2777
2789

بچه ها سلام عکس😍😁 از جمشیدیه رفتیم به سمت کلکچال 

تقدیم به اسب دوستا😁 البته خیلی کوتاه بود فک کنم قاطر باشه اما شباهتی به خر نداشت😅

تهران😍

تک درخت مسیر برگشت😍

اینجا انتهای مسیر هست. یعنی تپه نورالشهدا هست اصطلاحا میگن ایستگاه ۴ .... ایستگاه ۴ به بعد دیگه میره به سمت قله کلکچال.

بچه ها سلام عکس😍😁 از جمشیدیه رفتیم به سمت کلکچال  تقدیم به اسب دوستا😁 البته خیلی ...

بچه ها یه ویدئو هم گرفتم از صدای زنگوله بعبعی ها خیلی آرام بخشه

https://uupload.ir/view/20240503_072654_1_29p1.mp4/

بچه ها یه آقاهه داشت رد میشد وسط فیلم حرف زد... لذا واسه پسرخاله سجاد هم صلوات بفرستید😁😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سلام عکس😍😁 از جمشیدیه رفتیم به سمت کلکچال  تقدیم به اسب دوستا😁 البته خیلی ...

وای ترانه عالی بودن عکسا ،یادمه قبل تولد ماهان میرفتیم جمشیدیه ،یه بار با دوستام رفتیم خیلی خوش گذشت ،الان دیگه فکر نمیکنم بخاطرزانوم بتونم برم تا بالا،خیلی دلم هوایی شد 

کاش اونقدر قوی بودم که همچی رو میذاشتم و میرفتم ولی پاییز میدونم که بچه هامو ازم میگیره به بدترین شک ...

😭😭😭 آخه چرا ،حیف از این همه هنر تو که قدر نمیدونه 

هممون مادریم و درک میکنیم ولی اگه درست نمیشه یه تصمیم جدی بگیر و تهدیدش کن به جدایی 

وای ترانه🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 یادش بخیر جمشیدیه یه سری با مهدی رفتیم انقد برف میبارید هوووووف خیلی باحال بود اون موقع بچه مچه نبود راحت بودیم الان فسمون در رفته🤣🤣🤣🤣🤣 تازه سینوزیتی هم نبودم😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ممنون که عکس گذاشتی انشالله قسمت ماهم بشه😁🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کاش اونقدر قوی بودم که همچی رو میذاشتم و میرفتم ولی پاییز میدونم که بچه هامو ازم میگیره به بدترین شک ...

دریا جان من پیامتو تازه دیدم از رو ریپلای بچه ها... برای خودم نشون داده نشد که زودتر جواب بدم.

ببین تنها دلیلی که میتونی بچه ها ت رو راحت کنی جداییه...

تا تو هستی تو و بچه ها بخاطر پارانوئید این آقا آسیب می‌بینید 

اما اگر تو نباشی اون سرش ب زنهای دیگه گرم میشه و بچه ها آزاد تر میشن. در ضمن سن ده سالگی بچه ها توی دادگاه حق انتخاب دارن که با کی زندگی کنن ... همونجا نفقه رو به صورت محضری تعیین میکنی و مخارجشون درمیاد. 

بدتر از همه اینه که سکوت تو و موندنت باعث میشه دخترات هم در آینده همسری شبیه به شوهرشون انتخاب کنن اینو از خودم نمیگم علمی آزمایش و اثبات شده. بچه هات از تو این موضوع رو یاد میگیرن

تو جدی باش قوی باش و برای جدایی اقدام کن اگر به دست و پا افتاد ک مال و اموال رو به عنوان تعهد بگیر و رفتنش پیش روانپزشک اگر نیوفتاد کار درست رو کردی 

متاسفانه پسرا به دست باباشون نگاه میکنن یعنی شوهر تو پارانوئید شده  دخترا به مادر...دخترای تو هم اینجور سازش رو یاد میگیرن...

