2777
2789
سلام دوستای گلمخوبین؟چه میکنید با شروع مدارس؟منم دوباره رفتم دکتر و دارو گرفتم باید آنتی بیوتیک هامو ...

سلام حنا جان. گاز جدیدت مبارک 

عجب مادرشوهری داری در کنار حرص درآر بودن جا داره الگو قرارش بدی و اینکه سیاست هاشو یادبگیری له ماهم یاد بدی 😂

همه ی فامیل همسرت میدونن که تو خوبی اونا ،همه هم رو خوب میشناسن 

خدا رحمتش کنه ،برای نوه مادربزرگ چیز دیگه ای هست ،منم نوه بودم موقعذفثت پدربزرگم نود سالش بود اما من با اینکه بعد ازدواج زیاد ندیدمش بغض زیادی داشتم 

اما تو مادربزرگم زیاد میدیدمش ماهی چند بار به معنای واقعی بعد فوتش سوختم و گریه هنوزم براش میکنم 

البته اینم بگم داخل پرانتز درسته مادرشوهرت زرنگ و باسیلسته ولی فاکتور شوهر هم مهمه ،شوهرش هم مرد گوش به حرفی هست و زن دوست هست 

من قبلا میگفتم جاریم چیکار میکنه شوهرش اینقدر بی اجازه اش آب نمیخوره و فلان ،مادرشوهرم میگفت جادو و جناب میکنه زبون پسر مو میبیندن ،بعد ازدواج خواهرم متوجه شدم کار خاصی نمیکنه بعضی مردها مردهای راحتی هستن و ذاتا حرف گوش کن هستن نیاز به سیاست خاصی ندارن 

سلام بچه ها 

این روزا مدرسه لیا شروع سده خانم فوری مریض شده و سرماخورده 

این روزا ساعت ده دقیقه مانده به ۷بیدار میشم شعله سماور رو زیاد میکنم و شروع میکنم بساط صبحانه ظرف غذای لیا 

توی ظرف غذاش میوه اسلایس میکنم میزارم و تغذیه گاهی براش کیک و کلوچه و اینا گذاشتم یک روزم مینی ساندویچ همبرگر و و یک روز هم سالاد الویه لقمه گذاشتم براش 

تا ۷ونیم لیا رو راهی میکنم و خودم ختم سوره نصر رو برداشتم و چهل بار نصر میخونم 

بعد تا ساعت نه یک خورده جمع و جور و لباسشویی روشن میکنم 

از دی جی کالا سفارش چند محصول مراقبتی پوستی رو دادم موقع تحویل عکسشو براتون میزارم ،چند تکه هم برای مادرم خودم سفارش دادم ،یک ماهه مدام لکه بینی داره و گاهی خونریزی شدید و دکترا هم گفتن چون پنجاه سالت و داری یایسه میشی تصمیم با خودت که عمل کنی یا تحمل 

خیلی نگرانشم شبا تا صبح همش براش نگرانم خودشم دیگه از بس کم خون شده کم انرژی عصبی و افسرده شده ،میخام خوشحالش کنم با محصولات پوستی ضدچروک و کرم دور چشم و ماسک پوست و سرم پوستی خوشحالش کنم 

امروزم خونه بودیم با لیا کمی درس تمرین کردیم و لباس های بیا رو شستم و میخوام اتو کنمشون 

سه شنبه جلسه تعامل با اولیا بود ،حقیقتا از معلمشون و جو کلاس زیاد خوشم نیومد ،مثلا از دیروز پیام دادم به معلم آنلاین میشه ولی نه سین میکنه نه جواب میده 

کلاس دوم لیا ،توی کلاس سوم با معلم دیگه ای هستند لیا با بچه های دوم دو توی این کلاس با این معلم ثبت نامش کردم کاش نمیکردم چون تو جلسه فقط یک ساعت حرف معلم دوم خوب این بچه های دوم دو بود و سردرد گرفتم 

دوم دو پارسال دوم نمونه بود و معلم خوبی داشت ،لیا دوم سه بود

۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفتاد دو هست 🤣من نوشتم هفتاد و یکببین از بابای منم بزرگترهولی سیاست خرج و کلاس و به روز بودن و … به ...

