2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24779 بازدید | 3493 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مررسی سانازم🥰

عزیزمی 😍😍😍😍😍

مرسی بخاطر مطالب مفیدت که کلی وقت گذاشتی و برامون جمعش کردی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
👇

سلام گلم تاپیک نو مبارک😅

ناشتا ۱ق م عسل+۱ق م سیاه دانه

صبحانه ۱کف دست بربری+۲ق م مربای گل محمدی

میان وعده ۱رایس

ناهار ۳ ق غ سالاد ماکارونی

میان وعده عصر نصف موز

شام ۱لیوان تاس کباب+۱لیوان کلم سفید

وعده اخرمم ۲خرما +۱برش ملون

مصرفی۷۵۰

مجازم۱۳۰۰

۱ساعتم پیاده روی

امروز وزن کردم ۴۰۰کم شده

خدایا از تو معجزه میخام💔شروع رژیم۲تیر وزن⬅️
دورت بگردم خوشگلم😘😍 همجتین خودت و عزیزانت خداروشکر ماهم خوبیم اره خوب شد شکرخدا❤ من الان ۶۵ و خ ...

قربونت عزیزم خدا نکنه😘

خداروشکر🤲🤲

تو ثابت کردی میتونی👏👏👏

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

سلام دوستان رژیمی خوبین 😘😘

تاپیک جدید مبارک انشالله پر قدرت ادامه میدیم تا به وزن هدفمون برسیم💪💙

ناشتا ⬅️2 لیوان اب ولرم

صبحانه⬅️ 4 کف لواش، 1 ق چ کره بادام زمینی، 1 ق چ شیره خرما، 1 گردو

میان وعده⬅️ 1 کیوی، 5 تا خرما، 1 ق غ کنجد

ناهار⬅️ ساندویچ سالاد الویه 1 دونه

میان وعده ⬅️ 1 لیوان هندونه، 3 ق غ ماست، 3 کف لواش

شام⬅️ نصف ساندویچ سالاد الویه 

میان وعده⬅️ خرما

کالری مصرفی 1489

کالری مجاز 1480

از کالریم زیاد بالا نشد میدونم گزارشم پر نقصه میزان مصرف نونم❌ سالاد الویه تهش ناهار 2 ق غ خوردم کافی بود نباید شام میخوردم ❌ 

🔆🔆🔆🔆🔆

ورزش 

20 دقیقه حرکات شکم+ پهلو

30 دقیقه پیاده روی اهسته

بخاطر شام الان دارم میرم پارک محلمون پیاده روی 💪💪💪💪

@__delbar__    

@پروازبلند    

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام گلم تاپیک نو مبارک😅 ناشتا ۱ق م عسل+۱ق م سیاه دانه صبحانه ۱کف دست بربری+۲ق م مربای گل محمدی ...

سلام سلامت باشی عزیزم😂😂

فست بودی؟؟؟

نوش جونت من کیف میکنم گزارشاتو میبینم انقدر دختر گلی هستی😍😍

کاهشت مباااارک و ادامه دار. این نتیجه تلاشته👏👏👏👏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قربونت عزیزم خدا نکنه😘 خداروشکر🤲🤲 تو ثابت کردی میتونی👏👏👏

عزیزمییی❤❤❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دوستان رژیمی خوبین 😘😘 تاپیک جدید مبارک انشالله پر قدرت ادامه میدیم تا به وزن هدفمون برسیم💪

سلاااااام😍😍😍

دلم برای گزارشاااات تنگ شدددده بود

برای وقتایی که چالش حذف نون میذاشتیم تو یهو نون خالی میخوردی😂😂😂😂

برای وقتایی که پسرت بعدازظهری بود و نون باگت داشتید و نمیتونستی ازش بگذری😂😂

برای وقتایی که میومدی گزارش میدادی میگفتی حالا بزم ورزش بعد بیام گزارش ورزشمو بدم😂😂😂

چقدر زمان زود میگذرررره هاااا

نوش جونت قشنگم😘😘

تا بیفتی روی دور رژیم چند روزی زمان میبره عزیزم

باریکلا ورزشت👏👏👏

شیرینی کمتری بخورید، شما به اندازه کافی شیرین هستید این جمله رو مختص خودم ساختن 😁😂😁😂

دقیقااااا👌😂

@هانی_خانم    سلام عروس خانم در چه حالی مهربون؟ تاپیک جدید زدیم

@لیان_دلوان    سلام عزیزم خوبی؟ تاپیک جدید زدیم

@فنچa74    مامانی ما اسباب کشی کردیم

سلام بچه ها تاپیک جدید مبارک  ان شاالله رکورددار سلامتی باشیم و برای سمیرای عزیز دعا کنیم ک ...

سلام قشنگم

الهی آمین

اره واقعا اجرش با خود خدا

2810