2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
سلام نه من لیست نمینوشتم . دیگه تاپیک وزن داریم خودتون وارد کنید  البته که گزارشم نمیدی🤨

سلام عجقم من شدم ۵۸/۱۰۰دیگه رفتم فعلا تثبیت چون از دو‌هفته دیگه باشگاه و استخرم شروع میشه اولش ی دو سه کیلویی کم میشم دیگه حس رژیمم نمیاد 🤪🤪🤪لیام مدام مریضه کچل شدم چون ضعیفه زود مریض میشه خودمم دیگه اعصابم نمیکشه رژیم بگیرم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

سلامممم دوست من خوبی در چه حالی یه مدته مسافرت رفتم رژیم ول کردم خیلی حس بدی دارم تو در چ حالی؟

@گرگ_برفی    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عجقم من شدم ۵۸/۱۰۰دیگه رفتم فعلا تثبیت چون از دو‌هفته دیگه باشگاه و استخرم شروع میشه اولش ی دو ...

سلام عزیزدلم به به مبارک باشه🤩🤩🤩 فکر کنم دیگه بس باشیا .دیگه بقیش ورزش✌️ از دست این فسقلیه وروجککگ😘

سلام عزیزم نوش جان .نه از کالریت کم نکن .ما هم تو چالش کل کالری رو پر میکنیم

نه خب شما زدی شام ۲۰۰ کالری و کالری روزانه م ۳۰۰

میشه ۵۰۰ کالری

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
جااان؟😳 من کی گفتم ۵۰۰ کالری بخورید؟ من حرفی از کالریه مجاز نزدم فقط گفتم شامتون ۲۰۰ تا بشه ۳۰۰ ت ...

عه من اینجوری متوجه شدم سعیمم کردم چون نمیتونم تو چالش شرکت کنم کمتر بخورم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
نه بابا یعنی فکر کردی به همه گفتم یک هفته فست باشن؟ اصلا خیلی سخت میشه که اونجوری

اره بخدا

تازه کلی غبطه خوردم که نمیتونم شرکت کنم و بقیه وزن کم میکنن من نمیکنم

البته یه ماه و نیمه هیچ تغییری نکردم

نه واقعا فست پشت سر هم مضره ‌ اصولش همون هفته ای دوروزه 

اره واقعا

بیینم فردا برمیگردم خونه خودم فست بگیرم پس فردا

بخدا این خانه بدوشیم رژیمم تحت تاثیر قرار داده

اره دیگه سخته خونه ی خودت نباشی ‌ ان شاءالله عزیزم

ممنون گلم

امروز تا ظهر تو کرفس  غذامو حساب کرده بودم دیگ واسه شام مامانم اینا رو دعوت کرده بودم واس شب مج ...

سلام عزیزم من نبودم مهمون داشتم شرمنده

آی آی تقلب کردی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام سپیده جون خوبی  گزارش امروزم  کالری شماری نکردم کم کم شروع میکنم صبحانه ،بربری یه ...

سلام عزیزدلم فداتشم خوبم تو خوبی؟

ببخش مهمون داشتم نبودم

نوش جونت یواش یواش کنترل کن👍

مریم فلافلی😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