2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست

سلام دوستای گل مهربون👋❤

ص : ۲ کف سنگک و یک ق غ خ عسل و یک ق غ خ کره بادام زمینی👈(۳۱۳)

م و : قهوه

ن : ۱۰ ق برنج و ۵ ق مرغ ترش و کمی کاهو👈(۴۰۱)

م و : ۳ لیوان هندوانه خرد شده و یو سیب👈(۲۲۸)

ش : ۸۰ گرم گوشت پخته و یو کف سنگک و سبزی خوردن👈(۲۷۲)

م و : یو لیوان آب طالبی👈(۱۰۰)

آب : ۱۱ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰۰

مصرفی : ۱۳۱۴  لیلی جونم بهم گفته ورزشم زیاده میتونم بیشتر بخورم🤩

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🏋‍♀️ ورزش : صبح : ۱۰ دقیقه حلقه و ۳۵ دقیقه رقص ، بعد ازظهر : قدرتی و کششی👈(حدود ۴۰۰ کالری سوزانده)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@پروازبلند    ، @dokhtare_tabiat     ، @خزان_نارنجی    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

سلام خوبین خوشین سلامتین

صبحانه نان لواش پنیر چایشیرین ۲۹۰کالری

ناهار برنج و سینه مرغ و اب مرغ ۴۳۷کالری

م‌و عصر پفک 🙈۲۷۰کالری

شام نیمرو و لواش ۳۲۳کالری

م‌و شب چای و کیک‌تولد😊🙈و هندوانه  ۳۱۵کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۳۶

فعالیت نیم ساعت رقص کوردی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
جفتشو باهم هوس کردی؟😍😁😁 نوش جون

سلام عزیزم من یادم رفته گزارش بدم امشب گزارشم

صبحانه:سنگگ+عدسی

ناهار:کته بدون ر‌وغن +واویشکا+ماست

عصرونه:کیک یزدی+موز+ملون

شام:کته + کوبیده

مصرفی ۱۴۶۷

مجاز:۱۵۸۰

🧡
سلام قشنگم شکر تو چطوری؟ نوش جونت😘😘 شکلات و حلوا😬😂 حداقل یکیشو بخور خوشگله😂 باشه عزیزم مراقب ...

نمیدونی این روزا بدتر از همیشه ولع شیرینیجات دارم. آخرش مرض قند میگیرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@خزان_نارنجی     @پروازبلند     سلام خوبین خوشین سلامتین صبحانه نان لواش پ ...

ای جااانم رقص کردی 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خوش مزه هاتم نوش جونت

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@twinkelgirl     @مامانه_ماهان     @maya77     @آوا1122 &nbs ...

سلام عشقم خوبی

چه خبره

تاپیک جدید لاغریه؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

@خزان_نارنجی    

سمیرا کمک 😭😭😭😭

من خرس شدم قشنگ

چتد ماه پیش ۶۸ بودما یادته 🥺🥺🥺💔 الان فک کنم ۸۰ شدم

هی دارم گنده تر میشم 😭😭😭😭

ورزش ک اصلا نمیرسم باشگاهگ ک نذاشت برم

از اونور سردردا بیچارم کرده نمبتونم رژیم بگیرم مخصوصا کالری شماری اصلا 

زود قند و فشارم میافته 

روزای سردرد ک از زور درد هی میخورم یا برا پیشگیری یا موقع درد 

دیدی یکی از درد شدید غش میکنه من بقدری سردردم شدیده شدیده ک قشنگ انگار دارم میرم کما مجبورم بخورم

چ خاوی سرم کنم بنظرت 😭😭😭

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
@خزان_نارنجی     سمیرا کمک 😭😭😭😭 من خرس شدم قشنگ چتد ماه پیش ۶۸ بودما یادته 🥺🥺🥺 ...

اینجا چرا اینجوریه میخوام ویرایش کنم غلط تایپیارو میگه مجوز درج لینک ندارین 😐😐😐😐

سلام قشنگم خوبی؟ کم پیدا شدی رژیم ۳ روزه پروتئین که صفحه اول هم راجبش توضیح داده شده خیلی عالیه بچ ...

فداتشم مرسی تو چطوری ؟ 

اره با امتحانای نهایی درگیرم و میخونم براش

چشم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۵۰

تن ماهی ۹۰

زیتون ۲۰۰

کباب تابه ای ۵۰۰

لبو بدون شکر ۱۵۰

ماست یونانی ۳۰۰

بلوبری ۱۵۰

جمع کل ۱۴۴۰

موقعی که آدم میخوره به نظرش یه ذره میاد بعد که میشمره میبینه چه زیاد شد. فیبر و ویتامین یادم رفت دیگه مسواک زدم واقعا حسش نیست دوباره. 

ورزش نیم ساعت تردمیل، بیست دقیقه دستگاه

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.