2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست
مارال جان مبارک باشه کاهش وزنت  ان شاالله هر چه زودتر به هدفت برسی پيامت نتونستم ریپلای کنم ...

من امروز چیتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام لیلی جان من اصلا وزن کم نکردم با اینکه فقط دو شنبه چیت دی داشتم و جمعه فقط شام خراب کردم او ...

عزیزم احتمالا همون جمعه شام خراب کرده ،استپ نکرده باشی خوبه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام از امروز سخت گیر تر باشم برای همه🤨

😂😂😂😂حالا یه دوشنبه رو سخت نگیر سمیرا جون ،خودت که میدونی امروز چه روزیه🫠🤭

سلام سلام تو گزارشم ندی همه میدونیم کارت درسته بهترینی

قربونت برم من🤩🤩😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چرا قیمه هارو ریختین تو ماستا؟؟؟؟؟

چرا لیلی هارو ریختین تو سانازا؟؟؟😂😂😂😂😂

چرا پروفایلاتون عوض شده؟؟؟؟

یه روز که من نمیام چقدر اتفاق میفته هااااا🤦‍♀️

@sky9301     , @پروازبلند    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مبارکه نسترن عالییییییی فکر میکردم بیشتر شده باشی خیلی وقت بود گزارشاتو ندیده بودم تبریک تبریک

😘😘😘😘فدااااتم ن مراقب بودم وزنم از ۷۴بالاتر نزنه دیگ خودمو کشیدم ۷۳بودم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
وایییی مریم عالیه .مبااارکه😍😍😍🤩🤩🤩🤩 طوفانی اومدیااااا وارد تاپیک وزنش کن

فدات سمیرا باااید لاغر شم من وگرنه میمیرم🤣🤣🤣🤣

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

کااهشت همشو شست بُرد😂🤩

آرههههه😅😅🥰

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

از امروز ساناز سرگروه آبی و بنفشه    

ترکیب شما دوتا عالی میشه🤩😍

عه جدددی؟؟؟ به به😍

مرخصی گرفتی بخاطر کارات؟؟؟

@sky9301    محترم گرانمایه سرکار خانم ساناز سانازی

برخود لازم می دانم؛ انتصاب جناب عالی رابه سمت سرگروه ابی و بنفش تبریک عرض نمایم. امید است در سایه تأییدات الهی، در این عرصه خطیر و خدمت به جامعه رژیمی و اعتلای تاپیک موفق و سربلند باشید.