2777
2789
سیاست مامان منو داشته باش کوچیک بودم  من:مامانی هیولاقویتره یا دانیناسور؟ مامانم:اوهوم ماما ...

مامان من جواب هر سوالی هررررر سوالی:بزرگ میشی میفهمی

البته زمانه ما همه بچه ها صفر بودن الان زیاد میدونن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو نمیدونم مامان جانومگه منواون موقع بودم 

باید میگفی چون پیامیر دنیا آورد و حضرت مسیح خیلی پیامبر بزرگی بود به خاطر همون😐

نباید نمیگفی چون شوهر نداشتخ

من همون kimiaهسدم😊با دلبرم بهم نزدم😐سوال بعدی؟

ازطرفی اگه چیزی بهش بگی تو روحیه اش تاثیر منفی داره ممکنه شبها بدخواب بشه پشت دراتاقتون کشیک وایسه.وای چه وحشتنااااک

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من اولین بار مامانم برام یه دایره المعارف بدن انسان ویژه نوجوان خرید توش سربسته توضیح داده بود.فکر ک ...

کتتاب دانلود کردم که تسمش جواب سوالات جنسی کودکان ولی اونم افتضاخ توضیح داده بود

خوب همون ابتدایی گفتنش رو چطوری بگه همینو موندم به خدا

از جفت گیری حیونا شروع کنه مثلا یا گرده افشانی بعد جفت گیری حیونا و بگه انسانم مثل بقیه موجودات تو جفت گیری حیونا احساس و... نیست شاید این بهتر باشه براش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
منم پسرم ۱۲ سالشه مشکل شمارودارم باورتون میشه پسرمن هنوزنمیدونه زن ومردچه تفاوت هایی باهم دارن وقتی ...

منم تا سوم راهنمایی نمیدونسم حدایی چقد منگل بودم😂😂😂😂😂

من همون kimiaهسدم😊با دلبرم بهم نزدم😐سوال بعدی؟
منم پسرم ۱۲ سالشه مشکل شمارودارم باورتون میشه پسرمن هنوزنمیدونه زن ومردچه تفاوت هایی باهم دارن وقتی ...

چون دوتاپسرداری.من یه دختر دارم یه پسر دیگه تفاوتا رو میبینن دیگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

اگه بگی عروسی کردن باعث بچه دارشدن میشه چی؟فقط همینو بگی

از جفت گیری حیونا شروع کنه مثلا یا گرده افشانی بعد جفت گیری حیونا و بگه انسانم مثل بقیه موجودات تو ج ...

بد بختی جفت گیری حیونا هم گفتنش سخته وای موندم به خدا اینقدر نت ورق زدم و از مشاور پرسیدم

کتتاب دانلود کردم که تسمش جواب سوالات جنسی کودکان ولی اونم افتضاخ توضیح داده بود

نه عزیزم کتابی که توی کشور خودمون مجوز چاپ داشته باشه مخاطبش هم بچه ها باشه نه بزرگترا

من فکرمیکردم بچه هارو لک لک ها میارن واسه مامان باباها

فیلم دامبو؟  

2810