عجب چیزیه ولی همین که بچه هاشو برای خودش نیگه داشته خیلی عالیه. کشش مغزش زیاده حواسش به همه هست🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام حنا جان. گاز جدیدت مبارک عجب مادرشوهری داری در کنار حرص درآر بودن جا داره الگو قرارش بدی و اینک ...

امثال جاری تو کیف میکنن همه رو به جوون هم میندازن خودشون رو تخلیه میکنن به همه ی هدفاشون میرسن آخرم همه باهاشون اکی میشن ...جاری عفریته ی منم موس موس میکنه برای آشتی اصلا ازش خوشم نمیاد خیلی پلیدهست 

سلام بچه ها این روزا مدرسه لیا شروع سده خانم فوری مریض شده و سرماخورده این روزا ساعت ده دقیقه مانده ...

سلام ساراجون الهی زود خوب شه اونورا سرد شده...چله ی نصر برای چیه؟

چقد خوبه که مادرت استفاده میکنه،عمل چی؟

من از جو مدرسه خوشم نیومد مادرا که جلو در هستن موقع زنگ آخر نیگاشون میکنم به دلم نمیشینن دنبال دوست میگردم.... ولی معلمش خیلی خوش برخورد ودلنشین هست...فک کنم باید با معلمش دوست شم🤭

همبرگر آماده میخری؟ منم برا کیان امروز کیک فنجونی درست کردم وموز ویکم آجیل گذاشتم فردا بخوره خیلی ذوق دارم🥺 سارا کاوه راه افتاده برام جالبه چقد عمش رو دوس داره تا دختر عمشو میبینه میگه دَدَ یعنی منو ببر دَدَ اونم میبرتش تو کوچه.

کلاس قرآنش رو هم میره واگه مایل باشه میخوام حفظ قرآن هم ثبت نامش کنم.خداکنه علاقه داشته باشه🥺

لوازم پوستی هم مبارکت باشه.

سلام دوستای خوبم

فعلا سلام و تبریک منو به مناسبت اولین بارون پاییزی در تهران رو پذیرا باشید 🥰🌹😘 ان شاءالله شهرهای دیگه هم از این نعمت برخوردار باشن در این فصل زیبا

بعدش میام تک تک پیامهاتونو رو میخونم‌.

امثال جاری تو کیف میکنن همه رو به جوون هم میندازن خودشون رو تخلیه میکنن به همه ی هدفاشون میرسن آخرم ...

دقیقا افسانه جان دقیقا خودشو گفتی 

عشق میکنه بقیه رو به جون هم بندازه فتنه به پا میکنه بعدشم عین جاری تو موس موس میکنه برای آشتی ولی من عمرا 

بابام گفته هرکی با اون آشتی کنه و حرف بزنه با من حرف نزنه البته به من و مادرم وخواهرم کفته با حامد کاری نداره

سلام ساراجون الهی زود خوب شه اونورا سرد شده...چله ی نصر برای چیه؟چقد خوبه که مادرت استفاده میکنه،عمل ...

سلام افسانه جانم 

عمل هیستروکومی اگه درست گفته باشم رحم رو دربیارن تعداد زیادی فیبروم و میوم داره 

چاه سوره نصر برای یاری خداوند در برابر دشمنانم که اسماشونم به خدا میگم و گشایش در کارهام و برای رزق و روزی هم خوبن 

خیلی دوست دارم ختم برداشتن ها رو آرومم میکنن 

غذای روحم هستن 

اره استفاده میکنه مامانم 

نه همبرکر آماده ،اما فلافل رو خودم درست میکنم

سلام ساراجون الهی زود خوب شه اونورا سرد شده...چله ی نصر برای چیه؟چقد خوبه که مادرت استفاده میکنه،عمل ...

