2777
2789
مامان بابات پس زود ازدواج کردن.انشاالله موفق باشن‌. حست بهشون متفاوته مثلا خواهرزاده وبرادرزاده ها؟

آره زود ازدواج کردن

خب آره حس ها متفاوته علتش این هست بچه ها بخاطر راحتی مادر با خاله احساس راحتی بیشتری میکنن با خاله این باعث میشه محبت بینشون زیاد بشه

ولی علاوه بر تاثیر مورد بالا 

برای من خواهرزاده شیرین تره برایهمسرمم همینطور

من تا مجرد بودم همشون هم ازم حساب میبردن هم باهام خیلی دوست بودن الان زیاد تایم ندارم برای اینکه باهاشون باشم

بقول یکی از فامیلامون سن بالا و تحصیلکرده هم هست 

میگه خواهرزاده جگر زاده برادرزاده دگر زاده🤣

[QUOTE=359794325]آره زود ازدواج کردن خب آره حس ها متفاوته علتش این هست بچه ها بخاطر راحتی مادر با خاله احساس راحتی ب ...[/QUOTE ولی خوبه ها اینطوری الان تو یه عمه وخاله ی جوون هستی یا اینا بزرگ هستن دور هم مزه میده😍ولی در کل درست میگی گذر زمان وکار وزندگی فاصله میندازه... فامیلتون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا درست میگه🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیان داره کاربرگش رو حل میکنه یه سوالش اینه که املای زیبا بنویس،خودش داره به خودش املا میگه،نوشته:داماد آب داد🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گفتم اینو ننویس میگه چشه خب این کلماتشویاد گرفتم یه جمله میشه دیگه.اصلا نمیتونم به چشم بی تربیتی به این جمله نگاه نکنم بچه ها ببخشید ولی خیلی خندم گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره دستتم درد نکنه انشالله برای نوه ات ببافی😍😍😍😍😍 خیلی حیف شد خیلی،دیگه هر کی تو یه کارایی مهار ...

ممنونم فدات شم 

استعداد هرکاری رو داره اما انگیزه ادامه دادن نداره کاری رو به اتمام نمیرسونه افسرده هست؟

ممنونم فدات شم استعداد هرکاری رو داره اما انگیزه ادامه دادن نداره کاری رو به اتمام نمیرسونه افسرده ه ...

آره من تشخیصم اینه افسرده هست اونم شدید😬 دکتر افی پلنگ از دانشگاه مهدی 😁

😂😂😂از دانشگاه مهدی😂😂😂😂😂😂

والا 🤣🤣🤣🤣🤣 داداشم زنگ زد میگه دختره با مادرش صحبت کرده میگه مامانم گفته به خونوادش بگو بهم زنگ بزنن بعد به پدرت بگم.... منم به داداشم گفتم تو باید با مامان حرف بزنی راضیش کنی.الانم دعواشون شده در حد افتضاح🤦🤦🤦🤦🤦والا من زنگ بزنم چی بگم بدون بزرگتر اگه مامانم اکی بده خب فرق میکنه که زنگ بزنم.... آدم بی سیاست به چه روزی میفته مامانم میگه آره بخاطر دخترمردم بامن فلان میکنه من از جان وچشم کمتر بهش نگفتم....گفتم حقته آدم افسارشو نمیده دست بچش اینهمه بهش گفتم سهمت رو جدا کن پول بالاسرت نیگه دار طلا بخر برا خودت مسافرت برو انگار که بچه ی از آسمون افتادش میخواد براش الماس بپاشه😏 دو کلمه بلد نیست بشینه باهاش حرف بزنه میگه صبرکن صبرکن خب داره۳۰سالش میشه تا کی صبر کنه؟برا چی صبرکنه؟ خدا عاقبت ما رو بخیر کنه. 

والا 🤣🤣🤣🤣🤣 داداشم زنگ زد میگه دختره با مادرش صحبت کرده میگه مامانم گفته به خونوادش بگو بهم زنگ ...

داداشت حق داره 

بلاخره مادرت باید برای برادرت آستین بالا بزنه 

پسرها هم دعوا ازدواجشون اینجوری میشن 

خوب کردی از تو‌بزرگتر هست آفرین تربیت و ادبت

والا 🤣🤣🤣🤣🤣 داداشم زنگ زد میگه دختره با مادرش صحبت کرده میگه مامانم گفته به خونوادش بگو بهم زنگ ...

