2777
2789
گفتم برای تولد هم پدر لازمه هم مادر گفت وجوری منم گفتم چون نصف سلول از مادر ونصفشو از پدر میگیره باز ...

بگو پدر و مادر دعا میکنن خدا بهشون بچه میده اینو به ما میگفتن😕منم همش دست به دامن خدا دعا میکردم گریه میکردم خدا بهم بازم خواهر برادر بده مامانمم از اونور قرص جلوگیری میخورده

چقدر من بدبخت گریه کردم چقدر خنگ بودم😢

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بگو وقتی باغبان یه درخت میکاره 

هم نهال میخره میذاره توی خاک بهش آب میده و کلی بهش میرسه تا اون درخت رشد کنه و میوه بده

خداهم ما آدمهارو اینجوری بوجود میاره

وقتی یه بچه به دنیا میاد پدر و مادرش مثل آب و خاک میمونن باید جفتشون کنار هم باشن تا درخت میوه بده

توهم الان میوه زندگی منو باباتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بگو یه مقدار بزرگتر بشی درک مشایل علمی برات راحت تره اگر گفت بگووو تو. بزن توی حرفا ژنتیکی و ا ...

بهش گفتم که بیستو سه تا کروموزوم از پدر و بیستوسه تا از مادر میگیره وترکیب میشه سلولا گفت چجوری گفتم تو ازمابسگاه فک کنم باورش نشد

بگو معجزه بوده چون خودش نمیخاسته که بچه ای داشته باشه ولی خدا بهش داده

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

بهش گفتم که بیستو سه تا کروموزوم از پدر و بیستوسه تا از مادر میگیره وترکیب میشه سلولا گفت چجوری گفتم ...

همینجوری بپرسه چه جوری تا تهش میری😂😂😂

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

چه سن حساسی نه کوچیکه که بشه گولش زد نه بزرگه که بشه حقیقت رو گفت  اگه میتونی کلا حواسشو پرت ک ...

روانشناس میگه باید موضوعو بگی وگرنه جواب سوالسو از بیرون میگیره

بهش گفتم که بیستو سه تا کروموزوم از پدر و بیستوسه تا از مادر میگیره وترکیب میشه سلولا گفت چجوری گفتم ...

فکر میکنم پسرت یک چیزایی اینور اونور شنیده تو مدرسه و... و سوالاتی براش پیش اومده بهتره تا یک حد کم پدرش براش توضیح بده بگو باباش یک روز ببرش بیرون باهاش حرف بزنه ولی ابتدایی تعریف کنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
روانشناس میگه باید موضوعو بگی وگرنه جواب سوالسو از بیرون میگیره

دقیقا همینه و بیرون بشنوه دیگه اون صمیمیتو نداره که شما بتونی باهاش حرف بزنی بعدها همه چیزو بهتون نمیگه

2810