الهی فدای قدم هاش تا تی تا تی هاش 

این زمان های بچه ها چه قدر شیرین میشن 😍😍آخی  بیرون با هاش بازی میکنه دوسش داره

واای منم اصلا از اون مادرهایی که دو ساعت جلوی دم در وایمیستن خوشم نمیاد 

خیلی کار خوبی میکنه برای قران 

الهی فدای قدم هاش تا تی تا تی هاش این زمان های بچه ها چه قدر شیرین میشن 😍😍آخی بیرون با هاش بازی م ...

قربونت برم مهربون.انقد مهدی رو بوس میکنه🤣🤣🤣🤣 

منم اصلا جلو در نمیرم از بالکن گاهی نگاش میکنم.

امیدوارم از قرآن خوشش بیاد.

[QUOTE=355118788]عجب چیزیه ولی همین که بچه هاشو برای خودش نیگه داشته خیلی عالیه. کشش مغزش زیاده حواسش به همه هست🤣🤣

آره بچه هاش رو حسابی چسبیده

ولی بقیه زیاد ازش خوششون نمیاد انگار شخصیتش لو رفته 

همه فقط تظاهر میکنن باهم خوبن 

علت اینکه پیش بچه هاش لو نرفته فقط یک چیزه خواسته ها و ناراحتی هاش رو پیش بچه هاش نمیگه به شوهره میگه اون طرفشون میشه

واسه همین بچه ها باباشون رو زیاد دوست نداره نسبت به مادرشون

قربونت برم مهربون.انقد مهدی رو بوس میکنه🤣🤣🤣🤣 منم اصلا جلو در نمیرم از بالکن گاهی نگاش میکنم.امید ...

خدانکنه عزیزم 

عی جان 

چرا از بالکن نگاه میکنی؟

قران ارامش بخش هست تو مدرسه هم کلی بدردش میخوره

سلام حنا جان. گاز جدیدت مبارک عجب مادرشوهری داری در کنار حرص درآر بودن جا داره الگو قرارش بدی و اینک ...

سارا جان مرسی😘

خدارحمت کننده مامان بزرگات رو 

قبول دارم من هنوز عکس مامان بزرگم رو صفحه گوشیمه

اما 

خب یکجوری بزرگ میکنن و آه و ناله میکنن که فکر میگنی پنجاه سالش بوده مادرشوهرم کم سنی نداره …

سیاست رو واقعا من اگر کمی یاد گرفتم فقط و فقط از مادرشوهرم بوده

چون من مامانم به شدت ساده س

اتفاقا پدرشوهرم خیلی لجبازه 

مثلا چون یک روز مونده بودن برای فوت خواهرش برای فوت مادرخانمش فقط یکروز موند

حرف حرف خودشه

اما تنها سیاستشون این هست که مثلا زنه از یه کاری که شوهرم یا بقیه بچه ها انجام میدن ناراحت بشه اصلا تو رو بچه هاش نمیاره میره به شوهره میگه و اون تذکر میده 

اینجوری خودش رو عزیزو پایه نشون داده

پدرشوهرم رو منفور

بچه ها زیاد حوصله باباشون رو ندارن

یک چیز خوبی که دارن این هست به زور هم شده احترام همو دارن نه مثل خانواده ما 

خانواده ما جو صمیمی تر هست همدل تر هستیم اما احترام گذاشتن و اظاهر به احترام رو بلد نیستیم

حنا من تا یکم روی خوش نشون میدن دلم یه طوری میشه براشون توهم اینطوری هستی؟اهووووم اصلا بحث کنترل نیس ...

پاییز من بعضی وقتا پیاما از دستم در میره

مثل این پیام

منم دقیقا مثل توام 

نه تنها در مورد خانواده خودم

بلکه در مورد خانواده شوهرمم اینطوری ام

بقول معروف جوگیر میشم🤣🤣