2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32990 بازدید | 4872 پست
دقیقا😂😂 وای من امروز هیچ کاری نکردم مارال .هیچیییی به هیچ کارم نرسیدم

من نه فقط از وقتی بیدار شدم کار کردم برا شوفاژ سرویس کار میومد تمیز کردم اومدم خونه مامانم ،خداروشکر تکالیفمون کم بود اونقدر خوابم میاد با زور چشمام بازه

درساشو بپرسم شاید فردا تعطیل نشدن آماده باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
حالا موفق بودم یا نه؟😂

😂😂😂فعلا ک موفقی دیشب از ۱۰ شب فست بودم تا ۳بعدظهر از ساعت ۳ تا الان ۲۶۶ کالری خوردم نهارم نخوردم یه لیوان شیر موز خرما میان وعدم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باریکلا👏الان بخوری چند کالری میخوری؟بهتر آدامس احساس ضعف میاره برا من

۲۶۶ کالری خوردم دیگ تایم نهارم رد شده بود یه لیوان شیر یه موز یه دونه خرما خوردم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
دقیقا😂😂 وای من امروز هیچ کاری نکردم مارال .هیچیییی به هیچ کارم نرسیدم

دقیقا منم وقتای ک فستم خیلییی بی حال میشم 😂اصلااااا هیچکاری نکردماااا هیچییی خونم تو کثیف ترین حال ممکنه 

سلام عزیزان

صبحانه:۳۴ گرم بربری+۸ گرم خامه+یه قاشق املت

م و ص:یدونه بیسکوییت ستاک

ناهار:نصف ساندویچ فلافل(۱۳۵ گرم)

عصرونه:یدونه ساقه طلایی+۲۰ گرم نان خشک تخمه‌ای+مغز تخمه ۱۰ گرم+یدونه نارنگی+۱۵ گرم پفیلا کم روغن+یدونه کنجد عسلی عقاب(۲۰ گرم)

شام:۴۴ گرم بربری(یکو نیم کف دست)+۱۳۵ گرم کوفته تبریزی+شور

بعد شام:۵۰ گرم سمنو

مصرفی:۱۵۱۰

مجاز:۱۵۶۰

🥀🌈

سلام دوستای گلم

۱۰۰۰ کالری شد بدون ورزش

فردا هم سمیرا جان مدارس تعطیل شد🤕🤕🤕تونستم برقصم باز میام اطلاع میدم😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

سلام بچه ها

امروز میخواستم روزه بگیرم 

متاسفانه نشد

فقط وعده سحر اضافه شد

سحر نان ، پنیر ، حلوا 150

صبحانه نان ، پنیر ، گردو 280

موز     100

شام ماکارانی 302 ، کوکو سبزی 300

گردو ، برگه ، کشک 240

جمعا 1370

مجاز 1440

پیاده 2km

سلام شب همگی بخیر

هر روز یه قدم به مانکن شدن نزدیکتر میشیم پس تلاشمونذرو بیشتر میکنیم.

امروز 16/8 بودم.

کالری مجاز 1340 تا 

کالری مصرفی 620 تا

کالری مصرفی 280 تا پیاده روی💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام دوستای گلم ۱۰۰۰ کالری شد بدون ورزشفردا هم سمیرا جان مدارس تعطیل شد🤕🤕🤕تونستم برقصم باز میام ا ...

نوش جون

هوای سرد و باقلا پخته چه حالی میده

خوبه خیلی خوب و سالم نوش جان کردی