2777
2789

سلام 

شوهرم ناهار برنگشت شب برای شام برگشت هیچ حرفی نزدیم چیزایی هم که اون روز خواسته بودم خریده بود

شام رو خورد دیرتر تشکر کرد منم چیزی نگفتم بعد رفت بیرون و برگشت

موقع خواب من رفتم پتو آوردم حدا بخوابم که صدا زد باز داری عصبیم میکنی کم مونده دیوونه بشم کمکت بزنم و کلی جرت و پرت دیگه باز دوباره صدا زد این چه وضع خونه است و... در حالی که اون روز خیلی تمیز بود برای روزهای قبلو میگفت 

بعد منم رفتم اتاق که گفت چرا اومدی اگه قهر نبودی که نمیگفتی سالن بخوابی تو تموم این حرفاش من اصلا حرفی نزدم

بعد که خوابید کلا من آدم خیلی بغلی هستم شوهرم نبود بعد ازدواج یکم شده بغلش که کردم هیچی نگفت صبح هم همینطور 

من باید چیکار کنم که مشکلمون حل بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم مشکل خاصی نیست. وقتی ازت تشکر کرده اشتباه کردی خواستی جدا بخوابی این یعنی شکستن غرور همسرت نتونسته اونو مستقیم بگه گیر داده به تمیزی خونه و ...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
این سری جای بغل بی محلش کن درست میشه

🤫 باور کنید برخی نظرات اینجا حق الناس شدید داره چرا باید رابطه دو نلر رو سرد کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین اسی من تاپیک قبلی هم بودم اول باید چندبار خیلی منطقی باهاش صحبت کنی اگه جواب نداد با زبون خوش ازش کمک بخواه اگه بازم جواب نداد در حد توانت مرتب کن و در مورد خونه باهاش بحث نکن اصلا جوابشو نده بگو دلم نمیخواد در این مورد صحبت کنم میتونی هم کارای جذابتر کنی که یادش بره مثلا روابط جذاب لباسای جذاب فیلم بذار ببینین کلا حواسشو پرت کن

سخت نگیر امشب غذای مورد علاقه شو درست کن ارایش کن و به خودت برس خونه رم تمیز کن بعد شام فیلم نگاه کنید کم کم گرم میشه فضای بینتون لازم نیس دیگ خودتم پا پیش بکشی واسه حرف زدن خودش ببینه اینجوری خوشکل کردی و بلا شدی میاد سمتت

عزیزم مشکل از همسرته

اون اگه انقد وسواس داره میتونه خودش تمیز کنه

وگرنه که والا منم ماهی یه بار اونقدی که تو میگی مرتب باشه خونم. بقیش نامرتبه. جون آدم مهم تره جونمونو که از سر راه نیاوردیم بعدم از لحاظ قانونی تو هیچ وظیفه ای نداری اگه انجام میدی لطف میکنی. قرار نیست انقد اذیتت کنه‌ باید بره پیش روانپزشک وسواسشو درمان کنه

یکم مدارا کنید مشکلات و دغدغه مردا خیلی زیاد شده ...چندروز صبوری کن و محبت کن شاید از چیزی اذیت شده 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
این سری جای بغل بی محلش کن درست میشه

کردم بدتر میشه کلا اینکه جامو جدا کردم بخاطر اون قهر چند روز پیششه  یا وقتی داره دعوا میکنه جواب بدم دیگه ول کن نمیشه مجبورم سکوت کنم

2810