2777
2789
جن😂😂😂😂سرماش سال های قبل برای ما زیاد بود و کاپشن میپوشیدیمالان ماهم با مانتو میریم بیرون و خیلی ...

آره طبیعیه دیگه چون همش گرمه اونجا. 

مزه میده😋😋😋😋مخصوصا رطب تپل مپل😋😋😋😋 فدات شم🫂🫂🫂🫂۳۰کیلو از جنوب سفارش دادم برام اوردن هلیله وخاصه و لشت و خرما زاهدی.مزه ی هلیله رو خیلی دوس دارم🥺 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قربونت برم ممنونم واای پول😂 ممنون که نمیزاری یادم بره🤭

پول عشقه😁😁😁😁😁😁 تمیزمیدوزی و با سلیقه هستی. مامان منم همه چی میدوخت اون قدیم عروس هم آرایش میکرد انقد لوازم آرایس داشت ازین سایه های بزرگ طبقه ای داشت من بازی میکردم🤣🤣🤣🤣ولی یهو انگار همه چی پر شد🥲💪😎🤕🤔😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم، صبحتون بخیرچند روز نبودم چقدر جلو رفتینخوندم حرفاتون رو ولی همه رو یادم نموندحنا جو ...

نه هنو خواستگاری نرفته.الان تصمیم گرفتم بیخیال تر بگذرونم از اون تب وتاب افتادم...بعدم سر عقد دیگه مثل قبل نیست فقط دوتا شاهد میبرن وازون ور میرن عقدآریایی وبله برونم نمیدونم جشن میگیرن یانه جشن بگیرن که اون لباسی که خریدم رو‌ میپوشم اگه تو خونه برگزار شه یه دست میخرم. 

مادر وپسر لنگه ی همن مادرم زنگ زده میگه میخوام ببرمش سر کتاب باز کنم این معلوم نیست چشه و دختره خرابه 🙄🙄🙄🙄 منم گفتم هرکاری میخوایین بکنین. واقعا مخم نمیکشه دوس ندارم جو آرومم رو نا آروم کنن.

حق داری خب ،بابا وضعشون که خوبه خودشون به دخترشون کمک کنن دیگه یواشکی و فلان چیه اصلا دخترشم بره کار ...

ببین ‌پاییز من اگر بهم بگن نیاز داره کمک میکنم حتما

ولی اینکه کلاس میزارن برام زورم میاد

یا خودشون رو با من مقایسه میکنن

من ماشین داشتم فروختم و الان دارم 

عید اومده بودن اونا پارس دارن پدرشوهرم ماشینش خارجیه

ماشین خودش رو داد به اونا

خودش و مادرشوهرم با ما اومدن بعد حالا هی خواهرشوهرم میگه فلان چیز تو ماشین منه  

ماشین من فلان 

ماشینم بهمان

(ماشین اصلا مال اون نبو. مال پدر شوهرم بود میخواست بگه به نامشه)

یا همسرم برای من کاری کنه 

سریع شوهرش باید براش انجام بذه

بده هاااا مهم نیست برام نوش جونش ولی دیگه ادا نیان پیش من

عید پدرشوهرم گفته به همسرم خواهرت نداره به بهانه عیدی کمکش کن

بعد نمیدونن من میدونم 

جلو من میگه واییی رفتم سه چهار میلیون ماهی خریدم😬

رفتیم ته لنجی کارت مادرشوهرم دستش بود🙃

اشکال نداره بخدا دلم سوخت اون لحظه براش

ولی دیگه جلو من رعایت کن

یا شوعرم گفت به باباش بابا دیدی بچه ها چقدر خوشحال شدن باباهه زد بهش یعنی من نفهمم

آره پاییز خیلی بده واقعا

ای وای😔😔😔چقدر غم انگیز

آره منم هرچی میگذره متوجه میشم چقدر اذیت کردم خودموو

از خودم معذرت خواهی میکنم 

میفهممت 

انشالله درست میشه همه چی 

تو پرتلاشی و میدونم همه چیز باب میلت پیش خواهد رفت♥️🤲🏻

نه هنو خواستگاری نرفته.الان تصمیم گرفتم بیخیال تر بگذرونم از اون تب وتاب افتادم...بعدم سر عقد دیگه م ...

