2777
2789
سلام و عرض ادب  بچه‌ها ی راهنمایی واجب ازتون میخوام لطفاً اگه در توانتون بود دورهمی تگم ...

بجای زمین چرا آپارتمان نمیخره؟سند دار و خیال راحت.زمین سند معمولن ندارن قولنامه هم میبینی یه زمینو فروختن به صد نفر.

تروخدا به دوست و رفیق اعتماد نکنید فقط به سند و مدرک اعتماد کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و عرض ادب  بچه‌ها ی راهنمایی واجب ازتون میخوام لطفاً اگه در توانتون بود دورهمی تگم ...

سلام عزیزم، بنده بعد از مدتها اومدم تاپیک و دیدم چه اتفاقاتی افتاده، تاپیک جدید رو بطور گذرا میخوندم که چشمم خورد به این پیام، بر خودم واجب دونستم پیام رو جواب بدم چون فکر میکنم اگر نگم شاید مدیون باشم.

البته که دوستان گیلانی حتما بهتر راهنمایی خواهند کرد اما چون بنده گذرم به شمال زیبا زیاد میفته اطلاعاتی در حد کسی که از بیرون از گود نگاه میکنه دارم.

عزیزم شرکت کاغذ سازی چوکا تو استان گیلان و اطراف رضوانشهر هست و متاسفانه باعث شده شهر بسیار بوی بدی بگیره ، هر وقت از اون منطقه عبور میکنیم من به مردم صبوری فکر میکنم که هیچ سودی تو جیبشون نمیره جز هوای منزجر کننده متاسفانه

نکته دیگه قیمت زمین چون کاربری کشاورزی دارند و اجازه ساخت ندارند خیلی پایین تر از سمت غرب مازندران هست ، حتما توجه داشته باشید گرون نباشه و هدف از خرید اگر کشاورزی هست توجه بشه زمین نزدیک بستر رودخانه نباشه که موقع سیلاب آب قسمتی از زمین رو میبره و در واقع حریم رودخانه وسیع تر میشه

عزیزان حتما حتما حتما جهت هر نوع خرید و فروش همراه با وکیل مجرب قرار بزارید و اجازه بدید وکیل موارد قولنامه رو تنظیم کنند.

در نهایت دوست عزیز اگر برای سرمایه گذاری هست بهترین گزینه به نظر بنده اول استان مازندران بعد استان گیلان هست

عزیزم ماهم سه نفریم ماهانه هشت تومن خرج خونمونه..همه چی هم میخریم  بنظر من شما باید کل حقوق ...

ببینید اصلامعلوم نمیشه پول ما چی میشه

خوردوخوراک یا بیرون رفتن انچنانی هم مثل قبل نداریم

مثلا برنج بهمن ماه۱۵کیلو شمالی گرفتم هنوز حدود دوسه کیلو هست

مرغ زیاد زیادش ماهی ۴تا میخریم

گوشت و‌کوبیده جدیدا زیادنمیگیریم اصلا..

بیشتر خوراکی میخریم

هفته ای دوسه روز هم ناهار خونه پدرمن یا پدرهمسرم هستیم و کلااااا شام درست نمیکنم یا اضافه ناهار و میخورن یا شوهرم املت و نون و پنیر میخوره

ولی خب خوشحال میشم یکی بیاد یه نقشه راه بهم بده راهمو پیداکنم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
عزیزم منظورم اینه ما به این فرض میگیریم که قرعه کشی خونگی یا همون وام خونگی شرکت کردیمو نفر اخر دراو ...

ماهم اکثرا نفرات آخریم همون وام برای ما بهتره اما همسرم اعضا جمع می‌کنه تا پول اولیه رو بگیره اینجوری خوبه برامون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

دخترا بنظرتون طلا بخرم یا پایین تر میاد؟

دوم اینکه سکه خوبه ادم بخره یا طلای دست دوم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

عزیزم رضوانشهر تا جایی که من می دونم خیلی رشد نداره 

بعد باید ببینه زمین مسکونی هست یا نه 

چون زمین هایی که کشاورزی بعد به مسکونی تبدیل می کنن خیلی مشکل داره 

سمت گیلان از مازندران گرون تر هست 

فکر کنم سمت مازندران باز شاید بتونن با این پول یک واحد نقلی بگیرن 

ایشالا که هر چی خیر هست تو میر برادرتون قرار بگیره 

به هر کی بگی ، میگه وام برا خودمه  خدا بزرگه ، راستش خیلی تو فکرم ولی تجربه نشون داده ، خدا ...

