2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32880 بازدید | 4853 پست

@blank    

سلام عزیزم .خوبی🥰 

با تاپیکی که زدی مخصوصا اون قسمتی که تو دفترت نکات رو یادداشت کردی خیلی حس خوبی بهم دست داد ‌

خوشحالم قبلا تونستی کاهش وزن داشته باشی 

امیدوارم ازین به بعدم موفق باشی و به وزن هدفت برسی😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@blank سلام عزیزم .خوبی🥰 با تاپیکی که زدی مخصوصا اون قسمتی که تو دفترت نکات رو یادداشت کردی خیلی ح ...

چ خوبو دقیق افرین 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
عه باشه ‌.زیاد نچرخ زیاد .یهو غیب شی چاخ میشی😂

🥲😂چیزی نمونده مصررف بستم خیلیییی زیاده واقعا یک هفته نیست ۸ گیگ گرفتم هیچی ازش نمونده ۵۰۰ مگا مونده

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
چیکار میکنی؟؟😂

😂🤣هیچی والا ول تو روبیکا میچرخم از اینستا بیشتر بسته میبره 

@خزان_نارنجی    

فعلا گزارش امشبو بودم همه چیو جلوجلو نوشتم اندازه اون میخورم 

مصرفی ۱۰۰۰ 

مجاز ۱۳۰۰ 

۵۰دقیقه پیاده رویی 

کمتر بچرخ خب😂

تنهام خونه شوهرم همش شهرتانه دیگ همش جادس حوصلم سرمیره 

قوبون شوماچه کردی امروز؟شام چی بخوریم؟

من امروز چهارشنبه س😅 کشک بادمجون خوردم عصری چیپس و بستنی زمستونی هم خوردم ناهارم پلو با تن ماهی ،چیتم امروز

فردا شام سالاد هستم👌انشالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
@خزان_نارنجی @مارال37 سلاااام دخترا من الان خودمو وزن کردم از ۷۸ شدم ۷۴ نیم تااازه نهار اینام خورد ...

وااااای باریکلا دختر

ماشالله بهت👏👏👏👏👏

من امروز چیت کردم چه خبری دادی رقیب ،چیپس موند تو گلوم😅😅😅

آفرین کیف کردم💃عالی بودی👌💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
@blank سلام عزیزم .خوبی🥰 با تاپیکی که زدی مخصوصا اون قسمتی که تو دفترت نکات رو یادداشت کردی خیلی ح ...

سلام🌱 قربونت مرررسی خوبم❤️ ، تو خوبی؟

🥹❤️❤️

من هی می‌خواستم رژیم بگیرم و هی ولش می‌کردم.. تا اینکه تاپیک تو رو دیدم و گزارشات روزانه دوستان که باعث شد انگیزه بگیرم و رژیم رو شروع کنم.. ولی حیف که ولش کردم..🥲

بابت تاپیک مفیدت ازت ممنونم❤️🫶

اما خب تازگیا سعی کردم دوباره برم سمت رژیم..

امروز به صورت جدی استارتش رو زدم.. امیدوارم بتونم..

ممنونم بابت حرفای قشنگتون😍🥲❤️🫶

ان‌شاءالله هممون به وزن دلخواهمون برسیم🌱✨

🧚🏻‍♀️