2777
2789
سلام حنا حان ممنون بابت معرفی فیلم کمی به خودت استراحت بده زیادی فشار کاری روت هست

قربونت عزیزممم

متاسفانه نمیشه 

مرخصی حق طبیعی منه ولی یه رییس گاو دارم که هربار مرخصی میخوام موافقت نمیکنه 

مدیرعامل کارخونه هم دست گذاشته رو من هزارتا کار ریخته سرم

فقط دارن دعا میکنم مدیرعامل عوض بشه یا اوضاع من سامون پیدا کنه واقعا بع زور قهوه و پادکست به خودم انگیزه میدم 

۱۴ ماهه سفر نرفتم 😔

نمیدونم‌چرا انقد سخت مرخصی میدن خب بابا طرف باید یه استراحتی بکنه .الهی🥺خدابهت سلامتی بده الهی.هروق ...

بخدا اسیر شدم 

پرفشارترین شرایط کاری عمرم رو دارم تجربه میکنم

انشالله به خیر بگذره

چشم حتما میاممم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام افسانه جان چطوری گروه رو گم کرده بودم 😂رفتم تو زنگوله فک کنم بیست صفحه ای عقب رفتم تا پیدا کرد ...

سارا جون چه کتابای خوبی خوندی😍

من کل پادکست کتاب باز مربوط به مجتبی شکوری  فکر کنم ۷۲ قسمت بود رو گوش دادم و نت برداشتم کلی کتاب های خوب و فیلم معرفی شد و کلی ازشون یاد گرفتم

من عادت دارم نت برداری کنم چون سرم خلوت شه مرور میکنم

الان دارم پادکست زندگی نامه افراد مشهور رو‌گوش میدم

تا الان هیتلر-مادمازل شنل-فروغ-هیتلر-هلن کلر-داروین-انیشتین- صاحب برند نایکی رو‌گوش دادم و خلاصه نوشتم

تصمیم دارم کل پاییز رو فقط زندگی نامه گوش بدم

برام جالبه که تا الان فقط یه اسم بودن و چون معروف بودن شنیدم اما الان میدونم چی شده و چه روزگاری از سر گذروندن که به اینجا رسیدن😍

راستی سارا جون تاثیر خوندن کتاب و پادکست نه تنها تو زندگیم بلکه تو کارمم مشهوده و اونسری تونستم یه نامه از طرف مدیرعامل بنویسم که جانشینش یک ساعت درگیرش بود 😁 وقتی نوشتم و بهش دادم گفد چقدر خوب نوشتی ندیدم اینجا خانمی رو که انقدر بتونه قشنگ بنویسه 

ضمن اینکه رییسمم یه چیزی نوشته بود که افتضاح بود🤣🤣🤣 و پاره شد

هی میگم خدااااا سارا کجاست الانم که فصل مدرسه هست ومسافرت نیست کجا رفته خبری ازش نیست.‌...فدات شم ال ...

اره چون کاربری دست دونفر هست من و خواهرم گاهی صفحات خیلی جلو میره😂گاهی هم توی یک تاپیک بک پیام میزاری کلی لایک میخوری صفحات جلو میره 

کیان پسر باهوشی و آینده درخشانی ببین کی گفتم دیگه،شاید سال ها بعد وقتی کیان بزرگ شد بگی یک دوستی داشتم ترک بود اسمش سارا بود میگفت کیان آینده درخشانی داره و به جاهای والایی میرسه 

اره دختر خواهر شوهرت رو یادمه ،اما متوجه نشدم اخه برادرت یک دختر دیگه رو دوس داره ،یعنی هم زمان با دونفر حرف میزنه،یا مثلا دختر خواهرشوهرت با چند پیام ساده برادرت فک میکنه عاشقش هست،ما ترکا میگیم گیز اوینده توی دی اوغلان اویندن خبر یوخدو،یعنی معنی تحت لفظی اش ،خونه دختره عروسی هست اما خونه پسره خبری نیست،برای مواقعی هست که خونواده دختر بیشتر از خونواده پسر اشتیاق دارن و خوشحالن و مثل خواهرشوهرت و دخترش در پوست خود نمیگنجن 

ازدواج با فامیل اونم اینجوری با دختر خواهر شوهر خوب نیست سردرد ها و دردسر های زیادی داره 

خواهرشوهرت خوشحاله از این قضیه؟

الهی مشکلاتت حل بشه عزیزم ،اما دوست من افسانه بلده چطوری از همه لحظات زندگیش لذت ببره به زودی هم به آرزوهات میرسی 

سارا جون چه کتابای خوبی خوندی😍من کل پادکست کتاب باز مربوط به مجتبی شکوری فکر کنم ۷۲ قسمت بود رو گو ...

