2777
2789
میشه مامان سبحان جان همون کرج و ایتا که مورد تجربتون بده معرفی کنین بهم و ادرس بدین مجبور شم تااونجا ...

عزیزم درخواست دوستی دادم بهتون پیام بهم بدید اونجا میگم بهتون ، ایتا که کانال اعتماد هست اسمش . 

این متن شامل حال همه خانمها نمیشه ولی اونایی که زخم خوردن می دونن چی می گم !

مردها تو دفتر حساب کتابشون بخش بدهکاری من به زنم رو ندارن جون اموال زن و پول اونو مال خودشون می دونن! 

می دونم شاید خیلی ها جبهه بگیرن بگن مگه زن و سوهر جدا از هم هستن و.. ما اینجوری نیستیم و..  خوب خدا روشکر 

ولی طرف صحبتم با ۹۰ درصد خانمهاست که با سادگی تمام گاهی مهریه رو می بخشن یا طلا هاو پول هایی که با درامد خودسون به سختی جمع کردن رو دو دستی تقدیم همسر می کنن....

حدای از پس انداز مشترک برای خودتون حتما یه پس انداز برای خودتون داشته باشید که حتی بچه هاتونم خبر نداسته باشن به هیچ کس لو ندید مگر خیلی مطمئن باشید! تو  روزهای خوش خوشان زندگی تون به فکر اینده تونم باشید که اگر یه اتفاقی مثل بمب افتاد وسط،زندگی تون کاسه چه کنم چه کنم و بدبختی نگیرید دستتون ! هر قدر می تونید پس انداز کنید ! نگران نباشید اگر یه مانتو رو ۶ ماهم ببپوشید اتفاقی نمی افته ! براب چشم و هم چشمی الکی خرج نکنید ! این پس انداز روهم به هییییچ وجه به همسر نگید ! الان مدعیان بشر دوستانه نیان بگن حرامه و بابد صادق بود و..   نه عزززیز من !! نیاز نیست تو زتدگی خییلی صادق باشی پولی هم که پس انداز از خرجی و درامدت می کنی از شیررر مادرتم حلال تره!!!

شاید میخوای یه چیزی برا خاتوادت بگیری یا اتفاقی افتاده نمی خوای به همسرت بگی ،شاید جایی سرمایه گداری برای ایندت مب کنی !،بخدا اشکالی نداره! 

شاید به اختلاف رسیدی خواستی جدا بشی با کدوم پول با کدوم پشتوانه !!!

من با اون دسته از خانمهای خوشبخت کاری ندارم الهی عشقشون روز به روز بیشتر بشه 

طرف صحبتم با خانمهایی که اول راهن ،ضربه خوردن و.. تو نی نی سایتم کم نداریم از این خانمها .. 

پس بیاین برای یک بارهم شده درس بگیریم و یکم هم به فکر خودمونم باشیم .  جدای تلاشی گه برلی خونه دارشدن همسرمون ،ماشین دارشدن همسرمون ،ویلا دارشدنش می کنیم واز خوشی ها و علاقه هامون می گذریم و فداکاری می کنیم اون گوشه کنارها هم یکم دلتون برا خودتونم بسوزه و برا خودتم یه فکری بکتید !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما

کسی از شرایط وام بانک ملی اطلاعاتی داره ؟ همین که تلوزیون تبلیغ می‌کنه ، 

میگه کلا آنلاینه و بدون نیاز به حضور در شعبه

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
عزیزم فرق بین بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری چیه؟کدوم بهتره؟

هر دو سابقه ی بیمه رو داره 

اما مشاغل ازاد بابت دفترچه بیمه هر کدوم اعضا باید مبلغ جداگانه پرداخت بشه و اگر بیمارستان تامین اجتماعی هم میرین باید ۱۰ درصد هزینه ویزیت و دارو و بیمارستان رو پرداخت کنین در صورتی که بیمه اجباری و اختیاری اینطور نیس

من بیمه ی اختیاری رو برای خودمون انتخاب کردم 

بیمه ی اختیاری دقیقا مثه بیمه ی اجباریه شرایطش

فقط تو بیمه اجباری بیمه بیکاری هست اما تو اختیاری نیس

من از تو سوال کردم؟حالا چرا انقدر حسادت از تک تک جمله هات می‌باره نگفتم طلا میخرم میخورم که نگفتم هم ...

