2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25052 بازدید | 3555 پست
سلام باریکلا ورزشکااااار خانم والیبالیست آفرین آفرین

سلام ممنونم فداتون   مرسی از شما به خاطر توجهتون وانرژی که میدین

گزارش  چهارشنبه 

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم فداتون    مرسی از شما به خاطر توجهتون وانرژی که میدین گزارش  چهارشنبه&n ...

سلام 

نوش جونت عزیزم

هم قطاب هم کیک فنجونی برای یک میان وعده زیاده

زحماتت هدر میرن و کاهش وزنت کند میشه

لیلی هستم

صبحانه: نصف نان صمون+تخم مرغ آبپز+خیار و گوجه 

میان وعده:۴ عدد انجیر خشک و چای

ناهار:یک عدد نان صمون+سینه مرغ بخارپز+ ی کاسه سالاد

میان وعده: ۱۰ عدد بادام

شام: از ناهارم مونده همونو میخورم

قبل شام ی لیوان شیر دارچین

@خزان_نارنجی    

@mom_artinam    

صبحانه یک تست نان جو ۱ قاشق کره بادام زمینی ۱ ق عسل یک لیوان آب

ناهار ۵عدد کتلت ۲عدد تست جو ۱گوجه ۱ خیارشور سبزی

میان وعده نصف طالبی چای ۲ خرما ۲ ساقه طلایی

شام سالاد ۲تخم مرغ ابپز 

کالری مصرفی ۱۴۲۴

مجاز ۱۸۰۰

@خزان_نارنجی  

@sosoo7049    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

@پروازبلند   سلام عزیزم خوبی؟ ۱۱۰۰ کالری بودم امروز که گوجه سبز هم خوردم دیگه کالریشو نزدم همون ۱۲۰۰ در نظر گرفتم

ماکارونی _ران مرغ و ۵ قاشق برنج _ توت فرنگی و گوجه سبز

رقص یک ساعت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

@__delbar__        سلام عزیزم. خوبی؟

ص: سنگک و حلوا ارده و عسل و گردو

ن: سنگک و نیمرو

ش: زرشک پلو با مرغ و سالاد شیرازی

م و: ساقه طلایی و شکلات و سیب قرمز

آب: ۶ لیوان

ببخشید دل درد داشتم نتونستم پیاده روی کنم

فردا جبرانش میکنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام عزیزجونیا خوبین🤩🤩🤩🤩

صبحانه⬅️ 2 ق غ فرنی، لواش 4 کف، پنیر خامه ای 1 ق غ، گردو 2 تا، خرما 2 تا

م.و ⬅️ خربزه

ناهار⬅️ پلو سفید 6 ق غ، خورشت بادمجون 4 ق غ 

م.و⬅️ کیک خونگی اندکی

شام⬅️ کباب جگر، نون، دوغ

کالری مصرفی⬅️ 1372

کالری مجاز ⬅️ 1480

ورزش🔥🔥

پیاده روی 20 دقیقه 

ورزش اگه رفتم میگم

@__delbar__    

@پروازبلند    

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام زهرا گلیییی نوش جونت عزیزدلم

مرسی عزیزدلم😘😘

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
@__delbar__        سلام عزیزم. خوبی؟ ص: سنگک و حلوا ارده و عسل و گردو ن: سنگ ...

سلام قشنگم شکر تو چطوری؟

نوش جونت😘😘

شکلات و حلوا😬😂 حداقل یکیشو بخور خوشگله😂

باشه عزیزم مراقبت کن از خودت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزجونیا خوبین🤩🤩🤩🤩 صبحانه⬅️ 2 ق غ فرنی، لواش 4 کف، پنیر خامه ای 1 ق غ، گردو 2 تا، خرما 2 ...

سلام عزیزدلم خوب تو چطوری؟😘😘

نوش جونت دخمل با اراده😍

پیاده روی هم خوب بود👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