2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
@bshsvb    سلاااام بی معرفت. معلوم هست کجاااایی؟؟؟؟ رفتی که سفر بری و مهمونات برن و بیای ...

وای سپیده جوننم سلام عزیزم

قربونت برم رفیق من 😍😘

نمیدونی چه اتفاقاتی افتاد

نزدیک یه ماهه در رفت و امدم

مادرم اومد تهران جراحی شد دو بار عمل کرد 

من میرفتم بیمارستان و میومدم 

خواهر کوچیکم هم بود استرس اون 

استرس مامانم

زندگیم

رفتم شهرستان موندم 

چند روزی میشه برگشتم

خیلی درگیر بودم

تو چطوری عزیزم ؟هنوز تثبیتی اره شاگرد زرنگه بودی 😅چقدر سر به سر هم میذاشتیم

کاربری دو نفره   
@bshsvb    سلاااام بی معرفت. معلوم هست کجاااایی؟؟؟؟ رفتی که سفر بری و مهمونات برن و بیای ...

سپیده تاپیک جدید زدن که 

پس مانکن های زیبا چی شد 

من سر ماه میخوام باز شروع کنم 😁

باید تو تاپیک رکورد سلامتی ثبت کنم ؟

کاربری دو نفره   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سپیده جوننم سلام عزیزم قربونت برم رفیق من 😍😘 نمیدونی چه اتفاقاتی افتاد نزدیک یه ماهه در رفت ...

سلام قربونت برم😘❤

عزیزمییی

وای ببخشیدددد فکر کردم مارو فراموش کردی

الهی بگردم چقدر سخت بوده برات

خدا به مادرت سلامتی بده

الان بهتره؟

الهی که تن خودت و عزیزات همیشه سلامت باشه و بلا ازتون به دور

خیلی ناراحت شدم واقعا 

منم بعد عید یکم اضافه کرده بودم ابش کردم خداروشکر دوباره شدم شاگرد زرنگ😆

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سپیده تاپیک جدید زدن که  پس مانکن های زیبا چی شد  من سر ماه میخوام باز شروع کنم 😁 باید ...

اونجا خیلی شلوغ شد و صفحه ها جلو رفتن

دیگه سمیرا گفت اینجارو بزنیم گفتیم بزن

اونو فکرکنم پاک کرد کلا

اره عشقم بیا همینجا در خدمتیم😍😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام قربونت برم😘❤ عزیزمییی وای ببخشیدددد فکر کردم مارو فراموش کردی الهی بگردم چقدر سخت بوده برات ...

قربونت برم واقعا سخت گذشت 

الحمدلله بهتره 

آی باریکلا 

ماچ به کلت سپیده جونم 😘

کاربری دو نفره   
اونجا خیلی شلوغ شد و صفحه ها جلو رفتن دیگه سمیرا گفت اینجارو بزنیم گفتیم بزن اونو فکرکنم پاک کرد ک ...

سلامت باشی ان شا الله ۱ خرداد میام همینجا 

۶۴،۵۰۰ بودم دو روز پیش 

کلا تفریحی بیام با شما باشم و یکم خوراکمو کم کنم  و گزارش بدم و بتونم  ورزش کنم 

😘😘😘😘

کاربری دو نفره   
قربونت برم واقعا سخت گذشت  الحمدلله بهتره  آی باریکلا  ماچ به کلت سپیده جونم 😘

خداروشکر الهی که کامل خوب خوب بشن

قربونت برم عشق من😍😘❤

سلامت باشی ان شا الله ۱ خرداد میام همینجا  ۶۴،۵۰۰ بودم دو روز پیش   کلا تفریحی بیام ...

به امیدخدا🤩🤩

خوبه خیلی زیاد نکردی آفرین👍

😘😘

@sky9301    

@پروازبلند    

سلام دوستای گلم

امروز ۵۰۸ کالری

ساناز جان دیروز کالری شماری نکردم روز چیت رو احتمال زیاد، زیاد خورده بودم بخاطر این امروزو ۵۰۰ گرفتم فردام ۶۰۰ یا ۷۰۰ انشالله

خیلی کم رقصیدم امروز کار خونه انجام دادم بیشتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
@sky9301     @پروازبلند     سلام دوستای گلم امروز ۵۰۸ کالری ساناز جان دیر ...

سلام عزیزم. نوش جونت باشه خوشگلم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام گلم. خوش برگشتی کاهشتم مبارک 🩵🩵

سلاممممم❤️😍

کالری دریافتی ۹۶۰

میان وعده صبح : آلوزرد خشک

ناهار : شیرین پلو

میان وعده عصر : ملون . سیب . آدامس . کلوچه

شام : چیپس و ماست موسیر 

آب : خیلییییییی زیاد

:)
سلام عزیزم خوبی .چه خبر اخه چرا یهو غیب میشید؟😂 ما ایتا هم بزنیم یهو غیب میشید میگید ایتا سخته کی ...

سخته هی بیای سایت😢😂😂

فدات شم عزیزم😘

وای فردا وزن کشی دارم خدا کنه خیلی نشده باشم سکته میکنم😩

من ایتا افتادم همیشه اگه بیاین اونجا که عالیه😍

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