2777
2789

خدا نکنه یکی گیر کنه توی دادگاه 

قاضی مارو مسخره کرده 

برای پرونده مهریه مغازه دامادمونوو توقیف کردیم

بچها پروانه کسب یک ویس هزار تا فاکتور و ده هزارتا چک بردیم 

با پارتی بازی و رشوع خودشونو راه بردن حق و ناحق کزدن  وکیلشون اومده میگه اره پروانه کسب روی دیوار نیست تاریخ پروانه کسب مال ۹۷ عه کرونا بوده بعد قاضی این دلایلو قبول کردههه وای بچها اینا چطور زندگی میکنن؟ چطور وجدانشون ارومه؟؟؟؟؟؟؟

الهی به زمین گرم بخورن 

الهییییی ک همین بلا سر بچه ی خودشون دوبله سوبله دراد

وای بچها وسط خیابون اشکم در اومد از بس ک حرصی ام

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

الهی قران بزنه به کمرشون

ک اینقدر ادمای لاشی و کثیفی ان 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

حق تا ابد 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر قضات همینن 

حرام خور و رشوه گیر و گردن کلفت که چیزی نمیشه گفت 

در اصل درآمد ماهیانه شون کمه 

اما اکثرا خیلییی پولدارن ,پس این همه اموالو از کجا آوردن ؟

از رشوه!

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
حق تا ابد 

باورت میشه دلم میخواد بزنم تو سر خودم 

رشوه گیرای بدبخت 

این پولا رو الهی خرج دوا درمون و دکتر کنن

بدون وکیل نباید یری دادگاه

وکیلم داریم 

یکی از یکی نفهم تر بیشعور تر کثافط تر رشوه گیر تر