2777
2789
عی من فک میکردم از قبل رنگ داشتی دیگه نمیخوایی بزاری نه الان خیلی خوشگلی به نظرم این وزنت برای دوتا ...

نه فقط یه بار عروسیم یه رنگ خرمایی ملایم ریختم وتموم. چشات خوشگل میبینه ممنونم عزیزم😘😘😘😍😍😍 آره لاغرترنشم فقط که محو میشم🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی 🌻 خوبین خوشین؟ ایام به کامه؟ 

امیدوارم همتون در سلامتی کامل بسر ببرین

از حال و احوال من اگر بخواین یه مدت مشغول کارهای پاییزه و ترشی و این جور چیزها بودم 

یه مدت هم درگیر بیماری و شن کلیه و دوا درمون  این جور حرف ها  

دوست جونی ها من یه مدت نمیتونم بیام سایت این مدت هم که نبودم در حد سرچ برای گرفتن جواب سوال هام اومدم و رفتم 

واقعیت  فضای سایت اذیتم میکنه ازین به بعد  گهگاه میام و پست هاتون رو میخونم که بدونم خوبین 

گفتم بدون خبر نرم 🌻

برای همتون سلامتی شادی و موفقیت های بسیار زیاد آرزو میکنم خیلی زیاد مراقب خودتون باشین 🌻❤️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
کاش ایشااله

سارا کانالی داری که بااون به کیان زبان یاد بدم؟ میگه بهم یاد بده کتابشو از دخترعمش‌گرفتم...تو سایت هم یه دختره هست که میفروشه نمیدونم بخرم یا نه قیمتش مفته ولی میگم چجوری اطمینان کنم ازین نظر که آدرس بدم

سارا کانالی داری که بااون به کیان زبان یاد بدم؟ میگه بهم یاد بده کتابشو از دخترعمش‌گرفتم...تو سایت ه ...

نه افسانه ندارم 

اپلیکشن های آموزش زبان به کودکان را بزن 

خود کتاب ها هم فک‌کنم بار کد دارن که میشه اسکن کرد تلفظ لغات اون درس را شنید ,کتاب first frendsهست؟

سلام به همگی 🌻 خوبین خوشین؟ ایام به کامه؟ امیدوارم همتون در سلامتی کامل بسر ببریناز حال و احوال من ...

سلام فاطمه جان خداروشکر که حالت خوبه 

خداروشکر که بلای کلیه اینا رفع شده 

ترشی اینا هم به به آفرین من امسال هنوز نزاشتم اما این هفته شاید بزارم 

فضای سایت چه جوری که ناراحت میشه؟

سلام فاطمه جان خداروشکر که حالت خوبه خداروشکر که بلای کلیه اینا رفع شده ترشی اینا هم به به آفرین من ...

فدات عزیزم 

کلا دیگه حال نمیکنم با سایت سارا 

این چند ماه اخیر هم بیشتر  تاپیک خودمون اومدم ولی بازم شده یه سری به تاپیک های دیگه هم زدم 

انگار خیلی موج منفی زیاد شده اتفاق های اخیر جامعه هم که همیشه تأثیرش رو اینجا گذاشته

و واقعیت  این چیزها روحیه ام رو بهم میریزه 

علاوه براینکه رسیدگی به دو تا بچه و کارهای خونه و خودم و درس و کلاس بچه ها هم انرژی زیادی ازم میگیره 

فعلا ترجیح میدم زمان های اضافم رو بیشتر علاقه مندی هام رو انجام بدم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
فدات عزیزم کلا دیگه حال نمیکنم با سایت سارا این چند ماه اخیر هم بیشتر تاپیک خودمون اومدم ولی بازم ش ...

اتفاقات اخیر منظورت نفهمیدم ؟ 

اشکال نداره گاهی نمیشه بعضی چیزا رو گفت 

راحت باش هروقت ذهنت آروم شد بیا از هنرهای بزار ما هم لذت ببرم

ایناواقعا مریضن وقتی هم پول دارن هم تحصیلات بازم دست از سربقیه برنمیدارن انگار میخوان همه ازشون پایی ...

چی بگم والااا

عجیبن 

شاید تو خانواده ما اتحاد نباشه

دعوا و رقابت باشه

اما دخالت نیست 

من تا به حال ندیدم مامانم تو لباس تولد هدیه سفر و یا حتی بچه دار شدن داداشام دخالت کنه

با اینکه خیلی ساده س و سواد نداره 

شاید به همین خاطر هست که برام عجیبن

چی بگم والاااعجیبن شاید تو خانواده ما اتحاد نباشهدعوا و رقابت باشهاما دخالت نیست من تا به حال ندیدم ...

حنا بمون

چی بگم والاااعجیبن شاید تو خانواده ما اتحاد نباشهدعوا و رقابت باشهاما دخالت نیست من تا به حال ندیدم ...

اهوومممم دیگه هر خونواده ای یه سبکی هستن دیگه چه میشه کرد 

اگه هستی یه ندا بده

سلام عزیزانم

من محیط کارم 

محیط خانواده پدریم 

محیط خانواده همسرم 

حتی زندگی شخصیم پر از چالش هست 

واقعا تایمم هم خیلی محدوده فکر کند هفت تا ۴/۵ غروب بعد هم خونه تا یک شب گاهی ۱۲ مشغولم 

اما همزمان پادکست گ‌ش میدم 

زبان میخونم

فیلم میبینم 

با مامان و خواهرم صحبت میکنم

پیاده روی میرم

مدتهاست به پوستم میرسم بوتاکس-فیلر زیر چشم و خط خنده انجام دادم و خیلی راضی ام

کلی کمدهامو سامون دادم و پاکسازی کردم

روزی نیم ساعت میام سایت حالا یا صبح و یا شب و حتی گاهی آف چون امکان اومدن تو اکانتم نیست

هرکس هرجور که دوست داره باید زندگی کنه 

من مدتهاست یاد گرفتم به خودم اهمیت بدم و لذت ببرم از گوشی که میشنوه راحت 

از چسم و دست و پایی که سالمه 

از ذره ذره زندگی و دغدغه های خوب و بدم دارم لذت میبرم

و حتی گاهی با خوندن تاپیک های اینجا انگار دارم از زبون به دوست درد دل یا دغدغه ش رو میخونم 

گاهی چقدر قشنگ و پر مفهومن تاپیکااا

هرروز از آسمون عکس میگیرم و ذوقش رو میکنم 

کلیییی کار مفید دیگه 

دلم خواست بگمممم بهتون 

چون شما شریک لحظه های سختم هستید و باید شریک حال خوبمم باشید

اینها نتیجه چندماه تلاش من هست برای تغییر خودم♥️🤲🏻

2810