2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25022 بازدید | 3551 پست
نمیدونم ولی نظرات خیلی خیلی متفاوته  من چیزی که خیلی نظریه های متفاوت داشته باشه و گنگ باشه می ...

اره کلا هرکسی چیزی میگه راجبش

اخه خیلی راحت و دم دسته 

باید یه جایگزین براش پیدا کنم بعد بذارمش کنار

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

گزارش ورزشای امروز🔥🔥🔥 🔆هوازی ( 100 تا درجا 100 تا طناب 20 تا پروانه) 🔆10 دقیقه حلقه 🔆20 ...

اوووووف چه کرررردی بابا ورزشکااااار👏👏👏👏👏👏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گزارش ورزشای امروز🔥🔥🔥 🔆هوازی ( 100 تا درجا 100 تا طناب 20 تا پروانه) 🔆10 دقیقه حلقه 🔆20 ...

قربونت ادم پایه ای مثه تو پیشم باسه خیلی بیشتر از همیشه انرژی میگیرم  مرسی که هستم  تا ر ...

عزیزززم منم از تو انرژی میگیرم همیشه👍👍👌👌🤩🤩

💪💪💪🔥🔥🔥

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
عزیزززم منم از تو انرژی میگیرم همیشه👍👍👌👌🤩🤩

فدایی داری😘😘🤩🤩

شبت اروووم عزیزدلم 

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

سلام عزیزم رژیم شوک چی پیشنهاد میدی ؟

@__delbar__    

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
روزش مبارک ساناز جون.از طرف من بهش تبریک بگو🥰🥰🥰

سمیرای مهربونم مرسی قشنگم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام سمیرا جونم شرمنده گزارش ننیدگ خودت میدونی درگیرم با دوتا نوزاد 

آنروز فست بودم 

صبحانه:فطیر+موز

ناهار:ماهی و سالاد

شام:نخوردم

میان‌وعده هندونه و گوجه سبزو چای

مجاز ۵۰۰

مصرفی ۵۵۰

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

سلام رفقا خوبین نصف شبتون بخیر ببخشید من اکثرا دیر گزارش میدم چون خونه نیستم 😞

صبحانه  لقمه نان و سبزی ۸۰کالری

م و صبح چای و قند ۱۶کالری

ناهار عدسی نان سبزی ۵۷۰کالری

م و عصر چای قند نام لواش و پنیر(ضعف کرده بودم) ۱۵۱کالری

شام برنج و بال مرغ و یه کوچولو گوجه سرخ شده ۴۲۴کالری

م و شب ملون و تخمه و چای و قند ۱۲۸کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۳۷۰

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۹۰

کباب تابه ای ۴۰۰

توت فرنگی ۱۵۰

ماست یونانی ۳۰۰

ویتامین ۲۰

جمع کل ۹۶۰

فیبر وقت نکردم 

ورزش نزدیک نیم ساعت تردمیل

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

سلام به خانم های با اراده🖐

مهسا هستم عضوگروه قرمز

صبحانه 1لیوان سوپ جو و قارچ

ناهار8ق برنج بدون روغن+یک لیوان خوراک مرغ

شام یک سیخ جوجه کباب+4کف لواش

میانوعده یک لیوان هندوونه

ورزش 40مین رقص و حلقه

البته شامم در صورتی که برم مهمونی اگه نرم نون با پنیر میخورم

پروفایلمم عوض کردم هنوز تایید نشده

@خزان_نارنجی    

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86