2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25047 بازدید | 3554 پست
آفرین بر تو باد ‌.صبحانه خوردی؟ من ناشتا میخوام خاکشیر بخورم تا یک ماه‌ امروز روز اولم بود.

نه هنوز. آب جوش ریختم خنک شه یکم بعد بخورمش با یه ق آبلیمو

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
آفرین بر تو باد ‌.صبحانه خوردی؟ من ناشتا میخوام خاکشیر بخورم تا یک ماه‌ امروز روز اولم بود.

توی یه لیوان آب چقدر خاکشیر میریزی؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکشیر داری بریز توش منم خاکشیر و ابلیمو خوردم

دارم. باشه پاشم بریزم. ببینم این فسقلی ولم میکنه

بگو ولم نکنی به جای صبحانه به توام خاکشیر میدما😍😂

خوابیده مثلا ولی چسبیده بهم داره شیر میخوره لباسمم محکم با دستاش گرفته میدونه شاید وسطا جیم بزنم

مرسی من وزنم بالاس ۹۷ هستم ولی غذام زیاد نیست نمیدونم چکار کنم کمم میخورم یکی دکلو پایین میام ودیگه ...

خب بدنتو عادت دادی دیگه .رفته تو فاز قحطی

۱۰۰۰کالری برای افراد ۵۰ کیلوییه نه شما.

طبق فرمول اول تاپیک شروع کن ‌.۵صفحه اول رو بخون