مادرت خیلی به داداشت وابسته هست افسانه بعد فوت پدرت و رفتن تو امیدش به داداشته

میترسه ازدواج کنه از دستش بده 

کاش دختری رو قراره داداشت باهاش ازدواج کنه اینارو درک کنه و بفهمه این مادر جز یک پسر و یک دختر کسی رو نداره 

داداشت حق داره بلاخره مادرت باید برای برادرت آستین بالا بزنه پسرها هم دعوا ازدواجشون اینجوری میشن خو ...

دیشب اصلا بااینکه باهم بد دعواشون شده بود ناراحت نشدم برا هیچ کدومشون،خیلی درحق من بد کردن...مامانم بشدت فرق گذاشت هم ازنظر محبتی هم ازنظر مالی گلاب به روت فقط داداشمو دسشویی نمیبره یه سره دست به سینه واستاده براش بخاطر اون از رو من رد شد چسبیده بهش هیچ جایی نمیره یه سر به من نمیزنه چرا چون نگهبان پسرشه... نمیگه دختر من با خونواده ی شوهرش تو یه ساختمونه اینهمه تنهاش نذارم... خیلی روش حساب کرده بودخیلییییییی گفتم فکر کردی ازخودت بزنی ازش سهمت رو نگیری دستتوجلوش دراز کنی اون میگه وای چه مادر خوبی!!!! الان روزای خوشته ازین هم بدتر میشی به خودت بیا. 

خیلی جو خونشون دلگیره آدم غمباد میگیره به داداشم میگه عموت باعث شد جادو کرده هیچی کسی خونه ی ما نمیاد🤦🤦🤦🤦درصورتی که یه ایل فامیل داره خودش ازهمه دور شده منزوی شده اعتماد به نفس نداره.یکم بشه میگه گرونی هم عموم جادو کرده که همه چی گرون بشه😁

سارا مصمم تر شدم که برای خودم وقتی بچه ها از آب وگل دراومدن سرگرمی دست وپا کنم.

دیشب اصلا بااینکه باهم بد دعواشون شده بود ناراحت نشدم برا هیچ کدومشون،خیلی درحق من بد کردن...مامانم ...

عزیزم نقد داری واقعا این فرق گذاشتن خونواده ها ،

چند بار حامد هم از فرق گذاشتن پدرم بین اون و دامادمون گله کرده منم حی کردم حس بدیه 

کاش بک جوری مامانت رو ببری پیش مشاور 

مگه میشه شمال به اون زیبایی باشی و افسرده شی

مادرت خیلی به داداشت وابسته هست افسانه بعد فوت پدرت و رفتن تو امیدش به داداشتهمیترسه ازدواج کنه از د ...

سارا اصلا ربطی به رفتن من وبابام نداره من حافظه ی خوبی دارم مادرم با پدرم خوب نبود بامن هم خوب نبود ازهمون بچگی با داداشم خوب بود گاهی میگم وقتی من به دنیا اومدم چقد ناامید شد که اااا دختره براهمین سریع باردارشد. مادرم مریض هست باید درمان شه پدر و مادرش براش از همون بچگی کارنکردن پر از تروماست ازدواج ناموفق داشت از رو اجبار با پدرم ازدواج کرد و اصلا هم رابطه ی خوبی نداشتن مادرم هیچوقت تلاش نکرد تغییر مسیر بده همیشه ناراضیه همیشه میگه من باختم من سوختم من نابود شدم... درس عبرت نمیگیره هرچی میکشه از فکر مریض خودشه وگرنه ماآدما تنها به دنیامیاییم تو مسیر زندگی همدم پیدا میکنیم خب یه جایی بنابه هر دلیلی ممکنه تنها شیم کدوم پسر یا دختری صفرتا صد با پدرمادر مونده؟؟؟؟ الان داداشم ازدواج کنه بلاخره رفتنیه دختر مردم چیکار کنه... این فکر میکنه هرکی که داداشم انتخاب کنه طرف میخوادتورش کنه واین تور روهم عموم دوخته هی میگه دشمن کار خودشوکرد🥴🥴🥴🥴

برعکس من اینهمه بهش احترام میذارم بامن برعکس برخوردمیکنه حقشه خدا انتقام منو گرفت.

2810