بیشترراه نیست

2810