وای ترانه🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 یادش بخیر جمشیدی ...

سسلام عزیزم توی تیم ما همه جور ادم و سن های مختلف هست بچه هاشونم میارن .

نوش نگاهت عکسها‌‌‌... 

حداقل ماشین دارید بازم چهارتایی امتحان کنید

وای ترانه عالی بودن عکسا ،یادمه قبل تولد ماهان میرفتیم جمشیدیه ،یه بار با دوستام رفتیم خیلی خوش گذشت ...

سسلام زهرا جونم نوش نگاهت 😍 

ان شاءالله که زانوت خوب بشه بری منم یه کوچولو زانو درد دارم ولی میرم 😁

حالا با ماشین کوه های کن رو برید همونجا بشنید ار فضا لذت ببرید 

توی کن مسیر ماشین رو تا بالا هست

سسلام عزیزم توی تیم ما همه جور ادم و سن های مختلف هست بچه هاشونم میارن . نوش نگاهت عکسها‌‌‌...  ...

ااا میشه ماشین برد بعد مثلا با کالسکه قدم زد؟ راستی پنیر درست کردیم😁😍😍😍😍ضربه اقتصادی میزنه سریع تموم میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لیقوان شوره نمیشه زیاد خورد ولی اینو سه سوته تموم میکنیم😁😁😁😁😁😁 

آدم همیشه تو طبیعت ودرحال کباب زدن وآتیش روشن کردن باشه 😍😍😍😍😍

دریا جان من پیامتو تازه دیدم از رو ریپلای بچه ها... برای خودم نشون داده نشد که زودتر جواب بدم. ببین ...

آفرین کامل گفتی 👏👏👏👏👏👏کاش ترس ونگرانی رو بذاره کنار‌‌....زندگی طولانیه واینطوری طولانی تر وسخت ترهم میگذره... 

دریا من حرفای ترانه رو خیلی قبول دارم موبه مو درست گفته ازمن ناراحت نشو ولی تو این زندگی نمون هم خودت داغون میشی هم بچه هات...معنی خوب بودن بد جا افتاده از بچگی اشتباه کردن تو مغزمون....اینکه موردظلم قراربگیری وبسوزی این نمیشه زن زندگی....تو هنرمندی مطمئن باش بدون پول نخوای موند زن بودن وبساز بودنت رو جور دیگه ای نشون بده...زن باش و زندگی خودت وبچه هات رو نجات بده...زندگی جدید بساز... ازین به بعد بیشتر بیا پیشمون حرف بزن بلکه تاثیری داشته باشه برای برداشتن قدم مثبت.... من هروقت اینجا حرف میزنم آروم میشم حرفاشون الکی وباد هوانیست منطقیه....تو چندتا تاپیک بودم ولی هیچ کدومشون به اندازه ی بچه های اینجا اهل مطالعه و راهنمایی درست نیستن....

هرچقد بیشتربمونی همسرت ظالم ترمیشه ومیگه اینو ولش کن این طاقت میاره پناهی نداره که.... الان همسرمن فکر میکنه یه تو بگه من گذاشتم رفتم چون از اول بهش گفتم حواستو جمع کن من آدم موندن وسوختن نیستم. همون شب خواستگاری بهش گفتم دروغ وخیانت و چس دود کردن خط قرمزمه....

پس تو هم خودت رو قوی نشون بده حتی اگه از درون ضعیف باشی

ااا میشه ماشین برد بعد مثلا با کالسکه قدم زد؟ راستی پنیر درست کردیم😁😍😍😍😍ضربه اقتصادی میزنه سریع ...

ببین برای جمشیدیه باید تا دم پارک ماشین ببرید و باید زود برید جا پارک باشه و تا همون اولایی ک رود رو می‌بینید اتراق کنید بالاتر نمیشه 

اما کن میشه تا بالاها ماشین برد ولی پوشش گیاهیش مثل جمشیدیه نیست

اره پنیرش خیلی خوشمزه است😁 عزیزم لیقوان قیمتش خیلی گرونتره لذا خیلی فرق نمیکنه از بعد اقتصاد سه یار این یه بار اون...