سلام حنا 

وااای ۷۲قسمت 

چه کتاب خوبی زندگی افراد مشهور مشتاق شدم برم بخونم یا گوش بدم من عاشق سرگذشت افراد موفق و افراد تاریخی هستم 

بله واقعا آدم وقتی کتاب میخونه دایره لغاتش زیاد میشه و بهتر بلد در شرایط مختلف جملات خوبی بسازه این از تاثیرات غیر قابل انکار کتاب خوندنه 

آفرین بهت ،ریستون الان پشماش ریخته😂

کتاب باز شکوری در مورد چی هست؟

سلام حنا وااای ۷۲قسمت چه کتاب خوبی زندگی افراد مشهور مشتاق شدم برم بخونم یا گوش بدم من عاشق سرگذشت ا ...

سلام عزیزمممم

ببین دوتاش پادکست هست

توی ا‌پ cast box

اون ۷۲ قسمت از برنامه کتاب باز مربوط به قسمت هایی هست که مجتبی شکوری اومده تو برنامه

درمورد کتاب های مختلف، دیدگاه های مختلف در مورد زندگی توی شرایط مختلف و … خودشناسی 

من هم سروش صحت و هم مجتبی شکوری رو دوست داشتم چون پر از معلوماتن

درمورد زندگی افراد تاثیر گذار بر تاریخ هم پادکست رخ تو همون اپ

منم مثل تو دوست دارم بدونم 

راستی یادم رفت بگم پادکست کتاب جیبی هم به روز هستم 

خلاصه کتاب های مفید و معروف 

دقیقا 🤣 اعتماد به نفسش نابود شد بنده خدا

اره چون کاربری دست دونفر هست من و خواهرم گاهی صفحات خیلی جلو میره😂گاهی هم توی یک تاپیک بک پیام میزا ...

دورت بگردم گاهی از تو پیش مهدی میگم،میگم یه رفیق دارم انقد دوس دارم ببینمش انقد دخترش خوشگله😍😍😍😍الهی که پیش بینیت به حقیقت بپیونده🤲🤲🤲🤲ولی همین که این روزاشوذوق میکنمم خیلی حالموخوب میکنه🥺😍

نه نه داداشم فقط باهمونی هست که میخواد باهاش ازدواج کنه ازین نظرمطمئنم بهش،تازه اون موقعی که دخترش پیام داد داداشم با کسی نبود.خواهرشوهرم اینا خودشون به قول تو اشتیاق دارن اصلا توهممممممی دخترش فقط دو روز پیام داد این دیده داداشم میخوادازدواج کنه(من ازهمون پارسال که فهمیدم هی گاهی میگفتم داداشم میخواد ازدواج کنه)  برداشته بهم پیام داده میگه شوهرم فکر میکنه ایناهنوزباهم حرف میزنن🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 مثلا پیش خودش فکر میکرد آره داداشم میگیره دخترشو واین خیالش جمع میشه وما سخت گیر نیستیم وازین حرفااااا....این یه سال هی دخترم خواستگار داره وهی فلانی بهش پیشنهاد داده و اینارو میخواد منم میفهمیدم منظورشو و میگفتم اااا خب پس یه عروسی داریم....بد خورد تو پرش....یه ذره سیاست نداره انقد که سبک هست خیلی بعدا به مشکل میخوره. 

داداشم اصلا ازشون خوشش نمیاد مخصوصا بعد اون دعوای بدی که با‌چشماش دید...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوستای گلم صبح پاییزیتون بخیر♥️ منتظرم کیان از مدرسه برگرده باباش میارتش....نهارمم آمادست...کاوه هم خوابه... کیان رو کلاس چرتکه هم ثبت نام کردیم ومنتظریم کلاساش شروع شه...خودش گفت ثبت نامم کنین.فردا باید بره کلاس قرآن امروز باید باهاش تمرین کنم....کاوه هم روز به روز داره بزرگتر وشیرین تر میشه انقد مهربونه🥺🥺🥺🥺عکسشم از آتلیه اوردیم هر وقت بودین بگین بذارم.

سلام حنا وااای ۷۲قسمت چه کتاب خوبی زندگی افراد مشهور مشتاق شدم برم بخونم یا گوش بدم من عاشق سرگذشت ا ...

سارا هروقت بودی بگو عکس اومده بذارم

دورت بگردم گاهی از تو پیش مهدی میگم،میگم یه رفیق دارم انقد دوس دارم ببینمش انقد دخترش خوشگله😍😍😍😍 ...

