2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32738 بازدید | 4835 پست
سلام عزیزم خوبی؟آش رشته کالریش بالاست ،من با یه ذره هم راضی نمیشم نوش جانتمنم خوب پیش رفتم امروز یکم ...

اره ولی من خیلی کم روغن پیاز داغ اینا میکنم تقریبا میشه گفت رژیمیه 

افرین من که تحرکی ندارم

اعصابم سرجاش نیست

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

@خزان_نارنجی    

@مارال37    

@آینازخانوووووووووم    

سلام دخترا خوبید چ خبر چیکارا میکنید 

مجاز ۱۳۰۰ 

مصرفی ۱۲۳۰

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@خزان_نارنجی @مارال37 @آینازخانوووووووووم سلام دخترا خوبید چ خبر چیکارا میکنید مجاز ۱۳۰۰ مصرفی ۱۲ ...

عالیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها من چون پیاده رویم کم هست شبها موقع فیلم دیدن حدود نیم ساعت تا یک ساعت آروم درجا میزنم خیلی موثر هست هم اینکه با فیلم نگاه کردن انجام میدم حوصله ام سر نمیره اونایی که میگن تحرک نداریم میتونن امتحان کنن.

بچه ها من خیلی دوست دارم تا عید پنجاه و پنج بشم الان ۶۳.۵ هستم.

سمیرا جون و دوستان خیلی ممنون واقعا این تاپیک مفیدترین تامیک هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام عزيزم گزارش امروز 

ص:يه ليوان شير پرچرب با دارچين

ن:٤ تا فلافل ٣٥ گرم نون لواش

م و:يه نارنگي و يه پرتقال

ش:١٠ قاشق لوبياپلو

كالري دريافتي ١٠٩٠

كالري امروز:١٣٠٠

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

متااااسفااااانه من خرررراب کردم تا الان خوب پیش رفتماااا برا شام خراب کردم