ببخشید از کجا میدونین که ایران خودرو قراره برای عید قربان یا غدیر پیش فروش بذاره؟ چون منم منتظرم اعلام کنن ، خواستم بدونم مطمئنید یا نه؟

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
خواهش میکنم عزیزم ❤️ چشم حتما سر وقت میخونمت 😊

سلام خانمای مدیر و زرنگ 

اولش بگم از اینکه این تاپیک رو دیدم واقعا خوشحالم یه انگیزه شد برام 

دوم اینکه سردر گم و گیج شدم 

یه مختصر از زندگیم بگم

۱۲ ساله ازدواج کردم اولش تد روستا بودیم خونه قشنگی داشتیم ولی درآمد کم

همسرم خونه رو فروخت برا کارش اومدیم شهر مستاجر 

خدارو شکر الان سرمایمون چند برابر شده اگه تو روستا بودیم خونمون  نهایتش۶۰۰ میلیون بود قیمتش ولی الان چندین میلیارد ولی هنوزم مستاجریم

الان که فکر می کنم می بینم من از همون اول بعضی نکاتی که اینجا گفته میشه رو انجام میدادم مثلا پس انداز مخفی داشتم با این تفاوت که  جمع می کردم بعد به همسرم می گفتم من اینقد پول دارم فلان قدرم تو بذار بریم برام طلا بخریم ایشونم قبول می کردن ولی هروقت نیاز شدید به پول داشتیم می فروختیم .... حالا بگذریم

مشکل من الانه🥺🥺 

من الان هیچ مدیریتی روی خرج و مخارج خونم ندارم 

هرچی لازم باشه همسرم می خره 

تو خورد و خوراک که دیگه نگم براتون 

الان بخاطر یه مسئله ای درآمد نداریم از دی و احتمالا تا خرداد 

ولی اصلا صرفه جویی نمی کنیم تو روال سابقیم

دیشب گفتم هر ماه اندازه دوگرم بهم پول میدی زد به شوخی و رد شد

ولی من هدفم اینه تا عید فقط طلا بخرم یا یه خونه رهن کامل بکنیم یا سواری بخری

@masumehjoon‍ 

من چکار کنم راهنمایی می کنین؟

از ولخرجی و بی حساب کتاب بودن همسرم اینو بگم که النگوی دخترم تنگ میشه براش بهشون گفتم سه تومن میدم اینو من بر میدارم تو النگو میخری برا دخترمون قبول کرد درصورتی که اون النگو بیشتر از ۱۰ تومن پولشه

قسط و شهریه بچه ها و اجاره خونه و خرج خونه بیشتر از ۷۰ تومنه نمی خوام اونا بیافته گردنم فقط میخوام خرج خونه رو مدیربت کنم

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
واقعا نمیدونم چی کار کنم از اون ور باید تا آذر بمونه تو حساب پولم واسه وام میگم ندارم بعد موقع وام ب ...

اگه دوستان راهکاری دادن منم باخبر کن مرسی

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
سلام دوستان  برج ۸پارسال خونه خریدیم با قسط زیاد برج ۱۰هم بدون ماشینی اذیتمون کرد۱۱۰میلیون قر ...

ازکی قرض میکنید؟ اگه کسیه براپس دادنش اذیتتون نمیکنه آره فکرخوبیه 

۴۰ تومن قرض کنید وماشبن نوتری بخرید  بهتره تااینکه ۲۰تومن خرج کنیدوقیمت ماشین بیشترنشه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
فقط سعی کن طلای بدون اجرت پیداکنی...که زیادسودندی.

مرسی عزیزم 

آره حتما چون نمی‌خوام استفاده کنم که درگیر خوشگلیش باشم همون بدون اجرت میگیرم 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810