2777
2789
معصومه جان سلام گلمعزیزم یه راهنمایی میخواستم ازتگلم من دارم کم کم طلا میخرم قصدم خرید ماشین بود ولی ...

سلام عزیز دلم 

فکر خوبیه .ولی من به جای تو باشم تا اون موقع ...از همین الان کم کم جنس میارم ..تک جنسی میفروشم 

مثلا پنجاه تا س و تین...یا مثلا پنجاه تا جوراب ...یا مثلا پنجاه تا شو رت 

سعی کن بری از جای ارزونتر بگیری که کم بکشی روش و بتونی مشتری جمع کنی ....یه گروه بزن ..هم روبیکا ...هم وات سااب ..هم اینستا ...قشنگ با حوصله کار کن 

قشنگ وقت بذار ...حوصله به خرج بده ....چند مدت شاید وقت بخواد ولی در عوض بعدش که افتادی رو غلطک و شناخته شدی ...میتونی به راحتی کسب در آمد کنی 

تا اون وقت هم که قرعه در اومد اکه تصمیمت جدی واقعا بذار بانک سپه دوماه وامت رو بگیر 

مغازه ات رو باز کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوق معلم رو تقسیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدحقوق بانکی رو هم تقشیم بر ساعاتی ک میره سرکار کنیدنسبت ...

حرص و جوشی که معلم بانزدیک به چهل تا دانش آموز می خوره و از صبر و حوصله و اعصابش هزینه می کنه بگذارید کنار هم.

الان خیلی مامان ها حوصله دو تا بچه خودشونم ندارن ولی معلم هم کار آموزشی داره و هم مهم تر با روح و روان یک انسان سر و کار داره که قطعا در آینده اون فرد موثر هست.

درکلاس رو که باز می کنند فقط میگن خدا به دادتون برسه عجب حوصله ای دارید....

حساب ویپادپاسارگاد با گوشیت باز کن ۱۰۰ تومن رو بزار تو کارت ویپاد بهت امتیاز میده .این چند ماه بزار ...

مرسی 

ولی اینو که میگن فقط تا پنجا میده 

برا ضامن اینا مشکلی ندارم بانکی نیست روش پیشتر وام بده؟

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

حساب ویپادپاسارگاد با گوشیت باز کن ۱۰۰ تومن رو بزار تو کارت ویپاد بهت امتیاز میده .این چند ماه بزار ...

مرسی 

ولی اینو که میگن فقط تا پنجا میده 

برا ضامن اینا مشکلی ندارم بانکی نیست روش پیشتر وام بده؟

عزیزم اگر با وام درصد بالا مشکل نداری بزار بانک ملت پریروز بودم رئیسش میگف طرح های خوبی دارن البته ش ...

مرسی میرم حضور میپرسم 

برا ۴ درصد چند ماه باید باشه؟

سلام عزیز دلم فکر خوبیه .ولی من به جای تو باشم تا اون موقع ...از همین الان کم کم جنس میارم ..تک جنسی ...

معصومه جون پول تو بازار گذاشتن تو شرایط الان ریسک نیست؟شما خودتون اگه قالی بافی نداشتین حاضر بودین پول برای مغازه بذارین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
حرص و جوشی که معلم بانزدیک به چهل تا دانش آموز می خوره و از صبر و حوصله و اعصابش هزینه می کنه بگذاری ...

استرس کار مالی بانک و....  هم هست

هرشغلی سختی خودش رو داره تا کسی جفتش رو از نزدیک ندیده باشه نمیتونه مقایسه درستی داشته باشه بنظرم

سلام دوستای عزیزم

امیدوارم اوضاع بر وفق مرادتون باش♥️

حدود یکماهی دلو زدیم ب دریا راهی شهر خودمون شدیم از اونجا هم ی سفر ۴ روزه رفتیم یکی از شهرهای خنک و لذتشو بردیم😍😍😍

و از اونجایی ک این ماه خرجی دست همسر بود نتونستم پس اندازی داشته باشم 

ولی بجاش ی دوره خیاطی انلاین شرکت کردم و روخودم سرمایه گذاری کردم😁😁😁

دعا کنید موفق بشم......

خب خب بخام از هدف های ۳ ماه ایندم بگم اینکه تصمیم دارم وام بلوو+وام ویپاد+کمی پس انداز خودم ی حرکت طلایی ریز بزنم انشالله🩷🩷

هدف بعدیم انشالله بزودی ی مرکز لیزر خوب پیدا کنم برم.....