باید ببینی مثلا پول شیر چقدر میشه 

واااای ترانه عاشق مسیرش شدم ‌عاشق عکس اول و عکس آخرت 

عاشق شکوفه های صورتی و اسب تو منظره😍😍😍😍

طرف ما اکثرا دیگه شکوفه نیست برگ و‌میوه شدن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد برای پسرخاله سجاد 

من عاشق راه رفتن گوسفند ها از پشت سرم😂😂یکی به چپ یکی به راست میدن😂

دریا جان من پیامتو تازه دیدم از رو ریپلای بچه ها... برای خودم نشون داده نشد که زودتر جواب بدم. ببین ...

از قدیم گفتن کو ندارد نشان از پدر 

دختر ها هم مثل مادراشونن 

ولی دوستان عزیزم بعضی چیزا گفتنش به زبون خیلی راحته وقتی تو شرایطش قرار میگیری باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری تو عمل سخته 

نمیشه راحت نسخه طلاق و رفتن رو پیچید ،منم برای خودم و دریا نسخه طلاق رو میپیچم و میگم این درست ترین راهه اما الان زمان درستی برای طلاق نیست 

اولا اینکه برای طلاق خیلی مولفه ها تاثیر داره ، یکی مولفه ها خونواده ها و حمایتشون ، وکیل خوب ، و مهم ترینشون همسر و‌رفتارش 

اینکه بدونی بعد طلاق بیشتر اذیتت خواهد کرد یا در پروسه طلاق. 

بعضی مرد ها قید زن و بچه رو‌زود میزنن بعضیا متاسفانه دست به هر کاری میزنن تا زن رو برگردونن به خصوص با اهرم فشار 

من اگه خودم نخواستم الان جداشم بهذخاطر اینه اولا بچه ام نه سال تمام‌شه و تو زمانی که داره تازه نوشتن و خوندن رو یاد میگیره از اونور زمان بلوغ و پریودشه کنارش باشم 

بچه ها که بزرگ‌تر میشن درک و فهمشون از اوضاع بهتر میشه و جدایی برای هر دو طرف راحت‌تر ،چون به هر حال من اون زمان یکی دوبار دستم رفت سمت گوشی به بابام زنگ برنم ، فک کن ساک لباسا و‌طلاهام آماده گذاشته بودم کند دیوار تشک و رختخوابم که موقع رفتن زود بردارم برم 😞،اون دوبار قبل زنگ‌زدن‌گفتم لیا من میرم باید بابات آدم شه اما مدام گریه می‌کرد من چی پس کن اینجا نمیمونم من تنها نزار 😭چه جور بزارم برم 

اما تنها چیزی میتونم بگم پارانویید شوهر دریاست که خیلی بد هست کاش لااقل برای قهر بری تا این اخلاقشو درست کنه

[QUOTE=337785043]واااای ترانه عاشق مسیرش شدم ‌عاشق عکس اول و عکس آخرت  عاشق شکوفه های صورتی و اسب تو منظره😍😍 ...[/QUOTE

عزیزم😍 

خیلی خیلی مسیرش زیبا بود من دیگه طاقت نیوردم عکس گرفتم چون تنبلم حال ندارم گوشیمو دربیارم 😂

یکی به چپ یکی به راست🤣 اتفاقا این آقا اسبه خیلی حش ری بود بنده خدا تو این عکس زوایه خوبی داره ولی از زوایای دیگه ابرو ریزی بود اونجا 😂 من و دوستم انقدر خندیدیم... اون مجرده داشت سکته میکرد... منم بهش گفتم بسیار سفر باید تا پخته شود خامی🤣😂🤐

میگن بخاطر فصل جفت‌گیری اونطوری شده بوده.