2777
2789

به نظرم اگر اهل کتاب خوندن هست

براش یه دایره المعارف مخصوص نوجوانان بگیرین

خیلی خوبه

من یادمه واسه برادرم همین کار رو کردن و البته بابام هم باهش صحبت کرده بود نمیدونم چی گفته بود

ولی دایره المعارف خوبه 

بالاخره نمیشه بچه رو گنگ گذاشت چون سنش طوریه که قطعا این چیزا به گوشش خورده از اطرافیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، خوبين؟

پسر منم دوازده سالشه ، مدرسه شون يه كتاب معرفي كرد كه خيلي خيلي مناسب بود و لازم براي بچه هاي اين سني

البته اولش خودم به شدت جبهه گرفتم كه نبايد زودتر از اونكه ميخوان بهشون اطلاعات بديم

اما وقتي كتاب رو خودم خوندم ديدم چقدر عااالي توضيح داده

پيشنهاد ميكنم كتاب رو تهيه كنيد و بدون نگراني در اختيار پسرتون قرار بديد

اسم كتاب : بلوغ نوشته كلي دانهام

روش مهر زده فقط پسرها بخوانند

با نظر كارشناسي دكتر آرش رمضاني فوق دكتراي تشخيص و درمان اختلالات جنسي

كه مدرسه روي كلمه جنسي رو ماژيك سياه كشيده بود

چند صفحه اول هم صحبت با پدر و مادرهاست كه بعد از خوندن بايد پاره كنند و بعد بدن دست پسرا

موفق باشيد

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .

يه چيز ديگه در مورد سوالهاي جلو جلوي بچه ها
مشاور مدرسه پسرم گفت اگر ديدي كه خيلي كنجكاوي ميكنه و خيلي بيشتر از اونكه سنش اجازه ميده ميخواد بدونه
بهش بگيد :

دوست داري بدوني من كي ميميرم ؟!
بعد قطعا شوكه ميشه
بعد براش توضيح ميدين كه همه ميميرن اما اگر زودتر از موعدش بدونن ديگه نميتونن زندگي كنن
همه حواسشون پرت ميشه و ديگه از زندگي لذت نميبرن
قطعا هيچ كس دوست نداره كه زودتر بدونه
يه سري چيزا تو زندگي همينطوره
بالاخره وقتي بزرگ بشي و هم سن من و بابات بشي مطلبي نميمونه كه ندوني اما دونستن زودتر از موعدش باعث ميشه فكرت آشفته بشه و زندگي برات عذاب آور
پس لطفا صبوري كن تا تو هر مرحله سني مطلبي از بدنت و زندگيت و اطرافت رو كشف كني و بفهمي
من و پدرت هم تو هر سن مطالب مفيد و لازم رو حتما بهت ميگيم

پسر من كه با اين توضيحات منطقي كاملا آروم شد
هم بهم اعتماد كرد هم صبوري رو تمرين كرد و هم كلا ديگه اين مطالب رو تو ذهنش نچرخوند و با خيال راحت از فكرش بيرون كرد 

اگر فكر كنند چيز عجيبيه و بايد بدونن و همه ميدونن و اينها جا موندن و پدر و مادر مخفي ميكنن ازشون بيشتر كنجكاو ميشن ولي وقتي مطمعن بشن كه پدر و مادر دوستشونن و خودشون به وقتش همه چيز رو ميگن ديگه از اون استرس و درهم ريختگي ذهني خلاص ميشن

البته بگم كه من خيلي مبتدي و خيلي كم بهش توضيح دادم خيلي كمتر از شما

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .