2777
2789
درسته ولی گفتم همسرم در تلاشه کار قبلیشو درست کنه و برگرده ب کار سابق و از طرفی هم معلوم نیس کی درس ...

الان شما می‌خواین خرید قسطی چرخ رو هم اضافه کنید به هزینه های دیگه این مضاعف کردن استرس هاتون نیست؟ بهتر نیست اجازه بدین فارغ بشین بعد انشالله تلاش کنید برای دوره و یادگیری مهارت و کسب درآمد؟یا از الان حداقل دوره ها رو شرکت کنید حضوری یا آنلاین و... کار هم خواستید سبک باشه در حد همکاری در فروش واستوری کردن برای مخاطبین تون یا برنامه دیوار وشیپور و یا پیج زدن و اینجور کارا...خانومی رو میشناسم که فقط از طریق استوری گذاشتن توی وات ساپش درآمد داره،تعداد مخاطبین بالا وشده ی جور سمساری آنلاین،نه تنها وسایل خونه بلکه ماشین،زمین ،خونه،محصولات کشاورزی،مرغ وخروس. محلی و نفت،طلا و... همه چی برای فروش میگذره  درآمدشم میگن خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کدوم قسمت وام این‌مورد رو‌چک میکنین ؟ من بلد نیستم‌کجاعه یا کارت اعتباری کدوم قسمته که میگن مر ...

برنامه بام رو که باز میکنید قسمت پایین که بیایید یه قسمتی نوشته دریافت تسهیلات جدید ، اونو بزنید اولین گزینه اش وام با معدل حسابه اونو چک کنید میگه که آیا معدل دارید یا نه

یاسی جان سلاممیشه تو دورهمی تگت کنم ازت سوال بپرسم ؟در مورد رشته تحصیلیت؟

حتما عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الان شما می‌خواین خرید قسطی چرخ رو هم اضافه کنید به هزینه های دیگه این مضاعف کردن استرس هاتون نیست؟ ...

اون کاری ک شما میگی خوبه ولی ن برای منی ک مخاطبینم جمعا ۱۰ نفر هم نمیشن 

اون کارا سر زبون میخواد و پرویی میخواد متاسفانه من تینجور نیستم ، آدم درون گرایی هستم ک دلم میخواد کارمو ت تنهایی و خلوت و انجام بدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
اون کاری ک شما میگی خوبه ولی ن برای منی ک مخاطبینم جمعا ۱۰ نفر هم نمیشن اون کارا سر زبون میخواد و پر ...

من یکی از دوستای دبیرستانم شلوار جین و شومیز ساده میگرفت روش گلدوزی و منجوق دوزی اینا میکرد درامدش از من که پرستار بودم بیشتر بود

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام به خانومای گل و مقتصد🤩امروز هفته ۲۵ از هفته ۵۲ هستش.مبلغ پس انداز ۲۵۰ هزار تومنبا سه میلیون و ...

سلام بچه ها امیدوارم سالم و خوش باشین🌻

پوزش میخوام بابت تاخیرم خیلی سرم شلوغ بود 🙏

سه شنبه این هفته که گذشت هفته ۲۶ از هفته ۵۲ هستش. مبلغ پس انداز ۲۶۰ هزار تومن که با سه میلیون و ۲۷۰ هزار قبل میشه: سه میلیون و ۵۳۰ هزار تومن. 

امیدوارم تن‌تون سلامت و قلبتون شاد و جیبتون پربرکت باشه.

راستی عزیزان این ماه صفر خیلی توصیه شده صدقه بدید برای رفع بلا. الهی که سایه خدا رو سر خودتون و عزیزان تون و همگی باشه🤲

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810