اولا شما شعور داشته باش ک انقد از بالا ب مردم نگا نکنی و باافاده سوال کنی پس چی میخورین من اصلا تو این تاپیک زیاد صحبت نمیکنم فقط سوال داشته باشم اما نتونستم ازین پیام پر از تکبر و غرور شما رد بشم شما فکر میکنید فقط شمایی ک برنج ایرانی میخوری و یخچالت پر از میوه وگوشته؟و بقیه اشغال میخورن؟نخیر خانوم همه خانومای اینجا اینارو میخورن چیز خاصی نیستن اینا ولی با مدیریت میخرن ک پس انداز هم بشه بازهم عذر میخوام از همه خانوما و رویا جان امیدوارم ک اصلا خانومهای پر فیس و افاده وارد این تاپیک نشن دوس ندارم بچه ها دونه دونه مثل معصومه جان پراکنده بشن لطفا شما هم برگردیدو توجه نکنید ب این صحبتا معصومه جان،،شبتون بخیر دوستان در پناه حق

من انگشتر خریدم 1/990 وزنششد 8600 بنظرتون خوب حساب کرد؟

عزیزم اگ طلا ۳/۶۰۰ بوده برات ۲۰ درصد حساب کرده ،، حالا اگ نو و اجرت دار وازین مدلهای جدید و برند باشه ک همینقدره اما اگ مستعمل یا مدل معمولی برداشتین زیاد حساب کرده، اینم روش محاسبه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

این متن شامل حال همه خانمها نمیشه ولی اونایی که زخم خوردن می دونن چی می گم !مردها تو دفتر حساب کتابش ...

بخدا ک این گرونترین تجربه زندگی من بود ،، کاش ۸ سال پیش یکنفر این حرف شمارو بمن میزد. من رفیق ۲۰ ساله داشتم ،، از طلاهای مخفی من ک از حقوق خودم خریده بودم خبر داشت ،، پارسال خونشونو دزد زد ، کلی دلار و طلا ازشون بردن ،، دیگه اسم آدمایی ک از اموالشون خبر داشتن رو گفته بودن ، اسم من و دوتا از دوستام هم بود ،،پلیس  از دوستم راجب ما تحقیق کرده بود ،، حالا اونم گفته بما اعتماد داره ولی دیگه بازم مظنون بودیم ،، سر همین جریان من مجبور شدم به همسرم در مورد طلاهای مخفیم بگم ،، ک اگر دوستم حرفی زد شوهرم خبر داشته باشه،، بعد از چند وقت هم دزد رو گرفتن از آشناهای شوهرش بود ،، ولی دیگه آب ریخته جمع نمیشه ،، شوهرم فهمیده دیگه دست من بستس بخوام طلا بفروشم یا عوض کنم یا بخام سرمایه گذاری کنم یا هرچی دخالت میکنه اجازه نمیده . یا مثلا ۴ سال پیش میخاستم خونه بخرم ،، ب مامانم گفتم ده گرم طلا بده کم دارم.....

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بخدا ک این گرونترین تجربه زندگی من بود ،، کاش ۸ سال پیش یکنفر این حرف شمارو بمن میزد. من رفیق ۲۰ سال ...

گفت نه خودمون لازم داریم . بعدا ک من طلا خریدم میدونست مخفیه ،، توقع داشت جایی گیر میکنه من طلاهامو بفروشم بدم بهشون ،، چون شوهرم خبر نداشت خیالش راحت بود ،، یا مثلا داداشم خبر داشت ، هرچند وقت میگفت خواهر بهم پول قرض بده ، پولی ک با زحمت جمع میکردم دستش میموند تا پس میداد یا طلا گرون میشد ، یا بقیشو خودم خرج میکردم ،، دیگه پس میداد اون پول بدرد نمیخورد. 