🤣🤣🤣🤣🤣

پاییز برعکس خانواده مان

مامانم ظاهر براش مهمه

داداشام وای به دخترا نمیشه اعتماد کرد همه خرابن😀😀😀😀

بقول دختر عموم همه خرابن فقط ما خوبیم🤣🤣🤣

ببین ‌پاییز من اگر بهم بگن نیاز داره کمک میکنم حتماولی اینکه کلاس میزارن برام زورم میادیا خودشون رو ...

دقیقا منم میخواستم بگم تو که دست ودلبازی این پنهون کاری و تو گوش خوندنشون باعث میشه آدم بدش بیاد حرصش بگیره خب پارس مگه چشه میخوای ماشین خارجی داشته باشی صبح از رخت خواب عزیزت دل بکن برو چند ساعت کار کن لولت بره بالا چرا خودتو با کسی که یه عمر درس خونده و کارمیکنه وزحمت میکشه مقایسه میکنی تو همینطور پایین میمونی وحرص میخوری اون طرف هم سرش تو پیشرفت خودشه...این وقتی که برای پز دادن و مقایسه کردن میذاره خب کارکنه...لقمه آماده خوردن حنا از بس بابا ننشون دو دستی هواشونو داشتن به خودشون زحمت نمیدن  وهی انتظار دارن از این واون کمک بگیرن. 

تلاشمو میکنم برای بهترشدن🤲🤲🤲🤲

🤣🤣🤣🤣🤣پاییز برعکس خانواده مانمامانم ظاهر براش مهمهداداشام وای به دخترا نمیشه اعتماد کرد همه خراب ...

نه مامان من هرچی بدبخت تر طرف بهتر🤦والا هر کی بیاد سمت پسرش خرابه و میخواد باربزنه دسته گل عتیقش رو😏 حنا خونه رو چندسال پیش بنام مامامم زدیم میترسم سهمم رو نده کلا بزنه به نام داداشم😭 ازین بعید نیست۷سال بهش شیر داده این خونه که چیزی نیست.

من این چند روز خلوت بودم حسابی سایت بودماز فردا نمیشه انقدر بیام و دلم براتون حسابی تنگ میشه♥️

منم دلم تنگ میشه منتظرم بیای🫂

دقیقا منم میخواستم بگم تو که دست ودلبازی این پنهون کاری و تو گوش خوندنشون باعث میشه آدم بدش بیاد حرص ...

پاییز شوهرشم کار نمیکنه 

تو بورسه خارجیه 

صبح تا ظهر 

غروب هم خانمو میبره اینور اونور 

همه حرص میخورن که شوهر بیکاره به رو خودشون نمیارن چون بابای پسر پولداره هواشون رو داره 

حتی لباسای عیدشون رو خانواده شوهره میخره

همسرم یه بار گفت بابا خیلی ناراحته از دست دامادمون 

گفتم بابا باید از خواهرت ناراحت باشه

براش ری به ری بچه میاره

دستش تو جیب دوتا خانوادس

بجای اینکه بگه من منت کسی رو نمیکشم برو سرکار خوش میگذرونه 

جیب بابا و مامان دو طرف کمه نوبت جیب داداشاس

بخدا قسم من لذت میبرم اگر بتونم باری از دوش کسی بردارم

هرچند به کمک ترانه دارم ترک میکنم زیاده روی رو

اما کارشون درست نیست 

بقول تو برن کار کنن 

یه جوری هم برخورد میکنن که کسی نتونه بهشون چیزی بگه

انشالله عزیزممم🤲🏻🤲🏻♥️

نه مامان من هرچی بدبخت تر طرف بهتر🤦والا هر کی بیاد سمت پسرش خرابه و میخواد باربزنه دسته گل عتیقش رو ...

پاییز مامان منم به داداش کوچیکم هفت سال شیر داده 

بد به دلت راه نده 

اگر اعتماد داری به داداشت که حله

اگر نداری 

ازدواج کردن بترسونش بگو خونت رو ندی به کسی حتی من آواره میشی

حالا به روش خودت

چون باتوجه به شناختی که پیدا کردم بگی نزن میره میزنه لج میکنه 

طوری حرف بزن به نفع خودت باشه

مثلا بگو اگر بزنی به اسم داداشم مثلا دیگه زنش بهانه ای نداره بزاره بیاد پیشت و …