2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25052 بازدید | 3555 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ص=تست جو، نیمرو، ۲خرما، چای

م و ۱= نصف طالبی

ن= یه کاسه دال عدس، ۱۰ ق کته

م و ۲=اوتمیل

ش= ۷ ق میرزا قاسمی، ۲ تست جو

کالری مصرفی ۱۶۴۷

مجار ۱۸۰۰

@خزان_نارنجی    

@sosoo7049    

@lite    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
عه فکر کردم تولده😂😂😂

نه ما تولد نمیگیریم اصلا گناهش میدونم

بخاطر اینکه حس کمبود نکنیم دوماه یبار کیک تولد میگیریم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
خب تا حدی چربی بخور که پر شی     بی شوخی پروتئین بخور و ورزش قدرتی انجام بده. بدنت فرم می ...

سلام من میخوام رژیم بگیرم قبل از بارداریم تو این تاپیک بودم با کمک شما تونستم ۸ کیلو کم کنم ولی تو بارداریم رعایت نکردم و خیلی چاق شدم الان خیلی اضافه وزن دارم ۷۴ کیلو ام میخواستم عضو گروهتون بشم

سلام👋❤

ص : یو کف سنگک و ۲ ق چ خ کره بادام زمینی و یو ق غ خ عسل👈(۲۰۰)

م و : قهوه و شکلات تلخ👈(۵۲)

ن : ۵ ق کشک بادمجون و ۲ کف سنگک و نصف لیوان ماست👈(۳۵۶)

م و : یو سیب و ۲ لیوان هندوانه و کمی مغزیجات👈(۳۵۷)

ش : نصف سیخ کوبیده و سبزی خوردن👈(۲۰۶)

م و : ۲ لیوان پفیلا👈(۶۱)

آب : ۱۲ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰۰

مصرفی : ۱۲۳۲

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🏋‍♀️ ورزش : صبح : ۴۵ دقیقه پیاده روی ، بعدازظهر : ۳۰ دقیقه یوگا و ۱۵ دقیقه کششی👈(حدود ۳۷۰ کالری سوزانده)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@خزان_نارنجی     ، @dokhtare_tabiat     ، @پروازبلند    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ص=تست جو، نیمرو، ۲خرما، چای م و ۱= نصف طالبی ن= یه کاسه دال عدس، ۱۰ ق کته م و ۲=اوتمیل ش= ۷ ق می ...

نوش جان💪💪💪💪💪

ایولا داری میدونم که تا عید مانکن میشی و هر لباسی که دوس داشته باشی رو میتونی بپوشی و لذتشو ببری💪💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
نوش جان💪💪💪💪💪 ایولا داری میدونم که تا عید مانکن میشی و هر لباسی که دوس داشته باشی رو میتونی بپو ...

همچنین خوددددت🥰😍

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
همچنین خوددددت🥰😍

فدااااات

ایشالا

ارادمو حسابی جمع و جور کردم

یکشتبه صبح میرم پارک بانوان نیم ساعت اول پیاده روی تند و نیم ساعت دوم هولاهوپ میرم در کنارش کالری شماری رو شروع میکنم..الان-حساب کردم ۱۴۰۰ تا باید مصرف کنم و ۲ روز فست که ۵۰۰ تاس ..ببینم تو یه هفته چقدر کم میکنم💪💪فقط من یه بدی دارم اونم اینه که هفته ی اول یهویی ۲ کیلو کاهش دارم از هفته های بعدش ۲۰۰ ۳۰۰ گرم به زور میاد پایین .نمیدونم چجوری تنظیم کنم این قضیه رو

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

@__delbar__    سلام بانو. خوبی؟

ص: فطیر و عسل و گردو

ن: برنج و شیشلیک و گوجه و سالاد شیرازی

ش: لواش و کوکو سیب زمینی

م و: سیب قرمز و آب هویج و خرما

آب: ۱۰ لیوان

امروزم متاسفانه نتونستم پیاده روی کنم

کالری دریافتی: ۱۳۰۰

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@__delbar__    سلام بانو. خوبی؟ ص: فطیر و عسل و گردو ن: برنج و شیشلیک و گوجه و سالا ...

سلام قشنگم شکر تو چطوری؟

به به چه دخملی داریم ماااا نوش جونت😘😍❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام قشنگم شکر تو چطوری؟ به به چه دخملی داریم ماااا نوش جونت😘😍❤

😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خوب بخوابی ساناز مهربون و دوست داشتنی😘😍🤩💋❤❤❤

خوب بخوابی ساناز مهربون و دوست داشتنی😘😍🤩💋❤❤❤

همچنین گلم. شب بخیرو اونور گفتم بهت با اراده مهربون