2777
2789

چطور منو بازی داد کسی که اومد سر خاک بابام قول داد پیشم باشه منو از بابام خاستگاری کرد رفت با عشق سابقش ازدواج کرد قلبم داره تیکه میشه😔😔😔😔😔😔داستانمو نوشتم بقیه عبرت بگیرن کسی هس بخونه؟ 😭

لایک لطفا 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه خوشگل لایکم کنه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید

یادمه پاییز بود بعد از کلی روزا و شرایط سخت زندگیم تازه تونسته بودم خودمو پیدا کنم باشگاه میرفتمو سرکار یه شب خاهرم اتفاقی گفت بریم سینما یه فیلم جدید اومده خیلی خنده داره منم اصلا دلم نمیخواستم برم چون تازه از باشگاه اومده بودم خسته بودم بچش انقدر اصرار کرد که بلیط گرفتیمو رفتیم فیلمش خوب بود ولی تنها صندلی های خالی ردیف اول بود اون جلوی جلو مجبوری رفتیمو تا اکران فیلم تو سالن منتظر بودیم بچه خاهرم که پنج سالشه خیلیییی شیطونه کل سالنو رو سرش گذاشته بود و همش اینور اونور میپرید رو صندلی نشسته بودیم که خاهرم گفت برم برای برسام خوراکی بگیرم الان میام منم نشستم سرمو کرده بود تو گوشیم که یهو سه تا پسر با کلی سر صدا وارد سالن شدنو بلند بلند میخندیدن منم که کلا ادم غدیم سرمو کرده بودم تو گوشیمو نگاشون نمیکردم یهو