اینا همشون تجربست ، فکر کن دوست صمیمی ۲۰ ساله ، مادر ، برادر ک اینقدر بهشون اعتماد داری ،، با اینکه از مشکلات آدم خبر دارن و میدونن تو با صرفه جویی و کار کردن و قناعت یکم پول داری یا طلا و شوهرت خبر نداره روی اون پول و طلا برنامه ریزی میکنن ، و توجیهش هم اینه ک شوهرت ک خبر نداره سرکوفت بزنه ، حالا بده ما بعدا پس میدیم . خب تو اون فاصله اگ اتفاقی بیفته یا کلا نتونن پولت رو پس بدن با آینده یک زن بازی میشه،، اونم آدمایی مثل ما ک تو محیط سنتی زندگی میکنیم و زیر پامون خالیه   

بخدا ک این گرونترین تجربه زندگی من بود ،، کاش ۸ سال پیش یکنفر این حرف شمارو بمن میزد. من رفیق ۲۰ سال ...

ایرادی ندارهدعزیرم 

با همین تجربه هاست که ادم بزرگ میشه .

همسر منم می خواست ماشین بخره پول کم داشت . یه مقدارطلا گرفته بودم و مادرم اصررررار که بزار شوهرت بدونه چه زن زندکی داره بهش بگو ..  ابشونم دید پول نیاز داره وعده داد که وام می گیرم و طلا رو پس می دم 

ماشین گرفتن همان و فراموشی همان 

هر بار گفتم فایده نداشت اخرش گفت خوب تووهم تو اون ماشین میشینی !!!!

دلم چقدر سوخت اخه من واقعا ریز ریز،جمع کزده بودم با بی پولی ...  درحالی که پول رو می تونست جور کنه برا ماشین فقط،من بدون هییچی موندم یه بارم بدجور رکب از هنسرم خوردم و دیگه پشت دستمو داغ کردم و تمااام !

گفت نه خودمون لازم داریم . بعدا ک من طلا خریدم میدونست مخفیه ،، توقع داشت جایی گیر میکنه من طلاهامو ...

هر وقت طلا دادبد طلا به همون گرم پس بگیرید .

حتما هم دست نوشته داشته داشته باشید . 

طلا دادید پول نگیرید !! صاف برید طلا فروشی و به همون گرمی که دادید طرف مقابل باید براتون طلا بگیره .

مراقب باشید گول نخوردید .و ساده نباشید .‌

ایرادی ندارهدعزیرم با همین تجربه هاست که ادم بزرگ میشه .همسر منم می خواست ماشین بخره پول کم داشت . ی ...

حالا اگ ماشین رو بزنه به اسمت دلت خوشه ، یا حداقل نصفش رو بزنه ،، وگرنه ک آدم طلاشو میزاره زیر سرش با اسنپ میره اینور و اونور.اونم طلایی ک کار کردی زحمت کشی خودته . من دلم میسوزه ک ب مامانم گفتم یکساله به وزن همون طلا بهت پس میدم قبول نکرد . بعدش خب توقع دارن ...

هر وقت طلا دادبد طلا به همون گرم پس بگیرید .حتما هم دست نوشته داشته داشته باشید . طلا دادید پول نگیر ...

بخدا من روم نمیشه بگم کاغذ بده مادر یا برادر . اونوقت میگن اون همه طلا و پول ب شوهرت دادی ازش رسید گرفتی؟!! همش میگم کاش ب هیچکس نمیگفتم ،، یا دلخوری و ناراحتی یا توقع . والا آدم زحمت میکشه جمع میکنه اول برای روز مبادا بعدم لذتشو ببره یا بعدا برا بچه هات یه کاری کنی . مریض میشی ، پیر میشی ، خیانت میبینی ،، دور از جون بیوه میشی ،مجبور نشی آوار بشی خونه عروس و داماد و زن داداش و پدر و مادر و....

2810