2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24945 بازدید | 3531 پست

سلام عزیزم خوبی؟من امروز ۹۰۰ کالری بودم ،مهمان رفتیم ناهارو نمیخواستم برنج باشه ولی شد دیگه ، از خیلی چیزا گذشتم شیرینی تر و نوشابه و کاچی ، از خودم راضیم😁

فردا هم میریم احتمال زیاد دکتر از یکشنبه بتونم حتما رقصو شروع میکنم

@خزان_نارنجی    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌🩵

سلام .

صبحانه... نان سنگک پنیر خیار . ۳۰۰ کالری

نهار ... پلو ۱۰ قاشق و کوبیده ... ۴۵۰کالری 

میان وعده ... موز ۱۰۰ کالری... گردو ۵۰ کالری

شام .....املت و نان محلی.... ۳۵۰

کالری مجاز ۱۳۰۰ .بدون فست 

کالری مصرفی ۱۲۵۰

.. ورزش نمیکنم چون شاغلم نمیرسم ولی روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
سلام خوشگل من نوش جونت😘😘 باریکلا که اب میخوری بهت افتخار میکنم😍 من خودمم قدیما انقدر زیاد نمیخو ...

چون الان بیشترش کردم بیاو ببین.

سلام

صبحانه=تره،لواش

ناهار=آبگوشت،لواش ۲ عدد😁

کالری مصرفی=۱۴۷۸

کالری مجاز=۱۰۰۰

آب ۸ لیوان  

از ۶ ب بعدم چیزی نخوردم. نتونستم جلو خودمو بگیرم  زیاد شد  از مجاز.

این مال امروزه گزارش

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
چون الان بیشترش کردم بیاو ببین. سلام   صبحانه=تره،لواش ناهار=آبگوشت،لواش ۲ عدد😁 کالری مص ...

سلام عزیزدلم نوش جونت😘😘

آب👏👏

خوبه دیگه فست ۱۶/۸ میشه برات👍

این ۴۰۰ اضافه هم به دیروزت در

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزدلم نوش جونت😘😘 آب👏👏 خوبه دیگه فست ۱۶/۸ میشه برات👍 این ۴۰۰ اضافه هم به دیروزت در

من هر روز سعی میکنم از ۶ ب بعد چیزی نخورم مگه اینکه مهمون باشه .و فلان.

دلی

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    

سلام بچه ها

صبح نان ، خامه ، شیره خرما 366

نان جو خشک ، پنیر گودا  180

ناهار لوبیا پلو 302

آووکادو 216

شام سوپ سبزیجات 195

مصرفی    1261

مجاز       1300

پیاده       9/1  دو نوبت

سوزانده  506

چالشها

حذف قند مصنوعی ✌️

300 کالری سوزانده ✌️

شام گیاهی 200 کالری ✌️

@خزان_نارنجی    

من هر روز سعی میکنم از ۶ ب بعد چیزی نخورم مگه اینکه مهمون باشه .و فلان. دلی

اگه اذیتت نکنه خوبه ولی اگه اذیت میشی هر روز نکن اینکارو

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خب عزیزم به من بگو مریض شدی ‌من که نمیدونم .فکر میکنم قید رژیمو زدید. چرا فکر میکنی بره بالا وزنت؟؟ ...

اخه یکمی رعایت نکردم تولدم که قراره برم راستی فردا شد تولد از یکشنبه دیگه درست رعایت میکنم

🧡
عزیزم منو تگ کن تا ساناز برگرده . چالشو چرا رعایت نمیکنی خانم خانما .بستنی و قند و شیرینی و مربا ؟؟ ...

آخ جون من نبودم سانازم نبود😎🤪🤣

من از فردا باز میام 

باید به تو گزارش بدم جانانم؟ 

چالش نذاشتی این جمعه؟

:)
عزیزم لیلی یکم سرش شلوغه چند وقته ‌.دقت کنی تو تاپیکم خیلی فعالیت نداره

اها باشه ممنون خیره ان شاءالله. تعجب کردم فقط لایک میکرد

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو