2777
2789
سلام افسانه جان خداروشکر شرشون کم میشه و پس معلومه کسی باهاشون حال نمیکرد که سراغشونو نگرفت چقدر خوب ...

سلام عزیزم 

پیامت رو تازه دیدم 

تولد لیاجان مبارک

نمیدونم چندم هست 

الان تولدش گذشته یا نه 

در هرصورت تولدش مبارک عزیزم

امیدوارم به خوشی و شادی جمع بشید

و حسابی خوش بگذره♥️ 

درسته 👍👍👍🤣🤣مادرشوهرم کلا عجیبه برای من😄نه اتفاقا همیشه همسرم میگه زشت ترین دخترها رو بهم پیشنه ...

ایییییی خب برا چی زشت ترین حس کردم خودخوااهه😬 ولی خب ازهمه بهتر خدا نصییش کرده😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترانه کی برمیگردی....فاطمه خیلی وقته نیستی....

سارا تولد لیا مبارک بیا تعریف کن از امشب😍

زهرا هم که مشغوله...توهم مثل من ذوق داری تا ماهان از مدرسه برگرده؟من همش منتظرم تاکیان بیا وتعریف کنه😍دفترشو باز کنم وببینم....

کاوه تو خواب نق میزنه وبیدار میشه...خیلی برام بچه ی جالبیه... امروز رفته بودیم فروشگاه اسباب بازیا رو که میدیدواکنش نشون مبداد برام جالب بود...خانمه جلوم واستاده بود اسباب بازی دستش بود کاوه میخواست ازش بگیره🥴🤣🤣🤣(خدارحم کنه😕🤣🤣🤣)کیان اصلا اینطوری نبود کاوه انقد به خودش فشار میاره حرف بزنه رو دست کیان هست فکر کنم🤣🤣🤣🤣 تو ماشین که میشینیم سوئیچ رو درمیاره🤣🤣🤣🤣دیگه هم نمیده بهمون سوئیچ رو. دیروز داشت کابینت رو دستمال میکشید.

نمیدونم چرا تو خواب گریه میکنه فکرمیکردم امشب دیگه میخوابه راحت🥺

سلام سحر جون خدارو شکر که زندگی ات بر وفق مراده و ساعات و لحظات زندگی ات صرف کارهای مثبت هست ما که ب ...

قربون محبتت دوست خوبم .❤🥰

خوبم الهی شکر   .با چالش هایی تو زندگیم  روبه رو شدم که از توانم بیشتره ...شاید بعدها براتون تعریف کردم .

مربوط به خانواده خودم نیست ،اتفاق هایی که توی اقوام نزدیک افتاده .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام عزیزمممخدا قوت♥️ منم سحر جان دقیقا اینجوری ام 😅از صبح تا ۱۲ یک شب مشغولمتونستی بیشتر بیا اینجا ...

سلام دوست گلم .

همیشه به من لطف داشتی .ازت ممنونم .

باشه حتما .🌹🌹🌹🥰

قربون محبتت دوست خوبم .❤🥰خوبم الهی شکر .با چالش هایی تو زندگیم روبه رو شدم که از توانم بیشتره .. ...

با چند تا چالش سخت مواجه شدم .

یکیش اینه که خواهر همسرم سرطان سینه گرفته و متاستاز کرده به تمام قفسه سینه اش .

خیلی هم جوون و سرحالِ  ولی دکتر ها گفتن یک سال بیشتر زنده نمیمونه .روحیه همسرم داغونه .

سلام دوستای گلم صبح پاییزیتون بخیر😍😍😍😍دیشب کاوه هی نق میزدوبیدارمیشدبدخواب شدم وصبح هم ۶ونیم دیگ ...

عاشق روزمرگی هات و سحرخیزی هاتم 

چقدر تو زیبا به دنیا نگاه میکنی عاشق طرز نگاهتم 

آفرین به کیان عزیزم منم مثل تو وقتی فیلم با عکس لیا رو بزارن گروه عشق میکنم 

ترانه کی برمیگردی....فاطمه خیلی وقته نیستی....سارا تولد لیا مبارک بیا تعریف کن از امشب😍زهرا هم که م ...

سلام افسانه جان 

تولد لیا عالی شد ،رفته رفته به تعداد مهمونی اضافه می‌شد😂😂چنتا از دوستای لیا رو دعوت کردم و چنتا از بچه های فامیل ،برای شام و تولد 

زدیم رقصیدیم مختلط بود جشنمون البته غریبه بینمون نبود 

هروقت هم زمان آنلاین بودیم عکس تولد لیا رو برات میزارم پاک میکنم 

عزیزم منم مثل تو بودم تو کلاس اول روی اینو داشتم بیاد و درس بخونیم و ببینم چی یاد داده 

هرسال بچه هاذباهوش تر و زرنگ تر از بچه های سال های قبل میشن ،کاوه رو دست کیان رو خواهد زد 😂شیطون تر باهوش تر و بانمک تر و بهذدلنشین تر میشه 

از اون طرف هم پدر و مادر خوب و فهمیده مثل شما و داداش باهوش خوش زبون مثل کیان داره ببین دیگه چی میشه کاوه جون 🧿🧿🧿🧿

سلام دوست گلم .همیشه به من لطف داشتی .ازت ممنونم .باشه حتما .🌹🌹🌹🥰

😔وای چه بد 

وقتی سرحاله چرا میگن یک سال زنده میمونه 

چقد سخته بدونی فقط یک سال زنده ای😭

براش حمد خوندم 

بهش بگو یا به کس دیگه ای بگو بهش بگه ،ختم سوره حشر رو برداره هرروز یکبار تا چهل روز ،و چله سوره نصر هرروز چهل بار برای یاری خداوند بهش 

ایشالله معجزه مسشه

اهوووم برن راحت شیم،اگه مادرم اختیارشو نمیداد دست بچش اینطور نمیشددرسته الان به ظاهر اتفاقی نیفتاده ...

عزیز دلم به نظر منم تصمیمت کاملا عاقلانه و درسته 

هر مردی ارزش فروختن طلا و زمین و ارث نداره اما آقا مهدی فرق داره یک مرد به تمام معنا آقا و خوب و خونواده دوست هست 

حتما بفروش چرا باید به خودت و خونواده چهارنفره گرمت سختی بدی وقتی میتونید راحت تر زندگی کتید و در جوانی به همه چی برسی 

آفرین به تو 

منم دیگه بیخیال شدم به سرماخوردگی

با چند تا چالش سخت مواجه شدم .یکیش اینه که خواهر همسرم سرطان سینه گرفته و متاستاز کرده به تمام قفسه ...

آخ خدا😔😔😔😔😔😔😔الهی خدا به جوونیش رحم کنه🥺

عزیز دلم به نظر منم تصمیمت کاملا عاقلانه و درسته هر مردی ارزش فروختن طلا و زمین و ارث نداره اما آقا ...

من حتی حلقمم فزوختم برای خرید زمین برام مهم نیست مهدی برام باارزشه خیلی ولی میگم ازنظر اقتصادی هم این تصمیم بهتره فقط خداکنه که بشه وبه نتیجه برسم من جمع کن واهل پس انداز هستم ولی دلم میخواد راحت زندگی کنم اینو از مهدی یادگرفتم مهدی نه به عنوان همسر به عنوان یه انسان واقعا عالیه بعدشم به نامش نمیزنم که به نام خودمه فقط توتهران تبدیلش میکنه خداکنه بشه.

سلام افسانه جان تولد لیا عالی شد ،رفته رفته به تعداد مهمونی اضافه می‌شد😂😂چنتا از دوستای لیا رو دعو ...

عالی😍😍😍😍الهی عروس شه وای که چه عروس محشری بشه😍😍😍😍😍😍 ماهم تولد کیان رفتیم دنبال ماهور وآرشام که همسایه هستن نبودن خونشون.خودمون بامهدی وخواهرشوهرم اینا رقصیدیم جاریمم بعدرقص اومد چون اهلش نیست،خداروشکر که خوش گذشت،من این روزا باید ببرم کاوه رو آتلیه😍آره منم عکس کیان رو میذارم دلم میخواست خودمم بذارم یه لحظه ببینی...

آره کاوه حس میکنم از کیان هم باهوش تره فک کن۷_۸ماهش بود بوسمون میکرد...امروز صدام کرد برگشتم سمتش دیدم هسته ی خرما رو گرفته سمتم یعنی بگیر روزمین افتاده بود🥺😍

عکس رو لباس کیان رو نشون میده میگه این چیه؟🥺😍  

خیلی ذوق مدرسه ی کیان رو دارم معلمش هم تاالان ازمون راضی بوده وحس خوبی بهش دارم وخیلی دوست دارم باهاش دوست شم😍

عاشق روزمرگی هات و سحرخیزی هاتم چقدر تو زیبا به دنیا نگاه میکنی عاشق طرز نگاهتم آفرین به کیان عزیزم ...

فدات شم🫂🫂🫂🫂مهدی پریشب گفت برات کلاه میخرم آقااااا من ذوق کردم گفت میخرم خونه بذاری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خبیث🤣🤣🤣🤣

میدونی چیه من خودم اعتمادبه نفس کافی نداشتم بعد فوت بابام برا همین کیان رو تشویق میکنم وچون بیانش خوبه دوس دارم تقویت شه ازین جهت وذوق کردم بین اون بچه ها دعا رو که بلد بود خوند صداش خیلی رسا بود بدون بلند گو خوند😍