2777
2789
بله.اون قسمت که نوشته افزایش موجودی...ازاون جانقدکردم بعدکه اومدداخل موجودیم انتقال دادم کارت دیگه

وای دقیقااا خودمم سر همین مسئله کلی مکافات کشیدم چون فکر میکردم مبلغ تسیلاتش فقط اعتبار خریده و جور دیگه نمیشه نقد کرد 

یه سی تومن قبلی رو که گرفتم در مغازه کارت کشیدم و بعداا ایشون کارت به کارت کرد برام البته با کسر یا سیصد یا ششصد 

سری بعدم سی تومنو خرد خرد خرید کردم خدا خیرش بده کاربر @shadi82z    

عزیز رو که چند روز پیش اطلاعات جامعی در مورد نحوه ی دریافت انواع وام ها و نقد کردنشون دادن  منم یاد گرفتم رفتم امتحان کردم دیدم بله میشه انتقال داد به حساب اصلی 

الانم وام ۵۰تومنی دوازده ماهش برام باز شدم منتظرم موعد تسویه ی وام سی تومنیه تموم شه اقدام کنم انشالله

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوست عزیزمیشه بفرمایید نسخه تحت چیه که باهاش پیج های اینستاگرام می بینید؟

توی مرورگرت بزن Instagram.com

همون اینستاگرام که برنامه اش رو داری باز میشه و باید نام کاربری و رمز اینستای خودتو بزنی و وارد پیج خودت بشی

فقط یکم قابلیت هاش کمتره که برای ترک کردن فضای اینیتاگرام خیلی خوبه

یکم که اذیتت میکنه باعث میشه زیاد استفاده نکنی 😁

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از تاپیک های رویا جون سازنده این تاپیک هست روی اسم رویا جون بزن و از توی تاپیک هاش آخرین دورهمی ...

ای جان ☺️☺️☺️عزیززز دلین 😘🫶🏻♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

راستی دوستان تازه وارد ♥️

ما یه رسم قدیمی داریم

♥️♥️♥️لایک عنوان تاپیکمون 

فراموش نشده  که انشالله 😉😉😉😉

ممنون از نظرت مامان سبحان جان خیلی دوست دارم این کارو کنم گوشی خوب حداقل تا ۵سال آینده برام کافیه ول ...

اگه خواستی هم گوشواره بگیری هم گوشی، پیشنهاد من a34 سامسونگه، هم قیمتش مناسبتره و هم فرق زیادی با ۵۵ نداره، منم میخواستم ۵۵ بگیرم فروشنده خودش گفت تنها تفاوتشون در جنس بدنه است و گفت که ۳۴ بگیرم. حالا نمیدونم چقدر درسته بوده ولی تا الان که حدودا ۵ ماه میشه گرفتم راضیم ازش.

من با ایرپاد اورجینال سامسونگ و شارژر و کاور و گلس هفده و پانصد گرفتم، همسرم بدون ایرپاد ۱۳۵۰۰، الان نمیدونم چند شده.

با بقیه پولتم میتونی یه گوشواره سبک بگیری

کسی گروه مرد بازار تو تلگرام هست ؟من چند روزیه عضو گروهش شدم ولی هیجی در مورد کارهایی ک در گروع انحام میدن نمیدونم ،،کسی هست خصوصی اینجا یا تلگرام یکم برام توصیح بده در مورد چیه و چطور میتونم مثل اونا پیشرفت کنم؟گروه بمونم فایده داره یا بدرد من نمیخوره ،،کلا برای شروع چکار کنم تا با گروه مرد بازار پیش برم 

فقط خدا 
یعنی چی میرهیعنی هر روز جنس می خرید؟سوپر مارکت دارید؟

بله ی سوپر کوچولو توی کوچه،جنس که میاره از عمده فروش،کلا تا ده روز هر چی درمیاد باید فوری برای اونا واریز کنیم تازه بستنی و لبنیاتی و پروتینی هم جدا میان و پادخلی ها... خلاصه تابخوایم تسویه کنیم باز چند قلم جنس تموم شده باز باید بیاریم. دوتا بچه داریم و جنس سوپری مورد نیاز خونه رو کلا از همین مغازه برمی‌داریم.خلاصه نمی‌دونیم چقدر در میاد تو سودیم یا ضرر

راستی دوستان تازه وارد ♥️ما یه رسم قدیمی داریم ♥️♥️♥️لایک عنوان تاپیکمون فراموش نشده که انشالله 😉� ...

رویا جان میتونید راهنماییم کنید میخوام ی لباسشویی از دی جی کالا بردارم قسطی از رو وام دی جی پرداختش کنم چجوری میشه

سلام دوستان عزیزم به نظر شما که تجربه دارید سکه بفروشم ماشین ایران خودرو ثبت نام کنم ؟ به نیت سود

نه در بلند مدت سود سکه بیشتر از ماشین 

اگر استفاده میکنی بخر در غیر این صورت نه

انشالله عزیزم ❤️ چرااا که نه فدات شم صدرصد قبول میکردم ...ببین هلن جان ...دوست من ❤️ پیشرفت و موفقیت ...

معصومه عزیز خداروشکر حال امیدت خوب شده😉❤

برنامه ات برای آذر و دی چیه؟

و چه برنامه ریزی و مدیریتی براش داری؟

@masumehjoon    

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام دوستان اگ کسی میتونه منو راهنمایی کنه وام دی جی کالا چجوریه شرایطش و اینکه میخام ی ماشین لباسشو ...

سلام وام د ی ج ی کالا تا سقف ۵۰ میلیون هست که باید برید داخل اپلیکیشن د ی ج ی کالا گزینه دریافت وام رو بزنید و باید چک صیادی به نام خودتون داشته باشید البته بعضی از طرح هاش سفته هم قبول میکنند باید ببینید اون طرح ها الان هست یا خیر .

دیگه بقیه مراحلش همونجا مشخص هست و وقتی وام براتون فعال شد میتونید از همون فروشگاه د ی ج ی کالا ماشین لباسشویی بخرید .

البته یک طرح دیگه هم داره که خرید چکی هست که اون رو هم میتونید انتخاب کنید .

سلام وام د ی ج ی کالا تا سقف ۵۰ میلیون هست که باید برید داخل اپلیکیشن د ی ج ی کالا گزینه دریافت وام ...

ممنون ک جواب دادید الان زدم نوشته اشتراک  پلاتینیوم ب مبلغ ۵۵۰۰ باید داشته باشید این چیه شما میدونید یعنی چی

ممنون از نظرت مامان سبحان جان خیلی دوست دارم این کارو کنم گوشی خوب حداقل تا ۵سال آینده برام کافیه ول ...

من یک دوستی دارم  خیلی پولدارن ، تیلیاردره  ده ها آپارتمان و ویلا دارن ، ساکن خارج کشورن و به ایران رفت و آمد میکنه 

از ببست سال پیش همیشه گوشی معمولی دستش میگیره

هیچوقت پول به موبایل نمیده  

معتقده نباید پول بند وسیله ای مثل گوشی بشه که هر لحظه ممکنه بیفته بشکنه ، با این اوضاع اقتصادی که آمار سرقت ها هر سال بیشتر میشه

این اخلاقش برام جالب بود ، منم هر چند سال یک گوشی آندورید متوسط میخرم و پول به چیزی که اینقدر در معرض نابودیه نمی دم !

2810