2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست
@parii_nano     @00eshgh00     @gol_maryan     @هراسان   ...

عزیزممممممم ببخشید😓

دیگه تکرار نمیشه

بخدا خوب رعایت میکنما فقط یادم میره گزارش بدم

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به امید خدا😍 این کتاب چطوره خوبه؟

اولاشم سپید تازه شروعش کردم

تا اینجا که داره در مورد مفهوم زندگی توضیح میده. اینکه مثلا قرار نیس زندگی بخاطر ما از کار بیفته و همواره جریان داره. میگه بشینین یه روز یه ساعت واسه هرچیزی که خواستینو بهش نرسیدین واسه تموم موقعیتهایی که از دست دادین یا آدمایی که میخواستین و نشده که کنارتون باشن سوگواری کنین و تمام. از فرداش یه زندگی جدیدو شروع کنین بدون فکر به شکستها

بعد یه مطلبشم جالب بود برام. میگه روابطتون با آدمها رو بدون در نظر گرفتن اینکه اگه این نباشه تنها میمونم یا اگه به فلانی این حرفو بزنم ناراحت میشه و میره و تنهام میذاره بچینین. با تنهاییتون کنار بیایین بعد مطابق با اون با دیگران ارتباط برقرار کنین

خودت باید بخونی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@lite     @tanha_766     گزارش نمیدین خوشگلا؟

سللم و صد سلام عزیزم

ببخشید دیر شد

گزارش انروزم

صبح نصف لواش وپنیر وگردو

م.و نصف لیوان توت 

ناهار۱۲ ق ماکارونی

م.و نصف لیوان توت

شام سالادشیرازی و یه. ران مرغ

یک ساعت هم پیاده روی کردم صبح 💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
اشکال نداره حدااقل گزارش بده رژیمت بهم نخوره

چشم حتمااا

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

صبحانه کیک خیس و شیر ۳۴۸کالری

ناهار دولمه و نان لواش و دوغ ۶۴۶کالری

م و عصر چای و قند ۲۳ کالری

شام دلمه و دوغ و نان لواش و خیار ۵۳۵کالری

م و شب تخمه و ملون ۸۴کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۳۵

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
مارال دیدی دیروز بهت گفتم ان شاءالله اشتی میکنید میاد دلجویی شوهرت؟ اصلا به دلم افتاده بود ‌ ...

آره راست میگی😅😅😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
چه خوب که زود میخوابی و زود بیدار میشی مدرسه ها تعطیل شد من بازم تا لنگ ظهر خوابم. خیلی بده بخدا ...

منم خوابیدن دوست دارم ولی تنها موقعی  که میتونم برم پیاده روی صبح زوده

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
سللم و صد سلام عزیزم ببخشید دیر شد گزارش انروزم صبح نصف لواش وپنیر وگردو م.و نصف لیوان توت  ...

سلام گلم. نوش جونت باشه

اگه امروزم گزارش نمیدادی میخواستم بهت اخطار بدم

دخترت خوبه؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
منم خوابیدن دوست دارم ولی تنها موقعی  که میتونم برم پیاده روی صبح زوده

از قدیم گفتن سحر خیز باش تا کامروا باشی

کار خوبو تو میکنی

من تصورت کردم اون دوتا رو بغل کردی داری قر میدی😂😂😂

خیلی اینجوری پیش اومده ها🤣🤣🤣

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