2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25023 بازدید | 3551 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین عزیزدلم .مگه قرار نشد حلقه نزنیم؟🤔

😘😘

حلقه نزنیم؟؟ چرا؟؟ کی قرار گذاشتیم؟😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم نوش جونت بشه

قربونت عزیزدلی💙💙

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام خوشگلا👋❤ ص : ۲ کف سنگک و ۲۰ گرم پنیر و یک لیوان هندوانه خرد شده👈(۲۴۲) م و : شکلات تلخ و ...

سلااام عزیزدل عالی بود کیف کردم دلبری جون👏👏👏👏

انگیزه‌ی منی

ورزشات اوووف

بریم منم گزارش ورزش بدم😉😉💪

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
مگه لیلی اون روز نگفت کلی ضرر داره؟ مگه من نگفتم بریم تو چالش حلقه ی مانکن ؟ لیلی گفت ضرر داره

عه من نبودم حتما

حلقه اگه غیراصولی زده بشه ضرر داره

من خیلی راجبش تحقیق کردم وقتی میخواستم بخرم حتی از دکتر هم پرسیدم

حلقه رو هر ۱۰ دقیقه که میزنی باید استراحت بدی

و در روز بهتره که ۲۰ دقیقه بیشتر نزنی

مثلا یک ساعت مداوم حلقه زدن اشتباهه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلااام عزیزدل عالی بود کیف کردم دلبری جون👏👏👏👏 انگیزه‌ی منی ورزشات اوووف بریم منم گزارش ورزش ب ...

سلام به روی ماهت😘😘

قربونت برم تو که خودت بمب انگیزه ای🤩

ببینم چه کررردی😍

عه من نبودم حتما حلقه اگه غیراصولی زده بشه ضرر داره من خیلی راجبش تحقیق کردم وقتی میخواستم بخرم حت ...

نمیدونم ولی نظرات خیلی خیلی متفاوته 

من چیزی که خیلی نظریه های متفاوت داشته باشه و گنگ باشه میزارمش کنار کلا.گفتم توام کمتر بزن😘

سلام خوشگلا👋❤ ص : ۲ کف سنگک و ۲۰ گرم پنیر و یک لیوان هندوانه خرد شده👈(۲۴۲) م و : شکلات تلخ و ...

گزارش ورزشای امروز🔥🔥🔥

🔆هوازی

( 100 تا درجا

100 تا طناب

20 تا پروانه)

🔆10 دقیقه حلقه

🔆20 دقیقه حرکات شکم پهلو

( 60 تا لمس پاشنه

80 تا دوچرخه

30 تا کرانچ

40 تا کرانچ ضربدری

60 تا چرخش روسی

60 تا کرانچ ضربدری ایستاده)

🔆 مجموع پیتده روی امروز 30 دقیقه

🔥🔥🔥🔥🔥

گزارش ورزشای امروز🔥🔥🔥 🔆هوازی ( 100 تا درجا 100 تا طناب 20 تا پروانه) 🔆10 دقیقه حلقه 🔆20 ...

@پروازبلند    

میگم ی سوال سایت قابلیت ویرایش رو ورداشته ظاهرا یا برا من اینجوره؟؟!

سلام به روی ماهت😘😘 قربونت برم تو که خودت بمب انگیزه ای🤩 ببینم چه کررردی😍

قربونت ادم پایه ای مثه تو پیشم باسه خیلی بیشتر از همیشه انرژی میگیرم 

مرسی که هستم 

تا رسیدن به هدف استوار و پایدار💪💪🤣🤣🤣

قربونت ادم پایه ای مثه تو پیشم باسه خیلی بیشتر از همیشه انرژی میگیرم  مرسی که هستم  تا ر ...

مرسی که هستی😑😑😑🤣🤣

اقا اگه یه چی نوشتی دیگه نمیشه ویرایش کرد یه مدت نبودما سایت ب هم ریخت🤣🤣🤣

مسیولا رسیدگی کنن