من هم شیرخشک میدم هم شیر خودم چون شیرم کمه و سیرش نمیکنه ... الان چند روزه شیشه رو میخوره سینه رو نمیخوره.. راهی دارین که سینه رو بتونم بهش بدم که شیرم خشک نشه . میخوام حداقل تا ۱ سالگیش شیر خودمم بهش بدم حالا چه بدوشم با شیشه بهش بدم چه خودش مک بزنه... چکار کنم ؟؟؟
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داره کم کم عادت ب فقط شیرخشک میکنه ، منم بچه اولم اینجوری شد و رسیدم ب روزی یک قوطی شیرخشک اشتباه نکن ، انقد مجبورش کن ک سینتو هم بگیره، نگو میدوشم میریزم پستونک. حتمن باید خود سینه رو. بگیره
یا بدوش توشیشه بهش بده که اینظوری دیگه سینه تو نمیگیره، یا شیر خشکو با قطره چکون یا قاشق بهش بده که عادت نکنه، و اگر سینه تو نمیگیره شیره به سینه ت بمال بده بخوره شیشه هم نده فعلا که یادش بره و مجبور بشه سینه تو بگیره