فدات بشم 

خواهرشوهرت چقدر کنه هستن و ساده

اهان راستی اون دختره چیشد قضیه خواستگاری اینا 

قربون چقدر خوب که کلاس قران رو دوس داره دختر منم عاشق قران و ایمه هست 

ازه حتما عکس بزار 

فدات بشم خواهرشوهرت چقدر کنه هستن و سادهاهان راستی اون دختره چیشد قضیه خواستگاری اینا قربون چقدر خوب ...

خیلی اصلا اوضاعش داغونه انگار که ماقولی چیزی دادیم درحدی بهم ریخته انگارکسیش فوت شده ازون شب هم پیام داد دیگه خبری ازش نشدبازم غیبش زدخدابه داداش برسه بااین وضعیتی که داره آینده ی بچه هاش چی بشه...

هیچی دیروز برنجا رو دِرو کردیم وقراره با خونواده ی دختره قرار بذاره داداشم تازه هووووو راضی کردن مامانم خودش یه پرسه هست.... امروز داداشم زنگ زد گفت آره فیلمبرداری وعکاسی میشه۱۰۰تومن حدودا ونمیشه مراسم گرفت دوستم (همون که گفتم از وقتی بااون درارتباطه تغییرکرده داداشم) اون عقد کرده وجشن رو یه بار میگیره وشام نمیده وفلان.... گوش کردم گوش کردم گفتم چرا خودتو بااون مقایسه میکنی؟چرا دختری رو که داری باهاش ازدواج میکنی سطحش رو با زن اون مقایسه میکنی؟ چرا اصلا کارای اون رو میخوای انجام بدی؟ مگه تصمیم گیرنده فقط تو هستی دختره خونواده داره مگه مادرش راضی میشه یه عقدوجشن بگیری وبدون جهاز وسوروسات بفرستتش خونه ی تو؟ 

گفتم دوستت حسود هست ویه چندموردمثال زدم گفت آره به خودمم ثابت شدکه حسوده...گفتم میری خواستگاری همه ی مراسمات رو انجام میدی خونه ی مامان رو تروتمیزمیکنی براش طلا هم میخری وعقدآرایایی هم که دلش میخواد رو انجام میدی وچندوقت نامزد میمونین وجشن عروسی میگیرین. اینا رو که گفتم آروم شد،دقیقا عین مجردیام شد...

سارا مهدی قضیه ی خواهرشوهرم رو نمیدونه اگه بهش بگم بحث بدی میشه وشاید حتی قهرشن موندم چیکارکنم...

فدات بشم خواهرشوهرت چقدر کنه هستن و سادهاهان راستی اون دختره چیشد قضیه خواستگاری اینا قربون چقدر خوب ...

خداکنه کیان هم علاقه داشته باشه فعلا که داره جزهای کوچیک قرآن رو میخونه.

خیلی اصلا اوضاعش داغونه انگار که ماقولی چیزی دادیم درحدی بهم ریخته انگارکسیش فوت شده ازون شب هم پیام ...

سلام افسانه جان 

خواهرشوهرت به چند نفر از اطرافیانم شباهت دارن که عزت نفس ندارن و میخوان همه در اختیار اونا و در خدمتشون باشن ‌عزیزم خودت رو ناراحت نکن اون خودش نباید اصلا به زبونش بیاره 

به نشرم به آقا مهدی جیزی نگو بزار اگه خواست خواهرش بگه 

به خواهرشوهرتم زمان بده این ناراحتیش تموم بشه 

چه خواهر و خواهرشوهر خوبی هستی آفرین چقدر خوب راهنمایی کردی ،من متوجه راهنمایی های تو شدم اما ممکنه داداشت فک کنه هرچی اونا بگن رو باید قبول کنه شاید درخواست های غیر معقول داشته باشن البته تا تو اونجا هستی فک کنم خیال تو و داداشت و مامانت راحت هست اوضاع رو تحت کنترل خواهی داشت 

یک کلیپ هست میگه خواهر ها مادرهای کوچیک عاقل هستن،مادران واقعی احساسی هستن  

هوا مامانت 😂😂

خداکنه کیان هم علاقه داشته باشه فعلا که داره جزهای کوچیک قرآن رو میخونه.

به به 

چقدر خوب 

به نظر من هیچ کتابی مثل قران نیست 

کتاب اعجاز هست من خیلی مجرب بوده برام سوره ها و ذکر ها ختم هاش و از طرفی وقتی با خدا درد ودل میکنم بعدش قران رو باز میکنم خداوند دقیقا جواب درد و دل هامو میده عاشق خدام 

اون روز لیا میگه مامان تو ارتباطت با خدا قویه برای من نمیدونم گفت چی چی دعا کن 🥹عشق کردم از اینکه لیا به من این حرف رو زد