و هدف ۳ م خرید ی لباس مجلسی شیک برای عروسی ک در پیش داریم🥳🥳🥳🥳

ولیییییی عجیب هوس طلافروشی کردم دلم میخاد بزنم بیرون با طلا برگردم😍😍😍

البته قصد دارم برای خرید ۱۳ صفر بزنم بیرون دعا کنید خداوند از خزانه های رحمتش دستان پر نیازمو پر کنه و دست خالی برنگردم😍😍😍😍

راستی بچه ها ۱۳ صفر برین ب هرنیتییییی ک خاستید ی چیز کوچولو بخرید بزارید کنار انشالله سال بعد این موقع ارزوتون براورده شده باشه🙏🙏🙏خودم پارسال برا خونه جدید وسیله خریدم ک ب امید و توکل بخدا بهش رسیدم

شما از کجا میدونی تلاش نکردیم؟من یکسال اخیر اونقدری ب خودم سخت گرفتم که حتی یه لباس زیرم واسه خودم ن ...

سلام ناز بعضي وقتا انگار سنگيني ميوفته تو كار آدم .... براي منم خيلي پيش اومده و الانم دقيقا تو شرايط شما هستم به شدت پريشانم اما فقط تجربه هاي قبل مياد تو ذهنم و ميگم حتما حكمتي هست حتما يه خبر خوش در راهه اميدت رو از دست نده مطمعن باش خدا داره تداركات اون كارو برات ميبينه حتما حكمتي هست كه منو شما بيخبريم........منو فقط خوندن آيه هاي قرآن آروم ميكنه ....

بزار برات يه مثال بزنم سال ٩٦ميخواستم خونمو بفروشم بريم جاي بهتر نزديك يك سال من هر كاري كردم به فروش نرفت يادمه سر سجاده كلي گريه ميكردم با اشك زيارت عاشورا ميخوندم خيلي دلم شكسته بود يعني يه نفر پيدا نميشه بياد اين خونه كه همه چيزش اوكي هستو بخر هزار نفر اومدنو رفتن ....اما به موقش مثل معجزه يه عروس داماد اومدن خريدن منم كلي گشته بودم همه بنگاهيا منو مسخره ميكردن با اين پول نميتوني خونه خوب بخري و باز معجزه خدارو ديدم......برخيابون اصلي يه جاي خوب خونه ي صفر كليد نخورده قسمتم شد و وقتي داشتم هودو تميز ميكردم ديدم تاريخ نصبش براي مهر ماه هست و ما ابان وارد خونه شديم اونجا بود كه ندا اومد سوسو جون اين خونه داشته براي تو اماده ميشده چرا انقد غصه خوردي خدا بهترينهارو براي بنده هاش ميخواد...و مثالهاي ديگه

انشاءالله اول ارامش داشته باشي و تنت سلامت باشه به زمانش همه چي جور ميشه دوست مهربونم💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
معصومه جون پول تو بازار گذاشتن تو شرایط الان ریسک نیست؟شما خودتون اگه قالی بافی نداشتین حاضر بودین پ ...

فدات شم ...اکه من شغل نداشته باشم 

آره میذاشتم ...بالاخره برای داشتن یه منبع در آمد 

و برای دست و پا کردن یه شغل 

از یه جایی باید شروع کرد 👌 

و سرمایه گذاری کرد 

منتها کم کم زیاد نه به صورت پله ای 👌

تو کشوری که زندگی میکنم ...یه کارتن پفک بگیری ده روز دیگه رفته روش 👌خوشحال نیستم از بابت سود 

چون از نظر منم سود نیست  ...ارزش پولمون که می‌ره پایین و تو رم بیداد می‌کنه 

پس جنس هم عین همه چی می‌ره بالا ...ارزون بگیره ...فروش هم نرفت تو پولش دیگه همیشه عزیزم 

یعنی نیاز نیس حضوری بریم فیزیکیشو بخریم؟

اونطور که اساتید اینجا گفتند طلاتون که به ۵ گرم رسید میرید تحویل میگیرید. چند تا شعبه در تهران داره ک توی سایت میلی طلا هست. قیمتشم خوبه. حتی اگه با پست ارسال داشته باشه من میترسم توی راه گم و گور بشه.خودم میرم میگیرم راحت

عزیزم میشه دقیق توضیح بدین مراحل نقد کردن وام از طریق افزایش موجودی؟@shadi82z @royayezendegi

دو سه پست آخر تاپیک مدیریت های بکمون به همین مقوله اشاره کرده بزن رو نام کاربری خودم برو تاپیک  مدیریت و پس انداز های یکمون 🙏🏻🌺🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مرسی ولی اینو که میگن فقط تا پنجا میده برا ضامن اینا مشکلی ندارم بانکی نیست روش پیشتر وام بده؟

اره تا ۵۰ میده 

اگر برا ضامن مشکلی نداری قرض الحسنه انقلاب بزار ۳ ماه بزاری دوبرابر پولت وام میده 

2810