2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 31435 بازدید | 4657 پست

سلام خوبین

روز سوم رژیم

صبحانه.... 4کف لواش، 1 ق غ پنیر خامه ای، 1 ق م کره بادام زمینی، 2 تا گردو، 2 تا خرما

م.و....1 سیب، نصف نارنگی

ناهار.... زرشک پلو با مرغ 10 ق غ

م و....خرما 2 تا

شام....2 تیکه سینه مرغ ابپز، لواش، ماست محلی

ورزش پیاده روی 40 دقیقه

کالری مصرفی 1377

کالری مجاز 1473

@tanha_766    

@خزان_نارنجی    

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

قربونت برم عزیزمم😘

خدانکنه فدات شم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خیلی کمه

نه خوبه همین اندازه هم یعنی رعایت کردی و کاهش داشتی یه روزی میبینی همین اندازه ها تو رو رسونده به هدفت💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عزیزم خوبی .من یکم سرم شلوغ بود ببخشید .چه خبرا

سلام عزیزم سلامتی 

میدونم منم خیلی وقتا نمیتونم بیام سایت با خودم گفتم گزارشمم نتونم بدم هر هفته کاهشمو حتما میام میگم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
خوبه بازم ما عروسی در پیش داریم باید تا عید برسم ۶۰

عید هممون چه کیفی کنیم انشالله درست رعایت کنیم میرسیم به هدفمون

ماه رمضان یادم افتاد وای که خیلی سخته رعایت اون ماه

سلام بچه ها 

روز میلاد با تاخیر مبارک❤️

صبح نان ، پنیر ، آووکادو 435

خرما ، نبات 200

گردو ، کشک ، کشمش 226

شام نان ، کوکوسبزی 495

شش قاشق کته شوید 150

جمعا 1500

مجاز 1440

پیاده روی نداشتم 

فردا هم شاید روزه بگیرم که جبران بشه ان شاالله

@خزان_نارنجی    

به به نوش جوونت😘

مرسی عزیزدلم❤🤩

سلام دوستان من تقریبا از شنبه که سرم شلوغ هست دیگه گزارش روزانه نمیزنم ولی رعایت میکنم من بیست یکم آذر وزن کرده بودم با کاپشن و نیم بوت ۶۶.۵ بودم امروز وزن کردم با کاپشن و نیم بوت ۶۴.۷۰ بودم خیلی خوشحال شدم البته امروز شام یخورده از روزهای قبل بیشتر خوردم ولی نیم ساعت بعدش تو خونه پیاده روی کردم امیدوارم همینطور بتونم به ۵۵ برسونم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
@خزان_نارنجی @tanha_766

نوش جونت من که امشب خراب کردم اونممم اخر سب حالا فستم تا ۱۲ ظهر فردا 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...