2777
2789
۸۰۰ تومن رو ببر توی طلاسی چون تا هفته دیگه طلا بالاتر میره پولت حیفهاینطوری یک پس انداز طلایی هم داش ...

طلاسی مطمعنه؟ 

میشه راجع بهش بهم اموزشو راهنمایی بدی لطفا

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من یه کاری میخام بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید من ماشینم پراید مدل پایینه بشدت دلم میخاد ...

عزیزم طلاهات چند گرمه؟ 

وام کارگشایی بذار که با طلا بهت وام بده

البته جزئیات بیشتر رو مامان سبحان میدونه 

اما عزیزم طلا تا آبان خیلی میره بالا حیفه الان بفروشی. با وام کارگشایی یکم قرض و وام و اینا بتونی ۵۰ تومن جور کنی و ماشینت رو یکم بهتر کنی به نظر من بیشتر سود کردی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم طلاهات چند گرمه؟ وام کارگشایی بذار که با طلا بهت وام بدهالبته جزئیات بیشتر رو مامان سبحان میدو ...

ماشینمون داغونه واقعا باهاش میرم بیرون اعصابم داغون میشه میخاستم یه تیبایی چیزی بگیریم طلاهام زیاد نیس ۲۰ گرم 

وقتی از بیشتر افراد میپرسند دوست دارید چیکاره بشینمیگن کارمند بانک چرا از این شغل با درامد عالی به م ...

عزیزم اینطور هم نیست بانک کار زیادی داره البته کار سختی نیست چون تکراری هست و همین تکراری بودن خسته کننده هست و بیشتر از همه اینکه وقتی هر روز حتی پنجشنبه ها سر کار باشی و حتی به زور بتونی مرخصی بگیری دیگه یک جایی خسته کننده میشه .

من از اینکه دایم سرکار بودم داشتم اذیت میشدم و اینکه حقوق بانک به نسبت کار و ساعت کاریش خیلی هم بالا نیست فقط یک سری مزایای اضافی داره که اون هم من به عنوان یک خانم تازه با اینکه اون موقع ازدواج نکرده بودم ساعت کاری کمتر رو ترجیح دادم .

اینطور هم نیست که همه کارمندهای خانم حالا چه در بانک یا جای دیگه کاملا راضی باشن و خیلی هاشون اگر شرایط براشون محیا بشه ممکن هست بیان آموزش و پرورش همینطور که سال گذشته همکاری داشتم بعد از ۶ سال کار کردن در دیوان عدالت اداری و رسمی بودن در اونجا دوباره آزمون استخدامی داده بود و اومده بود معلمی .

حتی توی این چند سال همکارهایی رو میشناسم که پرستار بودن و اومده بودن و معلم بهداشت شده بودن . 

سلام خانومای گل🥰من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دری ...

حضوری کجارفتی تحویل گرفتی 

چطوریه میشه بگی سازو کارش

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خرید قسطی من از اسنپ پی که جایزه هست یه جوریایی از نظر محکمی وزیبایی من سالهاست که مشتری میوگلد هستم ...

میوگلد خیلی گرون میده

ب نظرت می صرفه ؟

همین ی گرم رو ۱۵۰۰ اجرت گرفته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810